Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@trrr no já to špatně spočítala 😕 takže až v neděli budu 10DPO , tak bych mohla zkusit testnout. 🙂 Já měla pozitivní test na ovu v úterý večer kolem 22.h., takže ovulka nejspíš mohla proběhnout nejdéle ve čtvrtek, podle voleni v podbřišku, takže bych dnes byla teprve 8DPO a to je brzo testovat. Tak až v neděli ráno no, ach jo 🙂
@trrr takže přece jen jsi těhu?? 🙂 tak to by bylo super!!! Moc ti to přeji 🙂 taky bych ráda kdyby v neděli jsem objevila //, ale trochu se bojím. Sice mi dnes bylo trochu divně od žaludku, ale jen trochu a malinko mi dloubalo dnes i v levém vaječníku a brnelo trochu kolem bradavek, ale pořád se bojím jak to dopadne, jestli zase nebudeme čekat na další měsíc. Ráda bych aby to bylo pod stromeček 🙂
@hlavacova007 můžu se zeptat?? 🙂 Děláš si ovu testy nebo ovulku odhadujes?
Holky jsem 8 dni po injekci Ovitrelle... takze vim ze test je ovlivneny prave tim.. chtela jsem testnout protoze nechci mit zkresleny test v utery az budu testovat naostro... mate s injekci nekdo zkusenosti? Kdyz v utery bude carka slabsi, tsk je jasne ze stale injekce vyprchava z tela? Dnes jsem 7 dpo v utery budu 11 dpo. Dekuju za jakekoliv postrehy a rady
@trrr tak víš co se říká ? naděje umírá poslední 🙂 a kdy tedy myslis, ze bys mohla testnout asi tak? Holky,tu dost psaly, že mamatesty dělají falešné duchy, ale bylo jich tu i pár, co jim ukázal mamatest dobře. Tak kde byl duch, tak to většinou nevyšlo a tam kde už byla vidět čárka, tak tehu byly 🙂 tak uvidis 🙂 dnes si tedy kolik DPO?
@trrr no včera jsem byla 7DPO a navíc chodím pořád na malou, takže ta moč už neni tak silná, jako ta ranní. Takže spíš se má z ranní. Z té mi to.minule ukázalo už 10DPO jak jsem psala ne ducha, ale čárku. Vlastně jsem ti to sem asi i dávala, na koníka,jak jsme si psali asi před dvěma dny tady.
@lucinka58 Tak hned podej hlášení😉 No mě je celkem fajn,břicho pobolívá (už teda míň),ale prsa-děs.Jinak občas žaludek na vodě,ale nezvracím.Taky mám nervy.Jednou jsem špinila,ale prý to asi má na svědomí ten Utroš-že se to může stát.No,snad mimís roste a sílí a na UZ na mě zamává🙂 Už aby byl tak červen😀 Snad se toho dočkám a bude vše ok

@tornadolu já bych moc chtěla miminko, tak uvidíme🙂 Tak si to dneska pořádně užijte, to budete mít moc fajn🙂 Já mám dneska večer pro sebe (manžel má vánoční večírek), takže to vidím nějak podobně🙂 Film nebo knížka, svíčky a něco dobrého🙂