icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
simi1510
26. říj 2016

@kstablova neboj, zkusim prijet domu, dat si vanu, nejake hold to prádlo a uvidime... posledni byl 14.10., tak uz toho na nej musi byt taky hodne ne? 😀 schválně se ke mne chova chladné jak se toho boji, co kdyby se vzbudila vášeň zase... jako par dni po revizi... ale to jsem mela v hlave jeste blok na sex... 😀

kstablova
26. říj 2016

@simi1510 U mého bývalého muže fungovalo "hele já vůbec nemám chuť na sex" a prostě to chlapský ego si muselo dokázat, že tu chuť prostě mít budu 😀 😀 😀

ivushka91
26. říj 2016

Ahojte holky, jsem tu nová. Snažíme se s přítelem už dlouho. Tento měsíc jsme se do toho obuli naplno. Dneska mám týden zpoždění MS, ovulaci netuším kdy byla, používám jen aplikaci a ta je dost nepřesná. Pobolívá mě podbřišek, prsa taky bolely, ale jinak mi špatně není. Přikládám fotku testu. Co myslíte?

ivushka91
26. říj 2016

Kruci 😀 ta fotka se nechce nahrát

simi1510
26. říj 2016

@kstablova tady myslim by si rekl, fajn, nebude to... jelikoz on spis sex nechce nez chce 😂 a staci mu jen tuleni. Mu rikam kolikrat ze je tulen 😂😂😂

simi1510
26. říj 2016

@ivushka91 musis znovu 🙂

ivushka91
26. říj 2016
ivushka91
26. říj 2016

Vím že mamatest dělá občas falešňáky, ale vždycky jsem ho měla sněhobílý jako ten první. Zkusím za dva dny znova a dám vědět 🙂

simi1510
26. říj 2016

@ivushka91 přijde mi, že se tam něco rýsuje dneska 😉 Zkus zas pozítří a uvidíš 🙂

Mně právě Mamatest taky nedělá falešný duchy, od Cemia jsou stejně barevné - jak je to jedna skoro firma 🙂

Držím palce!

ssaskiaa
26. říj 2016

Tak holky, mě už se to blíží, 2.11 první kontrola, to bych měla být 6+2 🙂 jsem zvědavá, co s panem doktorem uvidíme 🙂 co už v tomto období je vidět? 🙂 a všem těhulkám gratuluju! 🙂))

simi1510
26. říj 2016

@ssaskiaa já když byla takto v 6+něco, tak byla vidět dutinka a žloutkový váček... Ale u mně to nakonec nedopadlo. Jinou zkušenost nemám, byla jsem v tom poprvé... Tak uvidíme co pak bude, až to snad dopadne znovu a hlavně dobře 🙂 Já si ale jen říkám, že se k doktorovi objednám až budu tak 8+.

Držím palce!!!

tetr
26. říj 2016

@ssaskiaa Gratuluji, krasný testíky

petapal
26. říj 2016

@ssaskiaa krasa gratuluji

petapal
26. říj 2016

@ivushka91 taky vidím ducha tak ať sili

zuuzzkkaaa
26. říj 2016

Tak me to tenti měsíc opet nevyšlo, jen to konecne dostanu v den kdy mam a ne o 10dni drive, každopádně po MS jdu k doktorovi at mi rekne jestli je nekde chyba 😯😕

ywushka
26. říj 2016

@ssaskiaa ty jsou krásné ,gratuluji 😊😘

laura1972
26. říj 2016

@ssaskiaa moc gratuluji a přeji hodně štěstí 😃

alokin66
26. říj 2016

@ssaskiaa Já byla na prohlídce v 6+3 a bylo vidět už i bijící srdíčko 🙂 Tak držím pěsti ať dobře dopadneš 🙂

ssaskiaa
26. říj 2016

@simi1510 - to mě mrzí, já doufám, že brzo na testu najdeš // a tentokrát úspěšně. Budu držet všechny palce co mám 🙂 mě takhle objednala sestřička, kdyby záleželo na mě, jdu déle, ale ona původně chtěla abych šla ještě dřív 🙂
@tetr děkuju moc 🙂
@petapal děkujuu 🙂))
@ywushka ještě aby to tak krásně jako na testech vypadalo s tím prckem 🙂
@laura1972 děkuju moc 🙂 jsem plašan a asi si budu furt bamlouvat co je špatně 😀
@alokin66 jee tak srdíčko nedoufám, tam každý den hraje roli 🙂 ale snad bude se vše vyvíjet jak má a srdíčko brzo bude 🙂 děkuju 🙂

ivushka91
26. říj 2016

@petapal
@simi1510 děkuji holky, dám vědět jestli sílí. Byla bych strašně ráda, ikyž nevím co pak v práci. Zrovna jsem na PN po revizi. Nejdřív podezření na slepák, ale byla to prasklá cysta s krvácením do břicha ☹ bych se v ptlráci asi dlouho neohřála

simi1510
26. říj 2016

@ssaskiaa Děkujiiiiiiii!!! kéž by no 🙂 Doufám, že nebudu muset čekat zase rok 😀

simi1510
26. říj 2016

@ivushka91 tak důležité je to, co si přeješ 😉 A pracovat budeš až "do smrti" 😉

simi1510
26. říj 2016

@ivushka91 já nastoupila do nové práce, ale nechat si ujít příležitost, že by se mimi už mohlo chytit po předchozí revizi dobře? To nenechám... A nějak uvidíme, co bude 😉

ssaskiaa
26. říj 2016

@simi1510 budeme doufat a vyjde to! 🙂 ty jsi po ZT ?

simi1510
26. říj 2016

@ssaskiaa jj, první těhu a hned mi dopadlo takto ☹ Do té doby jsem vůbec o ZT neslyšela...

ivushka91
26. říj 2016

@simi1510 no já bych právě moooc chtěla aby to klaplo 🙂 bylo by to první a vymodlené. Tak třeba třeba 🙂

barbarosi94
26. říj 2016

Holky, za jak dlouho po vyvolavacce vam to prislo 😊?

ywushka
26. říj 2016

@barbarosi94 10 dnu

petapal
26. říj 2016

@ivushka91 na práci se vykašli teď toto příležitost pracovat bude ještě hodně😊

ivushka91
26. říj 2016

@petapal už hořím nedočkavostí co najdu za 2dny na testu 🙂 pokud se neobjeví mrcha. Kdyby se objevila, zkoušíme dál 🙂 zatím to beru tak půl na PU, když jo, budu nadšená, když ne, zkusíme zas.