Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@kstablova no to je divne třeba jsi nemela proste nemzes ale jen nejake krvacení a byla jsi tehu..nebo tys jako normalne tYden menstruovala silne krvacela a ted mas pozitivni tehu twst jo...no tak jsou pripady ze nekdo ma menses i v tehu ze...jestli mas pozitivni tehu test ses proste tehotna...otazka je jak tehotna..ovulační tes je citlivejší vlastne nechapu proc nenahradil tehotenske 🙂 kdyz ukazuje tehu jeste tak o 2 az 3 dny drive nez tehu testy....bud treba neodeslo vsechno..nebo se to pres to vsechno chytlo a ses proste tehotna...ja bych to tipla tak hcg v krvi kolem 500..podle intenzity tstu
@marienkah00000 je pozitivní 🙂
@kstablova fakt? No jaomylem vyodila ten letak k tomu a neprecetla s co a jak znamena 🙂) juuu♡
@marienkah00000 ano to je podle mě pozitivní. Žádné honění duchů. 🙂
@marienkah00000 duch to neni 🙂 ticha gratulace prozatím a drzim pesti!
No tak to je mazec Teda.
Nízká bazální teplota, silná menstruace, víc jak 3 týdny po ovulaci. Teprve 1-2??? ...
@kstablova to by se neobjevilo ale 1-2 tydny :-/
Navic pokud holky maji ms soucasne s tehotnestvim, tak se shodují, ze je jina nez ta klasická, ze trvala kratší dobu, nebo mensi intenzita... takze od ms je to 7 dni co pocitam.
Sama vis ze tyden pred tim sex tedy nebyl, aby se to povedlo.
Spis to na me působí, ze ti roste ten hormon pomaleji, tudíž ukazuje ted 1-2 tydny

@kstablova no myslím si ze jsi těhotná 😉