Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Dekuju 🙂 jeste urcite test udelam a v pondeli kdyztak zavolam k doktorce. Jen jsem prave cetla, ze nesilici test muze znamenat treba zamlkle nebo neco... ale zase testuju jen 3 dny no, tak uvidime... jsem porad jeste trosku v soku, protoze jsem rikala, ze nam se nehoda stat nemuze 😀
@digisek tak to je krásné 🙂 já už mám tři děti, jsem o něco starší, dvě už z toho dospělé a nejmladší 12 let a taky by si moc přála ještě mimčo, tak se s mým současným přítelem musíme snažit 🙂 Strašně moc si přejeme jedno společné. Snad když se zadaří, tak už tentokrát dojdeme až nakonec. 🙂
@terka228 tak jsem testla dnes ráno nejaký levny test z tesca a neni tam nic..jen kontrolni carka..tak ted nevim..
@lojzik1913 ahojky, koukala jsem na ten předešlý test jak jsi ztmavovsla a slabá čárka tam vidět je. A dnešní test z toho tesca nic? Máš foto toho obalu? A kolik jsi DPO?
@laura1972 dnes 23.den cyklu.. nejaký intimed..udelala jsem dnes oba ty testy co jsou v krabicce a ani na jednom nic.Asi počkám na krev a nebudu sa stresovat
@lojzik1913 ale ted koukam, ze tohle je citlivost 25 a ten je spíš až když ms vynechá pár dní. A ten co si dělala předtím, tak to byl určitě citl. 10 ten modrý. Pregnancy jsem kdysi měla, ale ukázal mi až po vynechání ms. Být tebou tak bych se nestresovala a kup si třeba 10 test a zkus znovu 🙂 Jak dlouhé máš cykly?
@lojzik1913 tyhle testy jsou dobrý, ale kup si 10 citlivostí
@lojzik1913 a tamten test s tou druhou čárkou slabší byl jaky?
Jak radi holky. .10 zkus. V dm mají od pepina ale to nevím jaky je. V dr.max lékárně prodávají ten jejich Lady max a ten bývá spolehlivý. .a pak mamatest. .. ale ten děla často falešný duchy. ..
ještě není nic ztraceno😉
@veronika_seven, ahojky, tak u nás ještě nic, doufáme, ze do vánoc se nám už konečně zadari 🙂 obilka byla v úterý a snazenicko bylo před, při i po, tak uvidíme: za pár dní jestli tt něco ukáže a MS přijde nebo už ne🙂
holky take cekam na termin ms 16den cyklu sem byla na gynde s tim ze po dobrani HA prisla ms,ale 14dni po dobrani HA prisla znovu jen slabsi a stridala se krev s hnedymi vytoky tak udelal ultrazvuk a rekl,ze mam silnou ovulaci hodne zralych vajicek bolely me vajecniky a sla mi dolest do zad a pichalo me v podbrisku tak jsme meli sex ale folikuly praskly podle bolesti az 2dny po stiku tak nevim zda sem otehotnela nebo ne a ty dny do ms vubec neutikaji 😔vsem co vam vysli//moc gratuluji ja mam 2ditka 2kluky a moc si preju holcinu 😁ale ten muj chlap je nejak neumi 😂
Po včerejším pididuchovi z mama testu jsem zvědavá na zítřejší ráno, kdy vytáhnu ještě ten poslední z dr.maxe. .pokud ten bude negativní, tak už mamatest nekoupim. nikdy. (Spatna zkušenost i minulý měsíc. ..)
@snezenka123 Já bohužel,mamatestu nevěřím.
@adusee Já právě taky neee. Proto dokud nevyjde pozitivne jiný test. . Tak se radovat nebudu. ..uvidím zítra.
@snezenka123 Držím palce
@snezenka123 ani já. Mě ukázal od dr.maxe a nebyla falešná.
@laura1972 proto na něj spoléhám. .. na Maxe🙂
@adusee
Moc děkuji. Sama jsem zvědavá. ..břicho už bolí. . Tak uvidíme.
@snezenka123 moc držím palce na zítra 🙂
@laura1972
@adusee
tak test z Maxe je bily jak u nás čerstve spadlý sníh. ...grrrrrr😠
Jsem naštvana na ty mamatesty. .. dnes jsem cca 11 dpo. . Takže šance na pozitivní testik ještě stále je. Nicméně další testy mam 25 z dm drogerie a ty nechávám tak na utery. ..středu.
pokud nepřijde ms...
krásnou adventní neděli holky

@bzukk tak niiic. Zpropadeny mamatesty. ..už je nechci nikdy vidět☹ no... nevadí. Ještě je čas dokud to nedostanu. ..třeba se nedaří tím. .ze pořád Jj ještě dost kojím 👶❤
@snezenka123 Já jsem měla 11 dní po o taky testy sněhobílé, čárka se ukázala až den před ms 13 dpo. Takže nic není ztraceno 😉
@bredda Děkuji moc. Já už měla ms docela pravidelnou po 28 dnech. Plus mínus den. A minuly měsíc 34. Takže dnes jsem 29 dc. Šance ještě je. I ovulka byla cca asi 18?nepočítám ji..jen příznaky pozoruji. Ale kojím a muj gyndar říkal, že ovulace muže byt zpomalena, nebo vůbec. .tak uvidím🙂
@snezenka123 Jen pro uklidnění. Malou taky poŕád hodně kojim a otěhotněla jsem už 2x. Jednou to neklaplo a teď doufám, ze už se mimi udrží. Držím pěsti!

@digisek neni za co 😉