Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@luss1994 me take vsichni odrazuji ze sem blazen jak to budu zvladat financne a casove krouzky atd atd kaslu na ne zvladam 2deti(nekdy fakt na palici)tak zvladnu 3a ty dve mi budou pomahat veci po sobe budou dedit tak uz se nebojim neco si odreknu a bude mame jeste 2pejsany a hypoteku 😕
@luss1994 ty dvě byli v době narození male 7 a 5. A super. Pomáhali, těšili se. Přechod z dvou na tři je v pohodě. Větší zahul to byl když jsem přivedla na svět druhe mimi. Dcerce bylo teprve rok a půl když se syn narodil. . Ale neměnila bych. Byli jak dvojčata. Ted bych chtěla ještě sourozence k te nejmenší no...aby měla k sobe taky partacku nebo parťáka
Mi jsme si s přítelem řekli 4 děti a ze kdyby to šlo po másle tak klidně i 5.muj přítel je z 5 a je to moc pěkný tak uvidíme 😉
@ms.neomagic částečně s tvým přítelem souhlasím - muži neradi jsou jen za plemenné bejky určené k plození dětí. Manžel mi to tenkrát řekl narovinu - neříkat kdy je ovulace a obdobně a nemít sex jen za účelem plození. A já to brala tak, že já si ovulaci hlídala a vždycky to řešila tak, že když byla ovulace pozitivní, že jsem udělala dobrou večeři, oblíkla prádýlko a byl sex 🙂 Ale samozřejmě i sex mezitím 🙂 Hele, on určitě bude v pohodě - jen si to potřeboval říct a je jen na vás abyste si o tom otevřeně promluvili co se děje - jestli se bojí, že to nejde, jestli se bojí, že to ustojí apod. Musíte si sednout a nejlépe bez zbytečných emocí to probrat..... Držím pěstičky ať je všechno v pořádku a ať se to urovná!!!!
@ms.neomagic souhlasím s @lucinka58. Kolikrát jsem se já sama chytla doma s chlapem kvůli tomu... Jelikož pokaždé, když je ovulka, a já se snažím, tak sex nechce atp... A není to dobře. Tak si hold hraju na tu, co nic neví, snažím se ho nějak svést a něčím nalákat nebo tak a je lépe. Jen sama musím ještě tu intenzitu zvýšit ve vhodné době.
Ale sedněte si a promluvte si o tom. Řekni mu co ty, jak to vidíš, jak to máš. A poslechni si i jeho, jeho verzi, co chce a nechce.
Držím pěsti!
@ms.neomagic k vůli tomu nehlídám ovuku ja mam rada sex moc klidně 5-6bych mohla i víc priste furt a přítel je to samí ale někdy nemá chut ubec třeba 7dni bo 14 proste nemá chut tak s tím taky nic nenadělám ruce mam zdraví 😉 a pak si třeba stěžuje to ze s polu nemáme sex kdyz mam MS tak mu řeknu ,ja měla chut kdyz ty ne tak te do toho nebudu nutit pochopil to tak ty zas musíš pochopit to ze Ted nemůžu ja kdyz mam MS je to fifty fifty.. Kouření taky není za škodu kdyz ja nemůžu tak uspokojim mého přítele jinak. 😉
A mam strach az bych byla těhotná jesli ubec budu mit chut na sex 😡 vite jak to myslím
@tornadolu Joooo, chápu to 🙂 Teda já měla u prvního těhotenství od 10 tt zakázaný sex až do 32 tt a to pak ani manžel nechtěl 😀 Ale teda po té dlouhé době pak na to skočit po šestinedělí fakt bylo takový zvláštní - jak kdybych byla znova panna 😀 A teď je to tak, že prostě když mám chuť, tak na to hupnem, ale je mi fakt teďka hodně zle, takže naše frekvence je fakt tak 1x za 14 dnů - no co se dá dělat. Prostě počkáme až to odezní a pak si to užijeme 🙂
@lucinka58 hezky pěkně.No prave mam strach ze až bych byla tehu tak mit chuť nebudu nebo ba na opak.Ted sice mám MS ale zítra už nebude 😉 tak můžeme se opět snažit sice dělám 12ky tak taky na to nebude čas ale snad se najde cas ma to aby jsme byli s polu 😉 mam nějaký mateřský pudy cim to muze byt?
@lucinka58
@tornadolu
já právě při tom prvním těhu, než dopadlo blbě, měla na sex ještě větší chuť než jindy a hlavně přítel nemusel defakto nic moc udělat a já hned byla 😀 šlo to hodně rychle a několik za sebou... Ještě si dělal legraci, že na něj budou stát ženské fronty na chodbě 😀
Teď v poslední době, jak jsem byla hotová z práce, tak jsem na sex neměla pomyšlení. Ale jinak ho můžu hodně, jen u nás doma je tak jednou max dvakrát do týdne, jak přítel ho nemusí mít denně nebo tak... A případně vydrží i týden či víc bez něj.
A po revizi jsem si přišla taky, jak když je to poprvé 😀
@tornadolu ty mám nějak taky... jen se bojím, aby to vyšlo ☹ zatím od té revize jsem byla vždy zklamaná... A říkám si, že nechci na to myslet, ale v hlavě to stejně tak nějak je... Aby se zvládl udělat, aby to vyšlo, aby to bylo ve vhodné době a případně to pojistit...
Já mám pocit, jak když ovulku mám mít teď někdy, ale přitom dle aplikace a předchozích měsíců by to mělo být až další týden :-/ Tak vůbec nevím... od poslední ms teď neberu nic, tak nevím, zda to třeba taky ovlivňuje :-/
@tornadolu tak my jsme spolu za pár dní druhým rokem... ale vím, že je ten jediný s kým chci být a tak... Sám říká, že chce děti se mnou... před revizí jsme se bavili, že to zkusíme hned jak budeme moci znovu... ale nyní je to zase jinak...A to dle nich, chlapů je stále něco důležitějšího... Jednou není vhodná doba pro toto, pak zas pro tamto...
Musíme se toho chopit my, ženy... Výhoda je, že nemohou nic vyčítat, když vědí, že se nebere antina a člověk se nechrání jinak...
Ale my to zvládneme 🙂

@kstablova neco tam vidím 😍 gratulace