Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@luska__ no já jsem hlavně myslela, že když se nedodtavila ms,, tak že nebude ovulace.. Jenže dr mi řekla, že po vysazení antikoncepce se ovulace dostavuje později.. Takze v terminu, kdy jsem si to vypočítala, nepřišla.. Tak jsem byla smutná, že jsem to špatně vypočítala.. Ale přišla, akorát asi když už jsem na to kaslala 😂 ted jen aby to nebylo mimodelozni a budu happy 😍
@martjanouskova děkuji, ja koukám na ty dvě fotky a srovnávam 😂 i když to mám potvrzené z krve, pořád se dívám na ty fotky
😂
@martjanouskova gratulace 😍
@helinka88 Já ještě u dr. Nebyla, musím se tento týden objednat a až to budu mít potvrzené od dr., tak tomu teprve začnu věřit 😂 A děkujii😘
@martjanouskova u nás to taky nikdo neví, krom budoucího manžílka
@helinka88 U nás to také ví jen manžel 🙂
@martjanouskova Dekuju, ja na to taky koukám Furt.
@helinka88 ja to chci budoucímu manželovi říct na dovolené . Bude to mesic po zásnubách
Krasny testy mate holky 😉
holky vas teda je az se zacinam ztracet 😂tak at vam to dobre dopadne davejte na sebe pozor 😙
Dekujeme holkyyy 😍 máte některá bolesti v podbrisku nebo jsem v tom sama? 🙁😂
ms bola 24.12 kusa silnejsia, ale ostali mi neskutocne naliate prsia a pobolieva ma obcas aj podbrusko, unava neskutocna.... podobne som to mala aj u malej.... ale zmiatla ma ta ms, ovulacny hlien bol minuly tyzden.... sla na mna choroba tak som si chcela byt ista a hla, duch... :O v srpnu som mala biochemicke, o mesiac mam preventivku, vyckat do ocakavanej ms ci len blby test? vdaka 🙂
@helinka88 Já mám bolesti v podbříšku a hrozně mě bolí prsa
@martjanouskova a co ti na to pomáhá? Ja mam občasné ale někdy úplně šílené 🙁

Na bílém 🙂