Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 nene takovy priznaky jsem jeste nemela..a ted v aute me tak bolelo bricho a slo to do zad,jako bych to mela hned dostat..
Holky se ted pobavte,byla jsem si vybrat kabat,nakonec jsem vybrala..stal 2.500,- a mam ho knop,takze jestli budu tehotna,tak mi nebude a Honza me zabije 😀 😀 😀
@ms.neomagic tak nez se objeví bříško, tak by mohlo byt po zimě 😃😂 popr si tam prisijes pruh látky 😃
Ja byla v divadle, seděla na lávce a východ daleko a hlavne tak ze bych musela prelejzat lidi a nebo sup pres podium... ale jak me se tam udelala jednou soufl... ale rozdychala jsem to a rozpila... tak nevim noooo :-/
ahoj holky, taky mě zítra čeká první kontrola 🙂 jsem asi 8.tt, takže čekám už víc než šmouhu 😀 A snad potvrdí, že vše je OK.
@astyna držím palečky.vse bude ok🤰

Ahojky holky japak jste se měly dneska?co jste kutily? My jsme dneska byli na bazéně a pak u našich dneska už id včerejška me bolí pod briškem MS mam mit za 9dni včera i dneska byl sex a snad ještě bude tak by se mohlo povést😉 byla bych rada 😉
Holky, mam pocit, ze jsem cely den nic nestihla, rano tedy cukrovi, pak ohřát polevku, co jsem delala vcera, sup do divadla a ted bych spala jak zabita, co jsme dorazili domu... a to jsem chtela dodělat cukrovi co se ma namazat a nebo obalit v coko :-/
@tornadolu Po revizi jsem se nechala navest do nove práce, abych zapomněla... jenže jsem nikdy nedelala účetnictví více firmám ☹
A pect cukrovi "musim", pritel ma intoleranci laktozy a trpí alergii na laktozu, tak nemuze cizi cukrovi a tak ☹ a ja to pro nej delam rada.
Jen nevim zda jsem tak utahana a nebo je to tim, ze se treba povedlo, kdyz tu nejake náznaky jsou... musim ale pockat no ☹
Holky mate taky porad takovou zizen? ja bych furt chlastala..
@snezenka123 ahojky, pristi tyden mam termin ms, tak snad uz nedorazi. A jak se vede tobe? 🙂
@bzukk a zkoušela Jsi od te doby testovat?
Já si koupila gynex kapky, mívám silnou a hlavně bolestivou ms a meli by na to pomoci. .i srovnat hladinu hormonů, což možná taky potrebuji, tim jak pořád kojím. Do brala jsem atb na zánět v kosti nad zubem, rozjela se mi mykóza, což Mám vždycky po atb😠
a cítíš se tehotne?🙂
@snezenka123 jo to by mohlo byt. Já mám dojem ze já to mám zase po císaři. ..
@kstablova Krasne carky! 🙂 A me tak napada, neni tam nahodou uvedene na letaku u ovu testu, ze jakmile bude carka takhle silna, k ovulaci dojde do 48 hodin?
@kstablova taky bych to videla jak se mi to jeví pri zobrazení, ze vcera. Takze průměrně 24-36 h, tudíž se bud dneska, zitra, nejpozději v pondeli asi proběhne. K tomu počtu hodin, clovek najde několik údajů o čase, nekde pisou ze snad i do 72 hodin proběhne od testu.
Meris i bt?
@lucinka58 Já jdu až ve čtvrtek odpo.Poslala jsem ti zprávu🙂

@baskervile Moc Ti zítra přeju pohodovou kontrolu a ať je vše v pořádku. V kolik jdeš? Hlavně hned napiš jak to s váma vypadá 🙂