icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
monikavitezslav
30. pro 2016

@laura1972 ale jako pred ms sem mela ty prsa taky ale ted nic. Tak me to prave zarazi.

trrr
30. pro 2016

@monikavitezslav me take vubec nic nebylo zadne chozeni na wc zadne pichani zadna bolest prsou nic a sem tehu 😉

trrr
30. pro 2016

@laura1972 nene zadne extra chute nic mam spis nechutenstvi

ajina94
30. pro 2016

@laura1972 ano davala

snezenka123
30. pro 2016

@laura1972 jak se Prosím jmenuje ta skupinka s těhu testama? Dekuju

leymea
30. pro 2016

@monikavitezslav je to divny, ale me taky nic neni. Jen prsa boli na dotek. Docela me to znervoznuje, ale snad to neni nic neobvykleho 🙂

monikavitezslav
30. pro 2016

Ale holky co ja si vzpominam tak sem ani u jednoho kluka nic extra nemela. Az na tu anginu u druhyho ale to sem tehh fakt neprikladala. No kazdopadne 2.1. Mam mit ranni ale zavolam mudr.

monikavitezslav
30. pro 2016

Ale jiny duvod vynechani ms proste nevidim tak prosim at to tehu je a manzel bude mit darecek teda pokud vse bude ok.

lucinka58
30. pro 2016

@laura1972 Tyyyy jooo, ty máš teda chutě..... 😀 Z toho bych ještě teď hodila šavlu 😀 Teď jsem manželovi dělala vaječný chleba a musela jsem to rozdýchávat u okna - bleeeee!!!! Ale u syna jsem to měla takhle podobně jak ty 🙂 Takže teď když je mi furt zle, tak si myslím, že se mi v bříšku může schovávat holčička. No snad si nechá v pondělí kouknout mezi nožičky a doktor mi řekne jestli je to holčička nebo chlapeček 🙂

trrr
30. pro 2016

@monikavitezslav ju take mam dva kluky tak sem zvedava co tam je ted schovane 😁koukej nejak vymyslet ten test sem napnuta za tebe jak mas stare kluky?a 3mimi mate planovane?

simi1510
30. pro 2016

Ahoj holky, mám debatu s jednou holčinou na fb, ohledně těhu/ovu testů. Je tu někdo, komu vychází teď v těhu ovulační testy pozitivně, které by to prokázaly dříve než těhu? Já mám třeba vlastní zkušenost, že mi to v srpnu odhalil dříve než těhu test...

Dotyčná má 28 dc, nyní ji zbývá 15 dní do ms, na těhu testu má poloviční čárku, co se mi tak jeví, ale ovulační testy má z předchozích dní nepatrné a dneska sice silnější, ale nelze říct pozitivní... a spíš bych to viděla na přicházející ovu pak....

luss1994
30. pro 2016

Ahoj holky. Vy co máte už dvě děti, co vás přimělo jít do třetího? Já mám hrozně dilema. Na jednu stranu bych ještě jedno miminko hrozně chtěla ale na druhou stranu mám strach jelikož syn má 3 roky a dcera rok, tak abych to psychicky zvládala. Taky finance jestli bychom to utáhli. Jak jste to měli vy. Jsem z toho taková špatná že bych chtěla ale zároveň se toho bojím.

trrr
30. pro 2016

@luss1994 ja sem na tom stejne mam hrozny strach jak to financne zvladnu a jak psychicky kdyz chlap ma 3smeny ale mam 2kluky a chtela sem zkusit holcicku tak sem po 3tehotna uvidime co to bude ale strach se ve me pere jak to zvladnu atd rikam si zvladli to jini i po 4,5detech tak to zvladnu take

lucinka58
30. pro 2016

@simi1510 Ahojky, já jsem to tady taky řešila. Určitě mi OVU test ukázal těhotenství dřív jak těhotenský test. Ale se sílícím těhotenským testem ten OVU test přestal ukazovat pozitivitu 🙂

snezenka123
30. pro 2016

Holky,tak u mne už jsou před menstruační bolesti😒 břicha. ..a to jsem si dávala naděje,když beru ty kapky gynex😔no co se dá dělat. ..

@trrr zvládneš, neboj. Já se zbláznila do 4🙂

@luss1994 me přimělo to, že jsem potkala svého druhého muže. .Deti neměl, a moc chtěl, a já třetí taky chtěla, nebála jsem se ničeho, snad jen, aby nedělal rozdíly. ..
Ted jsem zatoužila ještě po 4...a taky mám smiseny pocity. ..finance. ..energie. ..atd...ale mateřský pud je silnější a zítra mám termín ms. Břicho už bolí. .. tak jsem z toho smutna, ale co. Pořád Mám tři zdrave děti, za které jsem vdecna❤❤heart::

snezenka123
30. pro 2016

@kstablova
@peta73
tak jak holky ??jak je? Zítra budete testovat?
Já testila už dnes a nic☹břicho už poboliva. ...chjo

luss1994
30. pro 2016

@trrr já právě nemam v okolí nikoho kdo by mi třeba nějak pomohl. Všichni pracující a chlap jde ráno do práce a chodí domu o půl 4 někdy jezdí na 3 dny pracovně pryč. Tak teď pořád hodně přemýšlím a v červenci se vdavam tak by to bylo i takové hezké překvápko pro hosty kdybych byla těhotná 🙂

@snezenka123 já myslím že u mě ten mateřský pud bude taky silnější :/ no uvidíme zatím beru pořád ha Cítím že připravená zatím úplně na to nejsem jen pořád přemýšlím nad klady a zápory. A věřím že jednou Dostanu odvahu a budu tak moc chtít že ji vysadíme. Čekám na čas kdy fakt budu na 100℅ vědět že je to to co chci teď.

trrr
30. pro 2016

@luss1994 ja sem take na ne sama chlap 3smeny nebo cely tyden na sluzebce take mi nikdo nepomaha ale jsme silne zeny 😉

laura1972
30. pro 2016

@snezenka123 tehu testy 🙂 můžu ti poslat žádost 🙂

kstablova
30. pro 2016

@snezenka123 ahojky, já netestila. byla jsem lyžovat a teď se cítím pod psa - kašel, rýma, bolest v krku, historie se opakuje nebo co. Stejný scénář jako v září ☹. Malá má kašel a rýmu už asi dva týdny, tak jsem byla zvědavá kdy bacil přeskočí.... Tak ani nevím, jestli chci ten poslední den v roce kazit testem 😀😎

laura1972
30. pro 2016

@ajina94 a můžeš ten test dát znovu? Ja ho asi neviděla. 🙂

simi1510
30. pro 2016

Holky, kdyby tu některá z nás již zítra nebyla, tak bych vám chtěla popřát krásný vstup do nového roku, ať si tam s sebou vezmeme hlavně to zdraví. Pro ty, pro které nebyl tento rok úspěšný s otěhotněním, tak ať to v tom roce novém zlomíme a dočkáme se miminek, vy, které čekáte, ať úspěšně porodíte. A hlavně, všechno špatné se nám vyhne! :-*

laura1972
30. pro 2016

Holky, omlouvám se všem co jsem možná ještě neodpovedela , ale koukáme s přítelem na film, který si nenechám ujít 🙂 Valka Rosseovych 😀 ten film jsem síce viděla několikrát , ale pořád dobrý.

leymea
30. pro 2016

@simi1510 ja teda ovu test nedelala pred tehotenskym, ale pak kdyz uz jsem to vedela, tak jsem ho schvalne zkusila a byl opravdu silnej, takovej jsem nemela ani pred ovulaci 😀 🙂 ale pred bohuzel nevim.

snezenka123
30. pro 2016

@laura1972 můžeš. Díky

peta73
30. pro 2016

@snezenka123 ahoj, já jsem taky nezkoušela. Ovulku jsem podle testu asi měla 19.12 (tj. Trošku posunuto), takže zítra budu cca 11dpo. Sice jsme se snažili ve správný čas, ale příznaky nic moc. Po devíti měsících už svému tělu moc nevěřím 😟. Ale zkusím a zítra dám vědět.
Hodně štěstí, zdraví a plodnosti do nového roku vám všem!!!

snezenka123
30. pro 2016

@kstablova to té chápu. .. me už bolí Hodně břicho......tak jsem jasna😔
zítra urcite dorazi, ach jo😖

snezenka123
30. pro 2016

@peta73 držím palce, dej vědět. Mé už břicho bolí, takže to je jasný😒

laura1972
30. pro 2016

@peta73 držím palce, dej zitra vědět 🙂

laura1972
30. pro 2016

@snezenka123 ted to zkouším poslat ti pozvánku na tu stránku, ale vůbec mi to nejde 😔 zkusim to zítra nebo zkus to zadat do vyhledavace vyhledat skupinu tehu testy .