Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@lucinka58 chlap ten to nechává náhodě, a vetsinou kolem Ovulace se mnou neumi byt, stavkuje mu nebo ja nevim... kdyz jsme se poznali, tak ja byla taková, ze v třiceti prvni (bylo mi 26), ze jeste pracovat a tak... ale jak jsme spolu byli častěji a vic, tak jsem po dítěti toužila vic a vic, jenže rok to skoro neslo... a kdyz to vyslo, byla jsem hrozne překvapena, jsem s tim neoocitala a rikala si, ze je treba problem ve mne a co budu jako delat... a pak co? Revize, ja toho uz s tim o brecela, obcas se to vrací.... a pritel? Ten o tom nemluví, nevim, zda to přešel nebo je to v nem, ale pro me chce byt tim silným.... jsem mu vcera rekla, ze me mrzi, ze pro nej nemam darek, jak jsem si prala. Vim, jak ma jinak rad deti... tak snad se povede jindy.... a snad nebudu muset cekat dalsi rok no ☹ sice do třiceti mam jeste dva roky, ale... hlavne ze je vsude prezentovano, jak je jednoduché otehotnet... to vidim 😃😔
Hlavne holky, pokud možno vesele vanoce a hlavne at mame to zdravi!
@simi1510 ahojky simi, včera jsem tu skoro vůbec nebyla, vůbec teď nebyl čas, ale pročítala jsem tu diskuze s tebou. To je mi moc líto, že to nevyšlo 🙂 my jsme ti to s přítelem tak přáli a drželi palce. Ale určitě se to povede po Novém roce, třeba si jen děloha potřebuje pořádně připravit aby se mimčo dobře chytlo a aby už bylo vše tak jak má 🙂 a co se týče váhy jak pises, nemyslim si, že je to tím. Znám plno silnějších ženských a mají kopu děti a bez problémů otěhotněli. Asi bych být tebou změnila znovu dr.Já jsem ráda, že jsem.taky přešla jinam, kdybych zůstala u toho předtím, čekali bysme rok, než se něco začne dít a kdoví jestli by se to vůbec povedlo a navíc nevím jestli bych do toho pak po roce ještě šla, když už mi je tolik.
@trrr, ahojky tak jak se cítíš? Já tu včera skoro vůbec nebyla, ted jsem to tu psala @simi, ale pročítala jsem to tu během dne. Jinak po ránu mám pořád žaludek jak na vodě, včera celý den, ráno se mi zamotala hlava, div jsem nepadla, melavjsem nízký tlak, takže mimco mi pěkně začíná dávat najevo, že tam je 😀 prsa mám bolavé, dělají se mi všude na nich modré žíly, takže snad to bude ted už v pohodě. A co ty nějaké nové příznaky? 🙂 jak se cítíš?
Cauky ženy přeju všem krásný Svátky, krásného Ježíška pohodu a klidek 😉dneska bych mela dostat Ms ,dobiram poslední prášek tak uvidíme Max 3-4 den by mela dorazit Ms.minulí měsíc jsem dobrala poslední prášek a vecir přišla tak uvidíme do večera času dost 😉 užívejte si krásný svátky a tulení 😉
@ms.neomagic tak uvidis 🙂 treba dostanes ten darek ty 😉 prala bych ti to moc!
Všem bych chtěla popřát klidné prožití svátků Vánočních, bohatého Ježíška, Štědrovečerní večeři bez návštěvy pohotovosti 🙂 a hodně štěstí, zdraví a úspěchů v novém roce. 😉
PS: těm co vyšel krásný dáreček pod stromeček gratuluji 🙂
Krásné vánoce♡♡♡
Krasne Vanoce nam vsem holky! Kdo nasel 2 carky, tak at se jim dari skvele a jsou v poradku! Kdo nenašel, tak at je brzy najde a sejdeme se tu vsichni tehotne! Mam vas rada! 😉
Také se přidávám a přeji všem krásné Vánoce, hlavně hodně zdraví a odpočinku 😉
I ja se pridavam KRASNE VANOCE plne pohody,zdravi a stesti.Tem co se nezadarilo mimi pod stromecek neveste hlavu vypnete a uzivejte atmosfery a ono to prijde az to budete nejmin cekat 😉a tem kterym se to povedlo gratuluji a davejte na sebe pozor 😉Dekuji vsem co jste mi tu pomohly psychicky a myslite na me 😙😙😙
Také bych chtěla popřát šťastné a veselé vánoce všechno nejlepší, hodně štěstí a zdraví v Novém roce a ať ten příští rok se konečně zadaří těm, co dosud nenašly ty // čárky a těm co se zadařilo moc gratuluji 🙂 Tímto bych chtěla také poděkovat všem tady co mě podpořili v těch nejtěžších chvílích ❤ Jsem.ráda, že tu můžu být s vámi
Kočičky zlatý, píšu sem proto, abyste si daly samy pozor... Před týdnem jsem měla 3denní střevní chřipku, v 8tt... Dnes jsem šla kvůli krvácení na pohotovost a potratola jsem... Z 90% kvůli tomu. Dejte si na to, zlatíčka, pozor... Držím pěsti a palce 👍
@katiex to me moc mrzí. .. já měla střevní chřipku minuly měsíc...pár dni před ms. ...☹
Přeji ti brzke zotavení, a brzo zdrave miminko♡
Ahoj chtěla jsem se zeptat dnes 5 den zpoždění a test negativní je to ještě běží děkuji
@katiex To mě také moc mrzí ☹ ať se brzo uzdravis a přeji aby přišlo miminko brzy 🍀já z toho taky mám strach, přišla jsem také v září o mimco v8.tt.ZT. Ted se nám zadařilo znovu a u nás doma dcera měla teploty a syn silnou anginu. A dr. mi také řekl, že chřipka atd. jsou nejnebezpečnější v prvních týdnech kdy se embryo vyvíjí ☹ Moc držím palce , drží se 🍀
Holky krasne vanoce vam preju 🙂 po vcerejsi navsteve pohotovosti se u nas vanocni zazrak nekona 😢
@baba93 jak to, co se stalo?😔

@okpoko to je strašný ☹ co se stalo? 😢 upřímnou soustrast!