Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@trrr ten jsem mela taky, ale došel mi tak beru gyndprodyl, prý je lepší a připraví idealne prostředí pro mimčo. Ale ze začátku jsem si vzala ráno a večer jen půlku. Protože když jsem ho zkoušela poprvé v létě, jak jsem.byla tehu, tak mi řekl, ze bud se zavádí nebo polyká, ale že ho mám pro silnější ucinek zavést. Tak jsem si ho tehdy večer před spaním vzala a měla jsem točení hlavy ,takže jsem mu pak volala, že mi nedělá dobře, tak mi řekl, že budu brát zase duphaston i když je slabší a ten gyndprodyl je prý hodně dobrý , akorát někdo ho třeba nesnese. Možná kdybych ho tehdy brala, tak se nestalo, že jsme o to přišli. Nevím no, těžko říct. Ale ted mi duphaston došel a říkala jsem mu, že ho ještě jednou zkusim. Tak jsem si řekla, že zkusim tu dávku na den rozdělit na 2x ráno a večer a když to bude v pohodě, tak třeba za tři dny si tělo zvykne,a zkusim večer už jeden najednou. Řekl mi ted , že mám místo zavádění polykat, ze prý se lip snáší když se začíná poprvé. Tak zatím už druhý den v pohodě, tak pozitri asi už zkusim večer celý. Chci aby to bylo v pořádku a pro to mrňě si holt musíme něco vytrpet 🙂
@laura1972 já bych řekla, že to nepomůže. Že pokud je něco špatně s tím vajíčkem, nebo spermií, tak je jedno, jaké je prostředí... prostě se to stalo... stejně tak, jako já si pak zase nadávala, že jsem ten utrogestan brala, když to neodešlo samo tedy, ale že zabránil tomu tak nějak....
musí už být jen lépe 🙂
hlavne zadne vycitky holky!
@simi1510 já vim no, ale pokud by se jednalo pouze o sliznici, jak psala @trrr, tak to třeba léky spravi, jenže u mě to bylo.prý od sameho začátku špatné, jak mi řekl před revizí tehdy primář, tam mohlo být špatné to vajíčko nebo nějaká viroza a navíc už mi je taky hodně, takže ta kvalita vajíček se ničím ovlivnit prý bohužel nedá a clostilbegyt je jen na jejich tvorbu ne kvalitu. Nekde jsem četla, že ten kdo má problémy s otěhotněním a nebo udržením plodu, tak někdy to bývá i špatnou srážlivostí krve a trrr tady něco psala, že ji dal duphaston a něco na ředění krve, tak by to mohlo být dobré.
@laura1972 jsou bohužel věci, které neovlivníme... Tobě řeknou třeba, že už jsi starší... mě doktor řekne, že zas mám x kilo nahoře.... takže to je prostě různorodé. Jen se mi snažil vysvětlit, že za to nijak nemohu, že to neovlivnila ani tchýně ani nic jiného...
Tak uvidíme co se bude se mnou dít no.
Ahoj holky. tento měsíc jsem se znovu rozhodla zkusit ovu testy - horní 17.12, prostřední včera a spodní dnes. Po dlouhé době vidím u sebe pozitivní test (že včerejška cca 23:00). Můžu tedy předpokládat, že bude ovu dnes, nebo zítra? Včera jsme se snažili a dnes kolem půlnoci to ještě radši pojistime 😀
@laura1972 8+6tt vypsana revize nevidel srdicko bylo videno pouze u apolinare pry se stejne v 6tydnu prestalo vyvijet.Jeste zkusime nativ melo by to vyjit kolem 20tis .Ale ted bereme vitaminy a manzel na spermijky nejake prasky tak po prvni ms to budu zkouset i prirozene kez by se stal zazrak.Ten strach ti verim moje znama ted prisla v 8mesici o miminko to je hrozny.Tak ver ,ze ted uz bude vse v poradku a opatruj se.Tak strasne bych zas chtela byt tehotna a stastna
@simi1510 Tak to máš stejně jako já... 🙂 já mám mít neočekávanou MS 25.12. ... když dojde tak v lednu 6. do CARU... už mám žádanku od doktorky a jsme objednaní... ale mám prokázanou ovulaci po clostilbegytu na UTZ, že proběhla 10.-11. a snažili jsme se jen 11., před tím ani potom jsme se neviděli takže nebylo kdy...ten pocit, že to vyšlo mám silnější než kdy před tím, ale bojím se aby to všecko nebyla jen sugesce! Držím palečky ať nedojde!!!!
@laura1972
@simi1510
Tak v noci pojištění a budu čekat. Pokud to nevyjde ani teď, jdeme v lednu do ivf - první a zároveň poslední pokus. Taky bych straaašně moc chtěla, aby to vyšlo. Ani ne tak kvůli penězům, které by případná ivf stala, ale kvůli tomu, že mám trošku pocit, že je to proti přírodě. Tedy aspoň u mě - každý řekne: vy už máte tři děti, tak co blaznite.... Moc všem držím palce 🍀
@peta73 jsem na tom podobne, taky se mi zachtělo ještě po čtvrtém miminku. . S tím rozdílem, že jsme si řekli, že tomu dáme Volný průběh do konce roku...takže u nás je tento měsíc poslední možnost. Bud se povede, a budou 4,nebo ne a budou tři a vrátím se do práce🙂
Včera jsme to taky pojistili ale Já nemerim,tak nevím. Ms by mela dorazit cca 2.1
Ahoj, tak u nás včera už žádné pojištění neproběhlo. Celé odpoledne až do dvou v noci jsem zvracela, nesedl.mi oběd v práci. . Dnes ráno teplota vyletěla až na 37.7, což přisuzují te nevolnosti. Takže dnes už sis tou ovulaci nejsem jistá a holt pokud to nevyjde z toho víkendovýho snažení, tak jsem to.propásla 😠.

@trrr dneska 8DPO, takže si musím ještě počkat, zda se povedlo no. esx byl v sobotu 10.12., ovulace proběhla z 11. na 12.12. dle teplot a nevím no... Přišlo mi, že mám pocit, že to vyšlo, ale teď se děsím, že mi můj instinkt lže... Mě postihlo zamlklé těhu a revize o pár dní dříve než Lauru. Po ní mrcha přišla porevizní po přesně 6 týdnech, pak MS po 32 dnech. MS by měla vycházet pak na štědrý den :-/
Kéž bych dostala ten nej dárek prostě.