Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 není vůbec za co,no teď to určitě bude vše v naprostém pořádku 🙂 🙂 už se moc těším na další zprávičky 🙂
to já se za 13 dnů dozvím kdy půjde malinký na svět 😀 jestli bude KP tak cca v prvním týdnu v lednu půjdu na CS dr mi říkala,že bych šla na CS v rozmezí 37-38tt a kdyby se přetočil zpět hlavičkou dolů tak by mi vyvolali porod v 38-39tt tak za těch 13 dnů se dozvím kdy přesně bude malinký venku 🙂 🙂 no už se nemůžu dočkat,ale mám docela strach 😀
@simi1510 no tak ja myslim,ze parada.. koukej ja to mela take takhle na tihlech testech... a dalsi ten uz jsem mela zase vic viditelnejsi 🙂 tak zkus dalsi zitra 😉
@juliemichal držím ti moc moc palečky!!!
@simi1510 moc děkuji,jsi zlatíčko 🙂 🙂 a kdy ty budeš zkoušet další testík? 🙂 jéva jak moc bych ti přála aby jsi byla těhulka 🙂
@juliemichal já ti nevím, jestli zkoušet ráno... asi bude záležet co teplota ráno a jestli se to rozjede nebo ne...
Ale nevím no, jestli se mi to nezdá... a aby to nebylo jako minulý měsíc :-/
@lenulinka10 kéž by to bylo tak i u mě 🙂
@simi1510 verim ze jo 🙂 dr max mi nic neukazal a tenhle jako prvni 🙂 zkus jeste jestli mas ovu test.. ja ho zkousela a mela jsem tam 2 carky... on ten hormon je tam i v tehu... 🙂
@lenulinka10 zkousela jsem ho, ale neni silná... jestli to je treba tim, se jsem vic pila... nevim no. Uvidime co přinese zitrek 🙂
Ovu testem jsem po tydnu nedostani ms objevila tehu v tom srpnu
@simi1510 jako ja ji take nemela uplne silnou.. ale byla dost viditelna 🙂 uvidis zitra 🙂 urco dej vedet,moc drzim palecky 😉
@lenulinka10 Dekuju!
@lenulinka10 ahoj já si ted zkusila ovu test a mam silne dve carky je to teda modne tehotenstvi?,mam dnes druhy den meskani ms na na těhu testu slaboulinkou carku. Ovu test sem měla pozitivni 4. a 5.12 6 už ne a teď zase jo já už to nechápu :(
@simi1510 no já doufám,že to nebude tak jako minulý měsíc,fakt bych ti přála aby jsi už byla těhulka
@juliemichal jako aspon minuly mesic jsem nespinila no... tak jsem zvedava. By mi hrablo kdyby to zas bylo jak minule. Ale zdálo se mi, ze se objevil nejaky dusík i na tom z rána :-/
ten horní je ovu právě teď a ten spodní těhu ráno . :( Ja už bych to chtěla vědět :(
@simi1510 Simi, já už jsem tady několikrát říkala, že vidím až viditelné čárky. Ale to neznamená, že tam nic není. Prostě jsem na tohle slepoňa. A hlavně si myslím, že to, že tam teď nic nevidím neznamená, že tam za 2,3 dny něco nebude 🙂 Hele, já spíš mám problém s tím, že pokud jsem takhle nešpinila, že jsem o to vždycky přišla. U syna, kterýho jsem donosila tak jsem taky špinila - ale teda míň jak teď. Ale já jsem fakt exot 😀
@simi1510 ja tam vidim dusika 😉
@ms.neomagic uvidime co rano, to bude 11dpo a den do ms... tak jsem zvedava 🙂
@flylight Já bych řekla, že je to tam😉

@lucinka58 já to vůbec neznám no, minule jsem to neměla vůbec... když jsem koukala na netu, tak píšou, že to může být problém se žlutým tělískem a tak...
Tak uvidíme...
ale zkusila jsem teď večer test, který jsem vložila o pár příspěvků výš... tak jestli tam něco uvidíš?