Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 diky za podporu ale stejne tomu nejak neverim. Jsem 13DC ms byla 28.12. Po vyvolavacce. Od 5do 10 dc jsem brala clostik. Jak uz jsem psala driv tak minuly mesic dr videla tecku na ultrazvuku, to jsem tam dosla s tim ze ms neprisla, byla jsem 34DC. Udelala ultrazvuk, videla tecku, druhy den rano jsem sla na krev ta mi vysla negativni, za tyden byl dalsi ultrazvuk, tecka tam porad byla ale porad stejna, zadne zvetseni nebo ze by tam bylo neco vic videt. Dr mi pichla vyvolavacku po ktere jsem dostala 2 denni ms, spise spineni. A ted mam na testech toto.... Nejak to nechapu...
@martjanouskova gratuluju 🌹
@piguse Děkuji, přeji ať se také tak vybarví 🙂
@martjanouskova také gratuluji, krásné 🙂
@laura1972 Děkuji, jsem hrozně šťastná, zítra vokam k dr. a snad všechno dobře dopadne 🙏 👍
@martjanouskova určitě moc držím palce 🙂
@martjanouskova kraaaasne 😍
@helinka88 Je to krásný pocit 😍 Ale to tady nemusím nikomu vykládat 😂
@martjanouskova věřím ❤️ a kdy jdeš k dr na UTZ?
@helinka88 Zítra se budu teprve objednavat, tak snad mě objedná už na čtvrtek, jsem nedočkavá 😀 A v kolikatem týdnu půjde na ultrazvuku něco vidět? To mi prvně bude brát krev?
@martjanouskova to ja vůbec nevím 🙁 též by mě zajímalo.. Já tam šla s těma bolestma v podbrisku a na UTZ nic, ale v krvi byla hodnota hcg 99,3.. Teď jen, aby rostla ta hodnota 😊
@helinka88 Si myslím, že nějaka malá fazolka už by tam mohla být vidět 😀
@martjanouskova taky doufám 😊jak jsem byla v pátek, tak nic. Ale teď snad by mohlo 😊 dej pak vědět, jaké jsi měla hcg 😊
@helinka88 Určitě dám vědět a ty jsi tak v kolikátém týdnu? Ja si to zkoušela počítat přes tu těhotenskou kalkulačku na internetu tak mi to vyšlo na 4 týdny a 2 dny 🙂
@martjanouskova to nevím, vysadila jsem antikoncepci a poslední jsem měla 18.11.ale podle dr se ovulace opozdila, takže vůbec nevím 🙁
@helinka88 Tak to ty už jsi dál jak já, ja měla naposled 10.12., tak že zatím opravdu začátek 🙂
@lucinka58 růžový je ovulační... ale na tom fialovém právě se zdá...
Testy jsem dělala, když jsem přišla z venku, kdy jsem nepila a nebyla na wc... teď jsem zkusila tu samou značku a jinou značku a nic, tak uvidíme co bude... jestli to nebyl jen nějaký vadný kus :-/ ale je to divné
@martjanouskova ja myslím, že to js úplně v začátku.. Nic ma UTZ neviděla.. Ale říkala, že vysazením antikoncepce, se mohla ovulace dostavit později a ja v to doufám, jinak by to bylo mimodelozni, kdyz neslo videt 🙁

@piguse na obou vidím 🙂 a pokud ti to.ukazují 3 testy, tak.není pochyb )