icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
lucinka58
18. pro 2016

@baskervile Moc Ti zítra přeju pohodovou kontrolu a ať je vše v pořádku. V kolik jdeš? Hlavně hned napiš jak to s váma vypadá 🙂

ms.neomagic
18. pro 2016

@laura1972 nene takovy priznaky jsem jeste nemela..a ted v aute me tak bolelo bricho a slo to do zad,jako bych to mela hned dostat..

Holky se ted pobavte,byla jsem si vybrat kabat,nakonec jsem vybrala..stal 2.500,- a mam ho knop,takze jestli budu tehotna,tak mi nebude a Honza me zabije 😀 😀 😀

simi1510
18. pro 2016

@ms.neomagic tak nez se objeví bříško, tak by mohlo byt po zimě 😃😂 popr si tam prisijes pruh látky 😃

Ja byla v divadle, seděla na lávce a východ daleko a hlavne tak ze bych musela prelejzat lidi a nebo sup pres podium... ale jak me se tam udelala jednou soufl... ale rozdychala jsem to a rozpila... tak nevim noooo :-/

astyna
18. pro 2016

ahoj holky, taky mě zítra čeká první kontrola 🙂 jsem asi 8.tt, takže čekám už víc než šmouhu 😀 A snad potvrdí, že vše je OK.

snezenka123
18. pro 2016

@astyna držím palečky.vse bude ok🤰

sticker
simi1510
18. pro 2016

@astyna drzim palce!

laura1972
18. pro 2016

@astyna taky držím moc palce 🙂

tornadolu
18. pro 2016

Ahojky holky japak jste se měly dneska?co jste kutily? My jsme dneska byli na bazéně a pak u našich dneska už id včerejška me bolí pod briškem MS mam mit za 9dni včera i dneska byl sex a snad ještě bude tak by se mohlo povést😉 byla bych rada 😉

simi1510
18. pro 2016

Holky, mam pocit, ze jsem cely den nic nestihla, rano tedy cukrovi, pak ohřát polevku, co jsem delala vcera, sup do divadla a ted bych spala jak zabita, co jsme dorazili domu... a to jsem chtela dodělat cukrovi co se ma namazat a nebo obalit v coko :-/

tornadolu
18. pro 2016

@simi1510 vsak není jiné světa muzes dodělat zítra 😉

petapal
18. pro 2016

@laura1972 gratuluji zrovna koukam ,ze se zadarilo ja jsem bobuzel 10den po revizi

laura1972
18. pro 2016

@simi1510 já bych to být tebou nějak nehrotila 🙂 ono ti to cukrovi do zitrka neuteče 🙂 odpočinek je taky hodně důležitý, zvlášť ted, jestli budeš tehu 🙂

simi1510
18. pro 2016

@tornadolu jenže, abych mohla v patek mit volno, tak musim zauctovat 10 firem a tak 5 dodělat, podat DPH a vsechno ostatní s tim související... takze budu v praci nevim do kdy ☹

Kez by se to rozseklo co a jak co nejdříve. A nejradeji, aby to tento mesic konecne zase vyslo 🙂

simi1510
18. pro 2016

@laura1972 v praci klid mit nebudu a budu tam nevim do kdy ☹

Kdybych v věděla ze to je mimi, tak hned davam vypoved zitra 🙂

laura1972
18. pro 2016

@petapal dekuju moc. Tak to je mi moc líto ☹ jak dlouho jsi vlastně byla? Nám se to teď sice povedlo, ale ten strach je.

tornadolu
18. pro 2016

@simi1510 no mas toho moc jak tak koukám

laura1972
18. pro 2016

@simi1510 a kdy vlastně budeš testovat? Tady je teď tolik snazilek, co testují, že už si to nepamatuji 🙂

simi1510
18. pro 2016

@laura1972 dneska jsem 7 dpo, pokud to pocitam od dne, kdy teplota vzrostla poprve. Takze minimalne jeste tri dny pockat :-/

simi1510
18. pro 2016

@tornadolu Po revizi jsem se nechala navest do nove práce, abych zapomněla... jenže jsem nikdy nedelala účetnictví více firmám ☹

A pect cukrovi "musim", pritel ma intoleranci laktozy a trpí alergii na laktozu, tak nemuze cizi cukrovi a tak ☹ a ja to pro nej delam rada.

Jen nevim zda jsem tak utahana a nebo je to tim, ze se treba povedlo, kdyz tu nejake náznaky jsou... musim ale pockat no ☹

laura1972
18. pro 2016

@simi1510 tak to už uteče 🙂 i když já vím, taky jsem ted naposledy si říkala, už aby bylo 10DPO, nakonec jsem testla ten 9DPO jak jsem psala, ale to bylo ještě moc brzy.

simi1510
18. pro 2016

@laura1972 ale aspon uz budes vedet nejak jak jsi na tom od doktora 🙂

Jestli to vyjde, tak mam v planu prave koupit neco maleho a zabalit priteli 🙂 stejne se pak muze stat leccos 🙂

ms.neomagic
18. pro 2016

Holky mate taky porad takovou zizen? ja bych furt chlastala..

bzukk
18. pro 2016

@snezenka123 ahojky, pristi tyden mam termin ms, tak snad uz nedorazi. A jak se vede tobe? 🙂

snezenka123
18. pro 2016

@bzukk a zkoušela Jsi od te doby testovat?
Já si koupila gynex kapky, mívám silnou a hlavně bolestivou ms a meli by na to pomoci. .i srovnat hladinu hormonů, což možná taky potrebuji, tim jak pořád kojím. Do brala jsem atb na zánět v kosti nad zubem, rozjela se mi mykóza, což Mám vždycky po atb😠
a cítíš se tehotne?🙂

kstablova
18. pro 2016

Děvčata kvíz, kdy teda byla-bude ovulace? ?? Pozitivní byl podle mě včera?? No sichrujem to cely víkend 😎

kstablova
18. pro 2016

@snezenka123 jo to by mohlo byt. Já mám dojem ze já to mám zase po císaři. ..

lindaatobias
18. pro 2016

@kstablova Krasne carky! 🙂 A me tak napada, neni tam nahodou uvedene na letaku u ovu testu, ze jakmile bude carka takhle silna, k ovulaci dojde do 48 hodin?

trrr
18. pro 2016

@laura1972 kdy jdes na kontrolu myslim na tebe

simi1510
18. pro 2016

@kstablova taky bych to videla jak se mi to jeví pri zobrazení, ze vcera. Takze průměrně 24-36 h, tudíž se bud dneska, zitra, nejpozději v pondeli asi proběhne. K tomu počtu hodin, clovek najde několik údajů o čase, nekde pisou ze snad i do 72 hodin proběhne od testu.

Meris i bt?

baskervile
18. pro 2016

@lucinka58 Já jdu až ve čtvrtek odpo.Poslala jsem ti zprávu🙂