icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
martjanouskova
9. led 2017

@zicherajska Jo zkuš to, asi to bude lepší 🙂 Držím palce ať to klapne, pak dej vědět 🙂 Já se budu zítra objednávat k dr. 🙂

aptacek
9. led 2017

@laura1972 tak u nás asi zase nic, dnes 34DC, nahnědlý hlen, takže čekám na MS. Včera jsem teda měla ráno krásnýho viditelnýho ducha, čekala jsem, že začne sílit, ale dnes ráno byl o dost slabší, k tomu to drobný špinění. Je možný, že by ukazoval mamatest falešně pozitivně? :( měla jsem silné tušení, že se tento měsíc podařilo, taky jsem měla stejné příznaky jako u minulého těhu. asi už to začnu řešit s doktorem, o mimi se snažíme od března 2016, v srpnu se podařilo, bohužel v září revize.

martjanouskova
9. led 2017

@aptacek Zrovna jsem tady četla od holek, že mamatest je blbý, že ukazuje napravdivé duchy, já měla také mamatest a myslím si, že mi ukázal jasnou druhou čarku..

aptacek
9. led 2017

@martjanouskova nebyl to takový ten těžko hledatelný duch, byla tam narůžovělá slabá čárka. dneska ráno teda opravdu slabý duch. bohužel už se mi to s mamatestem stalo, ale né takhle silně :( asi se zase vrátím k lady max.

martjanouskova
9. led 2017

@aptacek Aha, tak opravdu si skočit pro jiný test a zkusit to znovu. Já ten mamatesr zkoušela v 5 večer a ukázalo mi to druhou čarku, tak že snad to nelže.

trrr
9. led 2017

@aptacek me mamatest nikdy nelhal bud duch a byla sem tehu nebo nic a nebyla

trrr
9. led 2017

@zicherajska ja ji tam vidim a uz to neni ani duch gratuluji jen s tim digi testem vydrz aspon 2-3dny ukazuje od hcg 25tudiz kdyz ti ukazal tento test takhle slabou a ma 10jednotek tak digi bude jeste negativni 😉aby ses zbytecne nevydesila

laura1972
9. led 2017

@aptacek tak to mě mrzí 😔 a jiny test nemáš kromě mamatestu? A oba co sis prve dělala, tak byl mamatest? Nekdy může špinění být i když jsi tehu, ale že ti ta čárka slábne? To byla stejná značka?

helinka88
9. led 2017

@martjanouskova fakt? Tak to me vaha jde dolu, ale mam poruchu štítné žlázy, tak beru léky a váhu nemam moc stabilní..

martjanouskova
9. led 2017

@helinka88 To já si váhu udržuji a dnes ráno jsem na váhu vlezla a skoro 2kg nahoru, tak jsem si říkala no to začína pěkně brzy teda 😂

laura1972
9. led 2017

@trrr ahojky, to mě nerikej, že ti priznaky ustaly 😔 a to te přestaly, bolet prsa nebo uz ti je jinak? Já jdu na další kontrolu a na krev 20.1.

aptacek
9. led 2017

@laura1972 vždy mamatest. zkusím případně zítra jiný test, kdyby se to teda nerozjelo.. hlavně teď do mě furt někdo hučí: tak co, kdy a jak atd. když jsme se pokoušeli prvně, tak o tom nikdo nevěděl a měla jsem klid. teď mě akorát všichni nervují, protože se furt někdo ptá. hrůza 🙂

luska__
9. led 2017

Holky, tak ja rano volala na gyndu, ale říkal mi, ze mám přijít az ve ct. Neslo mi o ultrazvuk ( je mi jasny, ze tam nic vidět nebude) ale o tu krev.. Takže jsem šla na polikliniku a za 255,- jsem si nechala odebrat krev na hcg. Abych měla asi pro uklidnění.. nebo nevim.. jsem úplne nervózní . Achjo

martjanouskova
9. led 2017

@luska__ To je krásná druhá čárka 👍 Kdy budeš mít výsledky?

laura1972
9. led 2017

@luska__ ja myslím, že test máš krásný, ze se nemáš ceho bát 🙂

luska__
9. led 2017

@martjanouskova dneska prý do mailu 🙂 hned dám vědět. mám strašný strach z mimoděložního (kvůli clostíku)

zicherajska
9. led 2017

@trrr jee, dekuju moc za radu. Ja se v tom moc neorientuju. Navic jsem z toho porad jeste v soku 🙂 i kdyz krasnym 🙂

laura1972
9. led 2017

@aptacek zatím bych se nestresovala. Kup jiný test, ale desitkový a uvidíš 🙂 pokud se ti to nerozjede. A můžeš dát foto a popis těch testů?

aptacek
9. led 2017

@laura1972 foto nemám :( pošlu případně ty další, kdybych dělala. a děkuju

laura1972
9. led 2017

@zicherajska je tam krásně vidět, at sílí 🙂

denisa3101
9. led 2017

Ženy prosím o radu ... Jeden den byl nechráněný sex druhý den bolest břicha jak na ms + výtok "ovulka" od té doby 7 dní břicho pořád poboliva ... výtok žádný je možné že by se mohlo stát a otěhotněla bych ? Nikdy jsem od začátku ovulky po několik dní nemela bolesti břicha a výtok byl vždy několik dní teď jen jeden a hned vymyzel ... Prosím o rady kdo to takhle podobné měl a nakonec našel //

laura1972
9. led 2017

@aptacek dobře, tak držím palce ať to vyjde 🙂

martjanouskova
9. led 2017

@luska__ Já mám také pořád strach, že půjdu k dr. a on mi řekne, že těhotná nejsem, ale pokouším se na to nemyslet a představovat si jen to hezké 🙂 Určitě ti to dopadne dobře, držím ti palce a určitě dej vědět 🙂

luska__
9. led 2017

@martjanouskova děkuju moc, určitě taky máte vše v pořádku. test dneska vypadal jak?

tornadolu
9. led 2017

@luska__ krásný ❤

zicherajska
9. led 2017

@laura1972 Diky! Hele a ona je jeste varianta, ze by nesilil? Jako ze ten test ukazuje blbe? Promin za blby dotazy, jsem tehotensky pako :D

martjanouskova
9. led 2017

@luska__ Dnes jsem si ho nedělala, jsem v práci a do lékarny nemůžu..😔 A už jsem si říkala, že si žadný dělat nebudu, že počkam až půjdu k dr.

trrr
9. led 2017

@laura1972 ja to takhle mela i u kluku kolem 8tt bez priznaku 😉lepsi nez zvraceni jen ta unava me zabiji nevim jestli je to tehu nebo virozou a proc jdes na krev?je brzy na testy

luska__
9. led 2017

@martjanouskova tak to máte muj obdiv! velký!!

martjanouskova
9. led 2017

@luska__ Já bych si ho udělala kdyby mi ho někdo šel koupit a donesl mi ho do práce 😂