icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
radunkap
9. pro 2016

@tornadolu já bych moc chtěla miminko, tak uvidíme🙂 Tak si to dneska pořádně užijte, to budete mít moc fajn🙂 Já mám dneska večer pro sebe (manžel má vánoční večírek), takže to vidím nějak podobně🙂 Film nebo knížka, svíčky a něco dobrého🙂

laura1972
9. pro 2016

@trrr no já to špatně spočítala 😕 takže až v neděli budu 10DPO , tak bych mohla zkusit testnout. 🙂 Já měla pozitivní test na ovu v úterý večer kolem 22.h., takže ovulka nejspíš mohla proběhnout nejdéle ve čtvrtek, podle voleni v podbřišku, takže bych dnes byla teprve 8DPO a to je brzo testovat. Tak až v neděli ráno no, ach jo 🙂

laura1972
9. pro 2016

@trrr takže přece jen jsi těhu?? 🙂 tak to by bylo super!!! Moc ti to přeji 🙂 taky bych ráda kdyby v neděli jsem objevila //, ale trochu se bojím. Sice mi dnes bylo trochu divně od žaludku, ale jen trochu a malinko mi dloubalo dnes i v levém vaječníku a brnelo trochu kolem bradavek, ale pořád se bojím jak to dopadne, jestli zase nebudeme čekat na další měsíc. Ráda bych aby to bylo pod stromeček 🙂

laura1972
9. pro 2016

@hlavacova007 můžu se zeptat?? 🙂 Děláš si ovu testy nebo ovulku odhadujes?

laura1972
9. pro 2016

@ka6ka ahojky, tak jak to vypadá s tehu u tebe? Už jsi testovala od posledního testování?? 🙂

trrr
9. pro 2016

@laura1972 ja tomu stale neverim jsou to mamatesty takze vis jak 😂ale objednala sem si z netu testy ruznych znacek tak pockam az dorazi tady nikde v okoli jine nesezenu 😕tak ted musim cekat az prijdou testy nebo ms nebo budou //stejne silne pak uverim

luciasek1987
9. pro 2016

Holky jsem 8 dni po injekci Ovitrelle... takze vim ze test je ovlivneny prave tim.. chtela jsem testnout protoze nechci mit zkresleny test v utery az budu testovat naostro... mate s injekci nekdo zkusenosti? Kdyz v utery bude carka slabsi, tsk je jasne ze stale injekce vyprchava z tela? Dnes jsem 7 dpo v utery budu 11 dpo. Dekuju za jakekoliv postrehy a rady

laura1972
9. pro 2016

@trrr tak víš co se říká ? naděje umírá poslední 🙂 a kdy tedy myslis, ze bys mohla testnout asi tak? Holky,tu dost psaly, že mamatesty dělají falešné duchy, ale bylo jich tu i pár, co jim ukázal mamatest dobře. Tak kde byl duch, tak to většinou nevyšlo a tam kde už byla vidět čárka, tak tehu byly 🙂 tak uvidis 🙂 dnes si tedy kolik DPO?

trrr
9. pro 2016

@laura1972 dnes sem 9dpo a zitra 10dpo tak uvidim zda ten duch bude silit

laura1972
9. pro 2016

@trrr jé, tak TP máš ještě času 🙂 já jsem tedy zítra teprve 8DPO , podle pozitivního ovu testu. Takže testování nechám na neděli na ten 10DPO jako kdysi, to už tam něco bylo. A ty testujes ještě tedy s mamatestama zítra?

trrr
9. pro 2016

@laura1972 jojo mamatestem tamty jiny prijdou v tydnu co to je TP?

laura1972
9. pro 2016

@trrr je, to byl překlep 🙂 pisu na mobilu, takže občas ty automat.opravy co mi tu vyskakují přehlédnu a pak z toho je kolikrát blbost 😀 Chtěla jsem napsat, tak to máš ještě času 🙂 a kdy budeš testit tedy už zítra??

trrr
9. pro 2016

@laura1972 jasne z ranni moci bud duch zmizi,zesili bo prijde ms mam tady dost mamatestu tak se jich chci zbavit😂

laura1972
9. pro 2016

@trrr tak to budu držet všechno co mám 🙂 i to vo nemám 😀. A ten posledni co sis dělala, ten jak ti zase ukázal ducha, tak sis dělala dnes?

trrr
9. pro 2016

@laura1972 JO DNES A BYL LEHCE ZRETELNEJSI ALE TO SI TAKY MUZU VSUGEROVAVAT 😂dekuji 😉

laura1972
9. pro 2016

@trrr a co fotku, zkus nafotit, jsem sama napnutá 🙂

trrr
9. pro 2016

@laura1972 tak zitra ja ho rano vyhodila 😔ja sem hlavne napnuta na tvuj testik divim se jakou mas vydrz 😂

laura1972
9. pro 2016

@trrr no protože mám strach abych netestovala brzo, když zítra bych měla být teprve 9 DPO. Já už to totiž nevydržela a testla jsem.včera k večeru, jenže ne z ranní moči a navíc mi došlo, že podle pozitivního ovu testu bych mohla být teprve 7 DPO, ne dnes 10FPO jak jsem myslela.

trrr
9. pro 2016

@laura1972 aha takze tam nic nebylo?

laura1972
9. pro 2016

@trrr no včera jsem byla 7DPO a navíc chodím pořád na malou, takže ta moč už neni tak silná, jako ta ranní. Takže spíš se má z ranní. Z té mi to.minule ukázalo už 10DPO jak jsem psala ne ducha, ale čárku. Vlastně jsem ti to sem asi i dávala, na koníka,jak jsme si psali asi před dvěma dny tady.

simi1510
9. pro 2016

@laura1972 uvidis hele co bude 😉

Ja se snazim muzika uhnat, ale nedaří se pres jeho nachcipani a starosti ☹ ovu tuka na dvere...

laura1972
9. pro 2016

@simi1510 a ty čeká š ovu kdy?

laura1972
9. pro 2016

@simi1510 tak jsem ti sem ještě před chvíli psala, ale koukam, že to tu není, tak asi to tu zas blbne 😲

simi1510
9. pro 2016

@laura1972 ja co mam v mobilu, tak je nejaka novější aplikace... jina oznámení atp.

Ovulka by mela byt snad tento vikend no

baskervile
9. pro 2016

@lucinka58 Tak hned podej hlášení😉 No mě je celkem fajn,břicho pobolívá (už teda míň),ale prsa-děs.Jinak občas žaludek na vodě,ale nezvracím.Taky mám nervy.Jednou jsem špinila,ale prý to asi má na svědomí ten Utroš-že se to může stát.No,snad mimís roste a sílí a na UZ na mě zamává🙂 Už aby byl tak červen😀 Snad se toho dočkám a bude vše ok

ka6ka
10. pro 2016

@laura1972 Ahoj, u me tehu opet nevyslo...jiz po 2. 😢 Prvni byl samovolny v 6 a ted zamlkle v 10tt. Vse v tomto roce... ted mam 6 ned. rezim. A pak se muzeme opet snazit, ale nejsem si jista. Mam strach.

lucinka58
10. pro 2016

@ka6ka A jak bylo miminko velké? Neodpovídalo? To je mi moc líto. Snad příště bude už vše v pořádku!!!!

simi1510
10. pro 2016

@ka6ka to me moc mrzi ☹

trrr
10. pro 2016

@ka6ka to me mrzi musi to byt narocne na psychiku😔ja to zazila jen jednou a stacilo preju ti z celeho srdicka at uz to nezijes a drzis v naruci zdrave mimi drz se!

trrr
10. pro 2016

@laura1972
Tak tady dnesni ranni