Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Vysadila jsem prášky v listopadu 18.11 jsem to dostala, pak jsem si rikala, ze cca 18 by to melo přijít a nepřišlo. Před Vánoci jsem si dělala test a negativní.. Teď od středy bolesti v podbřišku jakobych to mela dostat, ale bylo to strasnew, tak jsem sla včera ráno k dr. Bylo mi jasné, že se mě bude ptát na test, tak jsem si ráno ještě udělala a byla tam slabá čárka. Na UTZ nic neviděla, jen zvětšenou sliznici, vzali mi krev a ve 12 volali, že je pozitivní a že za týden mám přijít...
Holky, kdo jste nemocné, at to překonate a jste brzy zdrave! A hlavne at to neohrozí mimi!
také se přidávám ke gratulaci... je Vás tady najednou tolik,že nevím,komu dřív. Vypadá to na plodný prosinec,tak snad bude i leden
Kdyby někdo chtěl, může ten bacil jménem těhu na mě "flusnout" 😀

@adkatt ja ani nevěděla, že ovulace proběhla
😂 ale podle krve a testu a musela
😂 a říkala dr. Že byla později, než bývá normálně.. Ja měla test ten GS mamatest a negativní a vcera obyčejný z dr. Max a pozitivní. Digitální jsem neměla 🙁