Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@anyt9178
@lucinka58
to je strasne zajimave, jak to nekdo vidi a nekdo ne, by mne zajimalo, jestli je to nastavenim monitoru, nebo ze kazdy proste mame jine oci :D no kazdopadne, chtela jsem test vyfotit jeste jednou a kdyz jsem na to mrkla, tak uz je zachly a je videt duch dobre, je sice slabounky, ale druha carka je tlusta a ruzova (fialova). Jasne, jeste je stejne brzo a sama jsem zvedava jak se to vyvrbi 🙂 jeste jedno foto pod umelym svetlem ;)
Hm,tak u nas nic..mrcha prave prisla ☹
Holky me uz to nebavi..rok a nic..ja uz nevim..ted jsme se trefili i do ovulky a stejne hovno s prominutim ☹ tak co je spatne...myslite,ze by u nas mohl bejt nejakej problem i pres to,ze uz se jednou zadarilo a dopadlo spatne?
@ms.neomagic A probrala jsi to někdy s gynekoložkou???? My už se snažíme vlastně skoro rok a půl...loni v lednu jsem taky o mimi přišla a od té doby nic :( Ale teď jsem už volala Dr.s tím, že to chci prorat a začít nějak řešit....
@terka228 taky budu muset zavolat a zajit tam..je mi 35 a nehodlam cekat dalsich xlet...uz je mi z toho do breku..navic posl.dobou jsou kolem me samy tehule,navic takovy kaci,ktery po tom ani netouzili :'(
Zeny co znamená miom?
@ms.neomagic to me mrzi ☹
@ms.neomagic my jsme se o prvni dite snazili rok, taky oba zdravi, ja cyklus presny jak hodinky.. byla jsem zoufala, bylo to fakt silene obdobi, nepoznavala jsem samu sebe. Nakonec to vyslo, ale dodnes nevim, jestli to byla nahoda nebo jsme se falt trefili (jakoze jsme trefilo snad i hodinu, tehdy to tak vyslo). Pokud jsem nyni tehotna, byl by to mazec, ale opet by to bylo tak, ze jsme se trefilo fakt na den presne do ovulace. Ale, jestli ti muzu dat radu, ktera mozna neni uplne overitelna, ale vychazi to z mych dosavadnich zkusenosti, tak trefit se musis do ovulace na den presne, aby den pred tim nebyl sex a jeste, a to je nejdululetitejsi, musis mit orgasmus. Cim silnejsi, tim lip, klidne se u toho udelej sama, nebo o chvili po tom, ale orgasmus uvolni celou spodni cast tela a napomaha oplodneni. Aspon podle mne ;)
@ms.neomagic to me mrzi taky uz se snazime rok a pred tim to nedopadlo
@ms.neomagic Tak to určitě zajdi...mně je 38 a taky už se mi nechce čekat...jdu 10.1.. Sice už budu mít po ovu, ale i tak....jinak jsem dnes taky 1DC 🙂 a už Tě tu pročítám hodně dlouho.....TAk pak dej vědět, co Ti dr. vymyslí 🙂 Třeba to chce jen trochu něčím pošťouchnout....musíme tomu věřit 🙂 Já to mám taky blbý, že muž jezdí kamionem, a tak se v plodných dnech snažíme většinou jen jednou....taky jsem zvědavá, co mi Dr. vykouká....ovu mi vychází na 8.1.:unamused: Ale ona tam dřív jak toho 10.1. není....
@norae taky vidim. .. Zítra zkus znova z ranní moči. 😉
@kaculik007 nemas foto zaschleho?
Holky dekuju za podporu..tahle ms je divna..netece..zadna sliznice..jen kdyz se vycuram a utru tak mam ruzocervenej papir,ale bez sliznice (kousku)..tak nevim co to zase je:-\
A prestal me bolet podbrisek i ty zada..coz je u me divny,protoze vzdy pri ms mam prvni den hrozny krece a bolesti.
@ms.neomagic tak jsem to mela ja ted... a pak se rozjela... minule tekla rovnou a s velkými kusy... tak uvidis
Ahojky 😉 prosím o radu je lepší test s citlivostí 10 nebo uz 25 mam 5 dni opozdeni
ikdyz 5dni spozdeni by mel ukazat //i 25😉pak hod foto

@norae ja vidim krasne dusiky