Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@leymea ja jsem na konci zaridi vysadila, dostala asi po 21 dnech ma v rijnu a pak az po 37 dnech a dnes je to 39 od minule ms. Ale spali jsme spolu parkrat v prosinci, s tim ze se do me udelal asi 2x max 3x. Vim o 1x po ms a pak 22. Prosince. Tak prave ted nevim, co delat... A jak jim to vysvetlit, az tam budu volat.
@simi1510 Zpozdeni jsem nemyvala,stres ano povyseni v praci novy kolega atd..Poridily jsme si pejska a je neposlusna,takze obavy z toho co bude kdyzs ni pujdu ven atd..Jinakbolesti mam vzdy pri ovulaci a pohl.styku pri ovu.A uz asi 3 mesice mne svedi silene prsa.Navaly horka a nevolnost od zaludku.Dr mne rekl atsi koupim gynex a nebo antikoncepci.Jinak bolesti nemam ale ten tlak jak kdybych mela prasknout a jsem nafoukla..
@tyga tak ty návaly horka a nevolnost od žaludku mám dneska taky, ale je to příznak asi blížící se ovulky...
Jestli tě svědí prsa, tak jestli v nich nemáš nějaký zánět, zanícení nebo tak?
A gynex či antikoncepci doporučil na co?
Jinak vidíš, stresovala ses a to je pak poznat na tom organismu, že je to něco, co nezná a pak se rozhodí cyklus 😉
Holky prosím kdy jste to asi dostali pokud byl někdo z vás po revizi
@simi1510 ty prsa jsou hrozne ted se to nejak uklidnilo ale pred tydnem bych se drbala vsude.Delam v obchode mezi lidma a neni to jic prijemneho.Antikoncepci na srovnani ms.Chteli by jsme taky mimco tak proto.Citimse ale posl.dobou unavena a podrazdena.Navaly horka jsou hrozny.To bych v tu chvili skocila i do mrazaku🙂Brala mne dr krev na stitnou zlazu a bylo to dobre.A vytok jsem mela kdyz jsem mela zpozdeni nejdrive bily a pak pruhledny.
@tyga může to být tím, že jsou vysušené vodou - pak pomůže hydratační mléko, nebo olej. Může to být ale i alergie třeba na spodní prádlo, prášek nebo tak, popř. na nějaké i jídlo. To můžeš zkusit třeba claritin, zodyac nebo zyrtec apod. Můžou za to třeba i kvasinky - a to je potřeba antibiotika nebo hojivou mast od kožaře. Popř. svědí i v období před ovulací....
Jedině se pak poradit i s doktorem...
A antikoncepci jsem vždy já aspoň odmítala...
@simi1510 antikoncepci jsem uzivala jednou v zivote 2 mesice.Take ji odmitam.Existuji nejake prirodni bylinky na srovnani cyklu?Radsi bych brala tu prirodni lecku nez chemii prasky skoro vuvec neji.Zajimave bylo kd,z jsem mela to zpozdeni tak jsem dva dny pred ms dostala vysoke horecky.Rikala jsem si jestli to nemohlo byt po te injekci na vyvolani ms...
Zkouseli jsme to 2 mesice, tak jsem si nijak nemerila bazalni teplotu a neresila ovutesty. Proto ted nejak nevim,jestli jsem v 6. Nebo ve 2. Tydnu. Jsem z toho zmatena, protoze, kdybych byla v 6tt, tak by tam byla uz jasna druha carka, nebo.? :O :( A moc dekuji. ♡

@simi1510 podle toho, jak je to slabe, tak bych tvrdila, ze se to stalo 22-24prosince. 22 jsme spolu spali a ja pak nemela chut vubec na sex. Na silvestra test byl negativni a ted pozitivni. :3 Co mam vubec ted delat.?