Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
Ahojte holky, jsem tu nová. Snažíme se s přítelem už dlouho. Tento měsíc jsme se do toho obuli naplno. Dneska mám týden zpoždění MS, ovulaci netuším kdy byla, používám jen aplikaci a ta je dost nepřesná. Pobolívá mě podbřišek, prsa taky bolely, ale jinak mi špatně není. Přikládám fotku testu. Co myslíte?
Vím že mamatest dělá občas falešňáky, ale vždycky jsem ho měla sněhobílý jako ten první. Zkusím za dva dny znova a dám vědět 🙂
@ssaskiaa já když byla takto v 6+něco, tak byla vidět dutinka a žloutkový váček... Ale u mně to nakonec nedopadlo. Jinou zkušenost nemám, byla jsem v tom poprvé... Tak uvidíme co pak bude, až to snad dopadne znovu a hlavně dobře 🙂 Já si ale jen říkám, že se k doktorovi objednám až budu tak 8+.
Držím palce!!!
Tak me to tenti měsíc opet nevyšlo, jen to konecne dostanu v den kdy mam a ne o 10dni drive, každopádně po MS jdu k doktorovi at mi rekne jestli je nekde chyba 😯😕
@simi1510 - to mě mrzí, já doufám, že brzo na testu najdeš // a tentokrát úspěšně. Budu držet všechny palce co mám 🙂 mě takhle objednala sestřička, kdyby záleželo na mě, jdu déle, ale ona původně chtěla abych šla ještě dřív 🙂
@tetr děkuju moc 🙂
@petapal děkujuu 🙂))
@ywushka ještě aby to tak krásně jako na testech vypadalo s tím prckem 🙂
@laura1972 děkuju moc 🙂 jsem plašan a asi si budu furt bamlouvat co je špatně 😀
@alokin66 jee tak srdíčko nedoufám, tam každý den hraje roli 🙂 ale snad bude se vše vyvíjet jak má a srdíčko brzo bude 🙂 děkuju 🙂

@kstablova neboj, zkusim prijet domu, dat si vanu, nejake hold to prádlo a uvidime... posledni byl 14.10., tak uz toho na nej musi byt taky hodne ne? 😀 schválně se ke mne chova chladné jak se toho boji, co kdyby se vzbudila vášeň zase... jako par dni po revizi... ale to jsem mela v hlave jeste blok na sex... 😀