icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
monikavitezslav
22. pro 2016

@lucinka58 to ja taky nne. Se uz pomalu smiruju a pujdu nakoupit tampony at mam zasobu az 30.12 prijde mrcha.

astyna
22. pro 2016

@baba93

Takhle silné čárky a negativní? ty jo....mě teda mamatest vždy spolehlivě ukázal, zda se něco kuje nebo ne. Nemáš cysty? ty dávají pozitivní testy.

@chajdaloupka

gratulace!!!!

lucinka58
22. pro 2016

@simi1510
@katuskad1 Holky, já jsem teda důkazem tvrzení, že po potratu je tělo nadupané hormonama a jde to hned 🙂 Já poprvé měla zamlklé v září 2014 (týden před svatbou v 9tt), pak jsme jeden měsíc počkali a v říjnu 2014 jsem byla znovu těhotná a v červenci 2015 porodila syna. Letos v září samovolnej potrat v 6tt a v říjnu opětovně těhotná - nyní 12 tt 🙂 Ale máte pravdu, že je to individuální..... Akorát je fakt, že doktorka mě říkala, že po potratu se fakt počítá nejméně půl rok snažení (spíše zase ten rok). Prostě to snažení o miminko je někdy na dlouhé lokte.... Přeju Vám holky brzo úspěch a // na testu 🙂

baba93
22. pro 2016

@astyna nene 🙂 vsechny ostatni krome mamatestu ukazuji uz vic jak tyden i digi od clearblue minuly tyden ukazoval 1-2 a ten spodni je dokonce 25-tka me proste nema mamatest rad 😀

simi1510
22. pro 2016

@lucinka58 jen ja si ted vybrala asi migrénu kterou jsem nikdy nemela, skoro nefunguji, ale musim udelat DPH ☹ a serou me tu...

ms.neomagic
22. pro 2016

@simi1510 me taky dnes boli hlava..

astyna
22. pro 2016

@baba93

jak dlouho namáčíš? nedávno zde byla diskuze, že prý když je to v moči více jak 20s, dává špatné výsledky, já to vždy podržela max 10 sekund. Banalita, ale ... třeba to může za špatné výsledky. Navíc tento je do proudu moči.

baba93
22. pro 2016

@astyna jako ten mamatest ? Klasika 10 s jak je v navodu a tenhle prave neni do proudu 🙂

babuna
22. pro 2016

@flylight hodila jsem ten Váš test před negativ a taky si myslím že je to tam 🙂 kukněte - hážu tne Vás převedený 🙂 já to tak měla loni tež .... 🙂

medinka13
22. pro 2016

Tak já už nevím.. z ranní nic a odpo podivna, blbe viditelna ryska..

trrr
22. pro 2016

@medinka13 ja sem asi slepa ale nic nevidim 😔

leymea
22. pro 2016

Holky, poznam nejak, ze mam cystu? Pripadne ukazuje cysta ducha na testu?

ms.neomagic
22. pro 2016

Holky ja mam dneska bolehlav jak prase..

simi1510
22. pro 2016

@ms.neomagic asi blby den nebo nevim. Ja dorazila ted domu z práce...

Jsem si rikala jestli to souvisí s tim nebo ne, ale kdyz v tom nejsem sama ☹

ms.neomagic
22. pro 2016

@simi1510 ma se oteplit..tak to bude asi tim..

katuskad1
22. pro 2016

@medinka13 taky nic nevidim😕co to mas za testik

hejtereza
22. pro 2016

zkuste jak vam radi holky, jinak nevim, jeidne pockat 🙂)))

snezenka123
22. pro 2016

@medinka13 také nic nevidím. ..a pokud je to mamatest, tak u těch bývá vidět jakoby čárka, stin a těhu to není. Mam zkušenosti ve dvou cyklech. ..a dr.max byl snehobily,ms dorazila. ...tak zkus jiný test😉

janea823
22. pro 2016

@simi1510 hold je to blbé, kor když je člověk ve věku, ze kolem vsichni rodi nebo jsou tehotni..stejne si ale na ty kecy nezvyknu.

Stihlas vsechno v praci? Dane jsou silene..hlavne kdyz se musi nahanet termin...a treba nejsou podklady. Vidim to v kancelari, se kterou spolupracuji... a radeji odejít driv, nez pak delsi dobu trper-pak se odchazi hur.

simi1510
22. pro 2016

@janea823 v utery musim jeste dodělat, kteří maji nadměrný a neni potreba platit a kontrolni hlaseni. Ale nasejril me hned šéf dneska, nechtel mi nejdriv to volno dat, i kdyz jsme se na nem dohodli...

Jen vymyslet poradne jak mu to sdělit, a kdy, jestli do starého roku jeste a nebo v novem...?

Ja vim no, kolem me na fb stale nekdo ze ceka, nebo maji... sama chci... a táta mi dneska rika, ten stres ti za to nestoji a az bys mela mit dite, tak to nemusi kvuli nemu jit.. a co jsem mela rict? O revizi vědí... ale jako uz dva mesice mam pozitivni test ale vzdy to pak dostanu? A jsem dneskem na dne?

Ted rikam chlapovi, ze bychom si pořídili zvířátko domu... ale to on nechce ☹ cítím se sama a bezmocna nejak ☹

simi1510
22. pro 2016

@ms.neomagic fakt jo? Ja v posledni dobe pocasi nejak nesledovala :-/ celkove je mi dneska divne... nesnasim od te revize tu mrchu, ze proste je to po te revizi vse jine ☹

janea823
22. pro 2016

@simi1510 jestli jses ve zkusebce, tak klidně i posledni den...ale ja bych treba na to ,,koule" nemela,takze bych mu to rekla asi po novem roce (ted se stejne nic nevymysli). Nehrozi ti tak, jako tak nic, spis jde o nejakou ,,odpovednost".

A prave proto se ma testovat az po vynechani, aby nebyly falesne pozitivni, ale clovek to strjne nevydrzi, ze...

My jsme si poridili psa vloni..ale mela jsem tehdy hodne casu, resp. Byla jsem flexibilni, takze nam to začátky hodne ulehcilo (a výborné na vyvetrani-clovek proste musi, nemuze rict, ze se mu nechce)..a chapu,ze to ted je hodne narocne na psychiku, ale clovek se musi hecnout a prekonatto. Bude lip,uvidis 😉

simi1510
22. pro 2016

@janea823 ja prave driv to mela do 30 dc, po revizi se to protáhlo no, ale vic a vic se to zkracuje ted nejak :-/ nevim no... asi bude vazne lepsi uz podruhe změnit doktora v posledni dobe 😕

Drzim pesti i u vas 🙂

kstablova
23. pro 2016

@simi1510 mrzí ☹

Ten závěr roku je náročnej. Já večer přijela z Vídně a zjistila, že mi umřel pes 😢

okpoko
23. pro 2016

@kstablova
To je ale smutne 😢. Ano zaver roku je velmi spatny. Ja začátkem listopadu zjistila, když jstem obvolala sousedy, manželovo zaměstnání a nemocinici, že mi muj mazel zemřel 😭. To je teprve narocny konec roku. Tvého psa je mi lito, ale ta to událost je 1000000×horší. Takže nesmutni! Představ si mou situaci. To ja se hroutím a letošní Vánoce vůbec neslavím

ms.neomagic
23. pro 2016

@okpoko :'( to je strasny..kolik mu bylo,co se stalo? nedokazu si to vubec predstavit:'(

lucinka58
23. pro 2016

@simi1510 Naprosto to chápu, i když všichni kolem čekají nebo rodí tak je to těžký. já i když to každé kámošce hrozně přála, tak jsem to vždycky zprávu o jejich těhotenství ořvala..... Můj manžel prvně hrozně chtěl (dokud mi nebylo 30 a já nechtěla - budovala jsem si kariéru - naprd!!!!) a jak padla 30, tak jsem hrozně začala dítě chtít a on obrátil a dlouho nechtěl.... Prakticky jsme se ke kroku mít společně dítě dokopali až v mých 34 letech. A ty 4 roky jsem slýchala - proč do toho nejdete, nejsi nejmladší, už byste měli a já měla každýmu vysvětlovat, že to na mě nevisí????? A pak přišlo první těhotenství a studená sprcha v podobě revize..... Naprosto tě chápu a fakt přeju, aby brzo bylo líp a ať tě nese..... těma blbýma kecama ❤❤❤

flylight
23. pro 2016

holky mě ta čárka teda nesílí

babuna
23. pro 2016

@flylight u mě to trvalo cca 3 dny ... takže držím pěsti ... 🙂

jinak holky mám tu 5 ks těhu testů - ty na nejnižší hodnotu - 10MIU/ml a nedobraná platíčka - je tam 33ks patáků (trochu v nich chybí) kyseliny listové - 800 (z Dr. Maxe) - nic za to nechci - kdo by to chtěl a první si napíše - stačí jméno a adresa hodím to do obálky a pošlu 🙂 já to v nejbližší době potřebovat nebudu a než ano tak to projde 🙂 a to by byla škoda ... 🙂

simi1510
23. pro 2016

@kstablova to je mi moc líto ☹ co mu bylo?