icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
astyna
10. led 2017

@simi1510

podle mě jsi to hodně vsugerováváš 🙂 těhotenský test je negativní, z toho vycházej. Pokud ti to pořád vrtá hlavou, tak samoplátce z krve. Počkej, pak nebudeš muset zkoumat duchy 🙂

simi1510
10. led 2017

@laura1972 jako tento cyklus nejspis jo 😂 jsem z toho asi pomalu na prasky... uvidime co to bude. A jestli by byl vyklus nakonec anovulacni, jestli prijde mrcha nebo co...

laura1972
10. led 2017

@simi1510 no az na ty čárky na TT 😀 jde by se jen tak.vzali ? 🙂

simi1510
10. led 2017

@astyna co si vsugerovavam? Ze ovu testy jsou pozitivni, teplota nízká a na testu se vcera objevila slabsi carka v limitu? 😂 vsugerovani by bylo, kdybych tu psala, jak mam takove priznaky a onake a ze toto a tamto...

Kdyz myslis... tak si mysli, tvuj nazor....

Holky co me tu znají, vědí, co a jak... a vědí, ze si nic nevsugerovavam...

simi1510
10. led 2017

@laura1972 hele nevim, asi jsem si je tam nakreslila a nebo autosugesci je tam dostala dle tady jedne slečny nebo pani 😂😂😂

laura1972
10. led 2017

@simi1510 je to nakažlivý 😂

katuskad1
10. led 2017

@simi1510 Ahoj Sími, já tě tu taky už delší dobu sleduji, ale opravdu teď se přikláním k názoru @astyna , podle mě se taky až moc sleduješ, chápu, že chce pochopit, jak to v tvém případě funguje, ale tak lepší si zase zajít k lékaři, po MS, at ti zjistí ovulaci, jestli probíhá a pod.....i tím, že pár dní po ovu děláš TT, tak se zbytečně stresuješ, rozrušuješ. 🙂 a myslím to v dobré, určitě tady nechci být na nikoho zlá, ale opravdu, zajeďte si s přítelem na wellnes, vypust, neřeš nic, milujte se a uvidíš.

laura1972
10. led 2017

@katuskad1 a co ty? Nějak dlouho ses tu neukázala? Jak jsi na tom s tehu ? 🙂

katuskad1
10. led 2017

@simi1510 a navíc, já také měla při ovu testech pozitivních slabou čárku na TT, ale všimla jsem si ji až po dvou dnech, možná to ani nebyla čárka a i kdyby, tak nějaký error, protože prostě vím, že když bylo 2 dny po ovu, že je to nereálné 🙂 možná i ty TT trošku reagují na LH hormon, nevím.

katuskad1
10. led 2017

@laura1972 Já vím 🙂 já totiž teď nemám čím přispívat :D no my jsme se s přítelem od 9 DC asi do 18 DC, každý den milovali :D dneska si dáme pauzy, podle mé výpočtové metody, ovu asi 16DC...ale tento měsíc jsem si OVU testy nedělala, chci si trošku od toho odpočinout..a dát tomu tento měsíc volný průběh, koupila jsem si kontryhelový čají, piju poctivě, milujeme se co to jde, z lásky, a uvidím. 21.1.2017 bych to měla dostat, tzn. 30 DC. Tak uvidím, první TT si udělám asi 3 dny před MS, a uvidím. Kéééééžžžžžž by 🙂

simi1510
10. led 2017

@katuskad1 zaprve, neříkám, ze jsem tehotna, za druhé, to ze nekdo sleduje ovu testy a teplotu je moc sledování? Dela to tu kde kdo... ale fajn, najednou oběť jsem ja... ok... všechny cykly fungovaly jak fungovaly. Kdyz se objeví neco, co clovek nechápe a napise sem, co a jak. Tak je to zase blbe. Nehlede, ze jsem psala, ze doktor bude resit neco az za rok, kdyz se nepovede...

Ja psala, ze je to cele divne, jen jsem se zeptala vcera, zda nekdo vidi tu čárku taky. To bylo cele...

Takze ukončují tuto debatu k sobe a uz sem nic nenapisu. Nazdar

lucianek123
10. led 2017

Ahoj holky, ráno jsem si udělala test, jsem 10 DPO...včera jsem trošku zašpinila, bolí mě břicho, jako bych to měla dostat, mám to mít až cca v pátek sobota...takhle brzo mě bolí břicho vždy... 😠 ale jsem teď pořád strašně unavená, divně občas od žaludku...vidíte tam ducha jako já nebo mám halucinace 😉 😢

radunkap
10. led 2017

Ahojte, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli nemáte některá zkušenost.. Včera mi měla přijít MS, Už 3 dny mám bolesti hlavy, kříží, břicho mě bolí jako 1 DC, motá se mi hlava a hlavně mi hřeje celá zevnitř, jako bych měla teplotu, ale nemám... Přijdou mi to příznaky premenstruačního syndromu, nikdy jsem ho ale neměla. Dočetla jsem se, že to můžou být příznaky těhotenství. Dneska jsem 11 DPO (mám pozdě ovulaci), ráno TT negativní. Měla jste to taky tak některá?

lenusaak
10. led 2017

@lucianek123 vidím ho😊 zkus si tu fotku hodit do negativu, to půjde videt lip😊

astyna
10. led 2017

@simi1510

ne čárky na těhotenských testech 🙂 no uvidíš sama, co z toho bude, určitě pak napiš 🙂 já to nemyslím ve zlém, já jsem vždy otěhotněla hned, takže takové to lovení/honění/hledání neznám.

katuskad1
10. led 2017

@simi1510 Já to,ale nemyslela zle. Vůbec. Tato skupina podle me o tom,aby taky každý napsal švů názor na to co tady všechny se ptáme a sdílíme, pak je to o tom jak si to ten druhy veme, ale určíte jsem se nechtěla hádat nebo ti nějak ublížit.

luska__
10. led 2017

@lucianek123 v pátek jsem měla dost podobného a dnes ráno takový
včera hcg 166, poslední ms 7.12. ale ovu proběhla asi 21dc

lucianek123
10. led 2017

@luska__ Krásně Ti to sílí 😉 A bolelo Tě taky břicho, jako bys to měla dostat?

luska__
10. led 2017

@lucianek123 jasně 🙂 ale ja blbka testuju denne, ale stačí obden

piguse
10. led 2017

@zdenule23 Ahoj no moc dobře ne.. Od rána se mi točila hlavaa bylo mi na omdlení, mžitky před očima... až tak že jsem to prostě v práci nedala a šla domů. Test dneska neproběhl, čekám až skončí přítel v práci a koupí mi ten digitalní, aspoň budu mít jistotu. A co ty, jak se cítíš?

lucianek123
10. led 2017

@luska__ Sakryš, tak snad by se to konečně povedlo??? 😵 👶 Ještě nejísám, dokud čárka nebude pořádně vidět a nedostanu to, tak budu mlčet jako hrob, ani manžílkovi nic neřeknu...snad to teda vydržím 😅 Ty jsi dnes kolik DPO?

luska__
10. led 2017

@lucianek123 já nevím , mě bylo řečeno, že ovulace není a sliznice taky ne. je to pro mě totální zázrak a štěstí. o to vetší strach mám, měli jsme už i doktora v car...

luska__
10. led 2017

@lucianek123 ale dnes 35DC, ale řekla bych, že ovu proběhla kolem 20 dne. protože do té doby jsem pozitivní test nenašla.

astyna
10. led 2017

@luska__

no to je krásný ukázkový pozitivní test 🙂 gratuluju!

lucianek123
10. led 2017

@luska__ Tak držím palečky, ať to vše klapne, tfuj tfuj 😉 Já jsem 24 DC, ovulaci mívám cca v půlce, potvrzeno i testem, cykly mívám 27-28dní 🙂 Teď jsem byla s pesanem na procházce a pěkně mě školubalo v pravém třísle, znamená to něco? 😀

luska__
10. led 2017

@lucianek123 děkuji, budu to potřebovat.. snad vám to taky klapne.. dejte vedět.. haha, to nevím 🙂 podle mě se v čemkoliv dají najít příznaky..

lucianek123
10. led 2017

@luska__ Klapne nám to oběma 😉 Tedy, pevně věřím, že to konečně klapne všem snažilkám ❤ Tak teď jen čekat, zda čárka bude sílit 😔 Pokud to tedy nedostanu a na tt budou zřetelné 2//, za jak dlouho se objednat k dr.?

denisa3101
10. led 2017

@radunkap ahoj já jsem cca 7DPO ... No čekám ms 20.1 ale stala se nám "nehoda" den před ovulaci :/ a od prvního dne ovulky mám bolení břicha jako bych to měla dostat ... Prsa bolej od včera jsem 17 DC dnes se i přidalo píchání přesně uprostřed podbřišku ... jsem zvědavá jak to dopadne no

zdenule23
10. led 2017

@piguse byva mi zle od zaludku prsa bolej jinak vse je o.k.. Tedy mozna vse.. Byla jsem u mudr podle ms mam byt 7 tt ale ultrazvuk ukazuje pry 5 tt je tam jen mala bublinka a k tomu jeste cista 28 mm.. Za 14 dnu na kontrolu pry tehdy mi muze s jistotou rici zda je tehu prosperujici.. Tak by mne i zajimalo zda nektera z holek zde co pisou nemeli neco podobneho.. Dekuji

laura1972
10. led 2017

@zdenule23 a mas ultrazvuk? Něco podobného jsem mela já v létě a nakonec zamlkle tehu, ale nejsem dr.tak těžko mohu soudit. Zkus jestli máš ultrazvuk tak vyfotit.