icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
9. led 2017

@piguse na obou vidím 🙂 a pokud ti to.ukazují 3 testy, tak.není pochyb )

piguse
9. led 2017

@laura1972 diky za podporu ale stejne tomu nejak neverim. Jsem 13DC ms byla 28.12. Po vyvolavacce. Od 5do 10 dc jsem brala clostik. Jak uz jsem psala driv tak minuly mesic dr videla tecku na ultrazvuku, to jsem tam dosla s tim ze ms neprisla, byla jsem 34DC. Udelala ultrazvuk, videla tecku, druhy den rano jsem sla na krev ta mi vysla negativni, za tyden byl dalsi ultrazvuk, tecka tam porad byla ale porad stejna, zadne zvetseni nebo ze by tam bylo neco vic videt. Dr mi pichla vyvolavacku po ktere jsem dostala 2 denni ms, spise spineni. A ted mam na testech toto.... Nejak to nechapu...

simi1510
9. led 2017

Holky help me... uz mi nejspis prestava davat smysl... ja blbec to jen zkusila z blbosti... tak musim pockat pripadne, az pujdu zase na záchod a zkusit jiny...vidíte to taky? Jeste nedavno ale byl tt bily!

martjanouskova
9. led 2017

Tak jsem to nevydržela a poslala jsem manžela pro test 😀 Dělaný dnes v 5 hodin večer, myslím že se pěkně vybarvuje 😍

piguse
9. led 2017

@martjanouskova gratuluju 🌹

martjanouskova
9. led 2017

@piguse Děkuji, přeji ať se také tak vybarví 🙂

laura1972
9. led 2017

@martjanouskova také gratuluji, krásné 🙂

martjanouskova
9. led 2017

@laura1972 Děkuji, jsem hrozně šťastná, zítra vokam k dr. a snad všechno dobře dopadne 🙏 👍

laura1972
9. led 2017

@martjanouskova určitě moc držím palce 🙂

helinka88
9. led 2017

@martjanouskova kraaaasne 😍

martjanouskova
9. led 2017

@helinka88 Je to krásný pocit 😍 Ale to tady nemusím nikomu vykládat 😂

helinka88
9. led 2017

@martjanouskova věřím ❤️ a kdy jdeš k dr na UTZ?

martjanouskova
9. led 2017

@helinka88 Zítra se budu teprve objednavat, tak snad mě objedná už na čtvrtek, jsem nedočkavá 😀 A v kolikatem týdnu půjde na ultrazvuku něco vidět? To mi prvně bude brát krev?

helinka88
9. led 2017

@martjanouskova to ja vůbec nevím 🙁 též by mě zajímalo.. Já tam šla s těma bolestma v podbrisku a na UTZ nic, ale v krvi byla hodnota hcg 99,3.. Teď jen, aby rostla ta hodnota 😊

martjanouskova
9. led 2017

@helinka88 Si myslím, že nějaka malá fazolka už by tam mohla být vidět 😀

helinka88
9. led 2017

@martjanouskova taky doufám 😊jak jsem byla v pátek, tak nic. Ale teď snad by mohlo 😊 dej pak vědět, jaké jsi měla hcg 😊

martjanouskova
9. led 2017

@helinka88 Určitě dám vědět a ty jsi tak v kolikátém týdnu? Ja si to zkoušela počítat přes tu těhotenskou kalkulačku na internetu tak mi to vyšlo na 4 týdny a 2 dny 🙂

lucinka58
9. led 2017

@simi1510 Simi, já to taky nechápu. Ten růžový je těhotenský nebo LH? Teda na tom fialovým se možná něco rýsuje, ale moc toho nevidím....

helinka88
9. led 2017

@martjanouskova to nevím, vysadila jsem antikoncepci a poslední jsem měla 18.11.ale podle dr se ovulace opozdila, takže vůbec nevím 🙁

martjanouskova
9. led 2017

@helinka88 Tak to ty už jsi dál jak já, ja měla naposled 10.12., tak že zatím opravdu začátek 🙂

luss1994
9. led 2017

@trrr ja nebyla u doktora kvuli možneho těhu ja byla na kontrole skrz zanet delohy, delal krevni obraz, stěry atd 🙂...takova celkova kontrola 🙂 proto dělal i utz.

luss1994
9. led 2017

@laura1972 no to teda, to bych otěhotněla ještě behem brani ha :D...což už se mi jednou přihodilo ale skoncilo to samovolnym potratem.

simi1510
9. led 2017

@lucinka58 růžový je ovulační... ale na tom fialovém právě se zdá...

Testy jsem dělala, když jsem přišla z venku, kdy jsem nepila a nebyla na wc... teď jsem zkusila tu samou značku a jinou značku a nic, tak uvidíme co bude... jestli to nebyl jen nějaký vadný kus :-/ ale je to divné

simi1510
9. led 2017

@lucinka58 takhle v negativu

aptacek
9. led 2017

@luss1994 já mám trošku rozházeny cyklus, takže je těžké testovat po zmeškání. Jsem dnes 34DC, takže mi to nepřijde brzo .. jeden potrat mám za sebou, zkoušíme to znovu..

helinka88
9. led 2017

@martjanouskova ja myslím, že to js úplně v začátku.. Nic ma UTZ neviděla.. Ale říkala, že vysazením antikoncepce, se mohla ovulace dostavit později a ja v to doufám, jinak by to bylo mimodelozni, kdyz neslo videt 🙁

lucinka58
9. led 2017

@simi1510 žádný obrázek nevidím - asi se nenačetl....

lucinka58
9. led 2017

@simi1510 Aaaa, už jo - jen to chvilku trvalo. No uvidíš - něco se tam rýsuje, ale těžko říct...

simi1510
9. led 2017

@lucinka58 já ho vidím, ten MK nějak blbne....

simi1510
9. led 2017

@lucinka58 jako koukala jsem na to,... je růžová stále... četla jsem, že když jsou šedé, tak to nelze brát... tak hold uvidíme, co přinesou následující dny... ale pokud to tak je, tak to nechápu!