icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
luska__
8. led 2017

Na bílém 🙂

helinka88
8. led 2017

Můj dnešní 😍

helinka88
8. led 2017

@luska__ supeeeer, držím palce 😍

luska__
8. led 2017

@helinka88 ja též! Jak dlouho jste se snažili? A první?

helinka88
8. led 2017

@luska__ no já jsem hlavně myslela, že když se nedodtavila ms,, tak že nebude ovulace.. Jenže dr mi řekla, že po vysazení antikoncepce se ovulace dostavuje později.. Takze v terminu, kdy jsem si to vypočítala, nepřišla.. Tak jsem byla smutná, že jsem to špatně vypočítala.. Ale přišla, akorát asi když už jsem na to kaslala 😂 ted jen aby to nebylo mimodelozni a budu happy 😍

martjanouskova
8. led 2017

Ahoj holky, můj dnešní 🙂😍

martjanouskova
8. led 2017

@luska__
@helinka88
Holky moc vám gratuluji, je to krásný to vidět 🙂 Já na to pořád koukám 😀

helinka88
8. led 2017

@martjanouskova děkuji, ja koukám na ty dvě fotky a srovnávam 😂 i když to mám potvrzené z krve, pořád se dívám na ty fotky
😂

helinka88
8. led 2017

@martjanouskova gratulace 😍

martjanouskova
8. led 2017

@helinka88 Já ještě u dr. Nebyla, musím se tento týden objednat a až to budu mít potvrzené od dr., tak tomu teprve začnu věřit 😂 A děkujii😘

helinka88
8. led 2017

@martjanouskova u nás to taky nikdo neví, krom budoucího manžílka

martjanouskova
8. led 2017

@helinka88 U nás to také ví jen manžel 🙂

luska__
8. led 2017

@martjanouskova Dekuju, ja na to taky koukám Furt.
@helinka88 ja to chci budoucímu manželovi říct na dovolené . Bude to mesic po zásnubách

leymea
8. led 2017

Krasny testy mate holky 😉

trrr
8. led 2017

holky vas teda je az se zacinam ztracet 😂tak at vam to dobre dopadne davejte na sebe pozor 😙

helinka88
8. led 2017

Dekujeme holkyyy 😍 máte některá bolesti v podbrisku nebo jsem v tom sama? 🙁😂

helinka88
8. led 2017

@luska__ my mame svatbu v květnu, a to byl muj plán, být těhotná a dokonce mamcina známá jí řekla že se budu vdávat těhotná.. Viděla to v kartách ☺️

larra69
8. led 2017

Ahoj je to negativní nebo pozitivní ? Nic tam nevidím ale mám strach :( 😢

lucinka58
8. led 2017

@larra69 já nic nevidím....

piguse
8. led 2017

Ahoj tak prikladam muj dnesni ranni test, je to ten posledni. Asi z toho nic nebude uz je tam jen nepatrny stinek....

ettie
8. led 2017

ms bola 24.12 kusa silnejsia, ale ostali mi neskutocne naliate prsia a pobolieva ma obcas aj podbrusko, unava neskutocna.... podobne som to mala aj u malej.... ale zmiatla ma ta ms, ovulacny hlien bol minuly tyzden.... sla na mna choroba tak som si chcela byt ista a hla, duch... :O v srpnu som mala biochemicke, o mesiac mam preventivku, vyckat do ocakavanej ms ci len blby test? vdaka 🙂

lucinka58
8. led 2017

@ettie gratuluju k + 🙂 teda já tam + vidím, ale je ta fotka hodně rozmazaná 🙂

ettie
8. led 2017

@lucinka58 snazila som sa vseliak to odfotit.... ale s bleskom bolo zle, bez blesku zle.... ono je tam fakt taky pidi mini dusik.... naposledy som mala ducha, v den meskania ms a po 2 dni, potom to skoncilo :( a tearz som v podstate v polke cyklu.... tak neviem

lucinka58
8. led 2017

@ettie Podle mě tam něco je..... Ale udělala bych si třeba zítra ráno ještě nějaký test 🙂 To, že jsi menstruovala, nic znamenat nemusí - i tak můžeš být těhu 🙂

ettie
8. led 2017

@lucinka58 Vdaka 🙂 tak to teda skusim este o paru dni, momentalne nemam kde kupit test 🙂

terka228
8. led 2017

@luska__ Gratuluji 😍

martjanouskova
8. led 2017

@helinka88 Já mám bolesti v podbříšku a hrozně mě bolí prsa

luska__
8. led 2017

@helinka88 to je pěkne! My jsme chtěli svatbu az v roce 2918 ( jsem trosku ujeta a vše jsem chtěla mit top) pocinaje datumem.. snad bude vše Ok, dáváme si vědět jo?

helinka88
8. led 2017

@luska__ ano, pridam si tě 😊

helinka88
8. led 2017

@martjanouskova a co ti na to pomáhá? Ja mam občasné ale někdy úplně šílené 🙁