icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
helinka88
7. led 2017

@adkatt ja ani nevěděla, že ovulace proběhla
😂 ale podle krve a testu a musela
😂 a říkala dr. Že byla později, než bývá normálně.. Ja měla test ten GS mamatest a negativní a vcera obyčejný z dr. Max a pozitivní. Digitální jsem neměla 🙁

adkatt
7. led 2017

@helinka88 a kolikátý DPO jsi testovala... nebo kolikátý den po MS?

helinka88
7. led 2017

Vysadila jsem prášky v listopadu 18.11 jsem to dostala, pak jsem si rikala, ze cca 18 by to melo přijít a nepřišlo. Před Vánoci jsem si dělala test a negativní.. Teď od středy bolesti v podbřišku jakobych to mela dostat, ale bylo to strasnew, tak jsem sla včera ráno k dr. Bylo mi jasné, že se mě bude ptát na test, tak jsem si ráno ještě udělala a byla tam slabá čárka. Na UTZ nic neviděla, jen zvětšenou sliznici, vzali mi krev a ve 12 volali, že je pozitivní a že za týden mám přijít...

adkatt
7. led 2017

@helinka88 tak to gratuluji 😉 krásné // 😊 tak ať je vše ok 👍 ja budu testovat asi až později

helinka88
7. led 2017

@adkatt jo, ono když už tam je, nikam neuteče 😊 držím Ti palečky a děkuji 😘

trrr
7. led 2017

@leymea dekuji lezim potim se hlava tresti a zadna zmena k lepsimu 😠at je ti take lepe😉

leymea
7. led 2017

@trrr jsme dopadly vid 😀

simi1510
7. led 2017

Holky, kdo jste nemocné, at to překonate a jste brzy zdrave! A hlavne at to neohrozí mimi!

luska__
7. led 2017

@helinka88 a hcg bylo kolik? 🙂

helinka88
7. led 2017

@luska__ 99,3

luska__
7. led 2017

@helinka88 v pondělí rano si zajdu, pak dam info, jestli tam taky neco mám 🙂

trrr
7. led 2017

@leymea presne mame si uzivat tehu a takhle to ani nejde doufam,ze to mrne nejak neovlivni 😔

helinka88
7. led 2017

@luska__ ano, dej vědět. Budu držet palečky 😉

leymea
7. led 2017

@trrr co jsem procitala tak mimi to nic neudela 🙂 i pani doktorka mi rekla, ze za tech 9 mesicu toho muzu jeste chytnout😀 takze klid, jen nesmi byt horecky. Jakmile horecka nad 38 tak paralen 😉 horecka uz pro plod je nebezpecna.

trrr
7. led 2017

@leymea aha tak aspon nejake uklidneni jen je na prd ze se z toho blbe dostava kdyz nemuzem vsechny leky a antibiotika 😕

ple
7. led 2017

Vrchní je ze středy a spodní je dnes takže hCG pěkně stoupá jupiiiiii

trrr
7. led 2017

@ple parada ja ti to rikala ze to bude silit 😉😉

simi1510
7. led 2017

@ple krása!

dasa.77
7. led 2017

také se přidávám ke gratulaci... je Vás tady najednou tolik,že nevím,komu dřív. Vypadá to na plodný prosinec,tak snad bude i leden

simi1510
7. led 2017

Kdyby někdo chtěl, může ten bacil jménem těhu na mě "flusnout" 😀

trrr
7. led 2017

@simi1510 tfuj tfuj snad nechytnes i tu rymu 😂

simi1510
7. led 2017

@trrr ten můj má dneska nějaké střevní problémy a mě pro změnu lehce škrábe v krku asi :-/ Tak snad to pak zaspím 😀

A na kdy jsi mi to poslala? 😀

I když s tím tento měsíc vážně nepočítám. Bylo by to vážně divný, kdyby to vyšlo...

kstablova
7. led 2017

@simi1510 díky, u mě už lepší. Dcerka sice ještě má zůstat týden doma, aby ještě nechodila do školky, tak zítra dobere antibiotika a příští týden už zvládne doma s babičkou. Já už musím do práce 😖

kstablova
7. led 2017

@trrr já bych ten těhu bacil brala i s rýmou (to už přežiju) 😀

simi1510
7. led 2017

@kstablova tak aspoň že je lépe 😉 mě nějak začíná škrábat v krku :-/ A přítel ten zase měl během dneška nějak střevní problémy...

Řádí toho nějak moc a je to všude...

kstablova
7. led 2017

@simi1510 přesně. Ještěže venku přituhlo, ať to zamete s bacily....

trrr
8. led 2017

@simi1510
@kstablova holky posilam oboum tehu bacil at to vyjde co nejdriv moc vam to preju 😙

bzukk
8. led 2017

Dobre rano vam preji, tak jsem dneska z nedockavosti zkusila test. Ze by se tam neco klubalo, nebo mam mzitky?

verunka15
8. led 2017

@bzukk myslím ze bohužel nic😞

luska__
8. led 2017

Vim, ze se ma testovat aspoň ob den, ale ja teda to nedokážu! Zítra objednavam na krev