Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 Já tam sice něco vidím, ale fakt testuje hrozně brzo!!!!! Z tohoto může být hrozný zklamání...... Podle mě má smysl testovat cca 13 DPO, pak to možná něco znamená. Jistota je povětšinou až když menstruace nedorazí. Na to, že má už pár dětí a je ti víc let, tak si myslím, že by u tebe mohla zvítězit moudrost už několikanásobné maminky, ne zbrklost holčiny, která testuje poprvé. Teď mě asi spousta z vás ukamenuje, ale vím o čem mluvím.....
@laura1972 Děkuji 😉 Ten horní proužek je 13 DPO a ten pod ním je 14 DPO. Tetovala jsem i 12 DPO ale to byl téměř nefotitelný proužek. Někdo má už dálnice v tuhle dobu, ale já to měla tak i u dcery, tak to nehrotím. Zítra by měla přijít perioda a tak věřím, že nedojde. Dlouho jsem tu na Koníkovi nebyla, ale vím co tě potkalo, tak ti držím palce!!!!!❤
@laura1972 vidim taky,slabe ale je tam. Ted se budem modlit ať vydrží a sili :-*
@gariena já jsem letos v červenci, po 3 měsíčním užívání clostilu otěhotněla, ale v 8tt. jsem musela na revizi, pro ZT, přestalo se vyvíjet a nebylo srdíčko. V září po revizi jsem byla u dr. a řekl, že je vše v pohodě, a že se můžeme hned po první ms snažit, ale zatím nic, tak snad kdyby teď, byli bysme šťastní, jen ten strach abych to donosila až do konce tam asi už bude.
@lucinka58 vím, ze testuji moc brzo, ale jen tak jsem to zkusila,. Jinak já testovala vždy 10DPO, naposledy v červenci, kdy se mi ukázala 10DPO krásná čárka, ne duch, bohužel v 8.tt. ZT, pak dlouhé čekání na další ovulaci atd.Ted aspoň doufám, kdyby to vyšlo, i když vím, že je ještě brzo, uvidíme jak to bude.
@laura1972 já myslím že to bude nadějne 😉👍
@trrr já jsem měla o malinko silnější čárečku a čekám 👶👶😅potichoučku gratuluji a držím palečky😉
@sipkovarose dekuji zkusim nekde sehnat clear blue
Ahoj holky, stalo se vám někdy, že by Dr. Max v limitu nic neukázal, případně ukázal hodně slabého ducha (u první fotky u písmene M), a po limitu ukázal slabě růžovou čárku (na druhé fotce na písmenu T) a nebyla falešná? Na fotce to moc není vidět, ale na té druhé fotce je v reálu růžovější. Dnes jedem do kina, tak si koupím ještě TT Comfort. MS měla dorazit v pátek a vím, že je brzo, ale v případě, že by to nevyšlo, chtěla bych ještě do Vánoc stihnout další návštěvu IVF centra.
@gariena děkuji, ale stejně bych tam musela i kdyby to vyšlo. Mám PCOS a brala jsem clostilbegyt a k němu teď první měsíc Fertipronu. Byla jsem na kontrole 15 DC a dle dr. tam žádný dominantní folikul nebyl, takže by ovu musela být dříve. Dnes jsem 31 DC a je pravda, že to nebylo z ranní moči, ale kdyby to fakt nebyl falešňák, tak se mi zdá hodně slabá na to, že bych musela být minimálně 18 DPO.
@laura1972 já bych spíše řekla,že ten dnešní je silnější 🙂 🙂

@laura1972 zitra budu 9 dpo... ja jsem zas po injekci ovitrelle a vcera byly // urcite z injekce takze zitrek beru tak pro info... jinak od dnesniho rana me picha nikoliv v podbrisku ale napravo pod pupikem.. takove pichani mam prvne v zivote jde spis o dloubani a ted vecer me jeste poprve chytla zaha... nevim...