icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
piguse
11. led 2017

@laura1972 je to citlivost 25. Podle návodu ukáže už 4 dny před ms.

kstablova
11. led 2017

@ple velká gratulace.

laura1972
11. led 2017

@ple moc gratuluji 🙂

piguse
11. led 2017

@kstablova není proč se omlouvat. Ja už jsem s tím smířená že to asi nebude prosperující těhu. Tak nějak to tuším...

laura1972
11. led 2017

@piguse no já jsem vždycky raději kupovala s tou nižší citlivostí. Ono záleží hodně Na HCG a to testy s vyšší citlivostí někdy ani neukazou.

piguse
11. led 2017

@laura 1972 tady je dnešní ovulační. Od 10DC to je už 6dní ho mám pozitivní. Čárky jsou stejně silné...

piguse
11. led 2017

Fotka....

trrr
11. led 2017

Ple moc gratuluji ❤bylo?

luska__
11. led 2017

Holky.. tak ja hlásím, ze na ultrazvuku dnes u me míč vidět nebylo. Kromě zvýšené sliznice. Nabrali mi krev a 18.1 další kontrola , aby se vidělo .
obulela jsem to..

kvetinka2017
11. led 2017

Ahoj holčiny, dnes jsem měla na intimce vytok s troškou hnedeho hlenu, jsem v 11 týdnu. Myslíte, že mám volat doktorce nebo se to v prvních měsících stává? Děkuji za odpověď 🙂

helinka88
11. led 2017

luska__ to mě mrzí 🙁 a už ti krev předtím brali ? Nestresuj se, hlavně.. Kdy budeš mít výsledky z krve? Držím Ti palečky!

zicherajska
11. led 2017

@trrr Diky moc, to me uklidnilo 🙂 asi uz si testy do kontroly doktorky delat nebudu. Akorat by me to nervovalo...

lusili1
11. led 2017

luska_já myslím, že je to strašně brzy, aby bylo něco vidět, určitě bude příšte..ty jsi kolem 35DC ne?

luska__
11. led 2017

ano přesně 36DC, cykly mám jak na horské dráze. Uvidíme, co zítra. V pondělí bylo hcg 166, tak když bude zítra 2x násobné z krve z dneška, tak naděje je. Kontrola příští středu. Horší je, že ve čtvrtek odlet do Vietnamu na dovolenou. Což mi tedy vůbec nevymlouval, jen řekl, abych se nekoupala případně ve stojicící vodě (kdybych byla) pokud to bude mimoděložní, tak přijdu o vaječník, s přítelem-snoubencem o 50tis a bude po prdeli. Ale dal mi utrogestan 0-0-2
přikladám ranní test

trrr
11. led 2017

A proc jsi chodila k dr?mas nejake potize nebo jen zvedavost?jak sem tu uz asi milionkrat rikala na ultr je neco videt az 14dni od spozdeni a to jeste jen kdyz ma dr dobry ultr proto nema cenu tam chodit pak jste vsechny vystresovana a ublizujete zdravemu plodu a zvysena sliznice znamena,ze ms neprijde a ze si tehu

luska__
11. led 2017

helinka88 děkuji , zítra ráno
byla jsem v gennetu , kolegyně tam má doktora kamaráda, udělali mi tam rovnou kartu

lucinka58
11. led 2017

@zizulka2008 tohle zbytkové HCG nebude 🙂 To bude další těhu 🙂

luska__
11. led 2017

nejde odepsat konkrétně..
šla jsem tam, aby mi řekl, jestli jsem těhotná případně, jestli se nejedná o mimoděložní, když za 8 dní letím na skoro 3 týdny 11 tis km daleko..kdybych nikam neletěla a seděla doma na zadku, tak tam taky nejdu a počkám si.

trrr
11. led 2017

kvetinka2017 muze se to stat do 3mes o obdobi "menstruace"pokud to neni cira krev melo by to byt v poradku ale radeji zavolej dr at jsi klidnejsi drzim

trrr
11. led 2017

luska

trrr
11. led 2017

luska podle krve jsi a jinak to dr kvuli odletu na ultr neuspisi uvidis zda hcg stoupne pokud jo tak je to tutovka a testy mas krasne tak bych se nebala at to vyjde 😉

agar
11. led 2017

@luska_ Takhle brzy ti nikdo těhotenství nepotvrdí, včetně mimoděložního. Jela bych v klidu na dovolenou a užila si to. Pokud je těhotenství zdravé, nestane se vůbec nic a teprve po návratu bude ta správná doba jít k doktorovi. A klidně i o týden později. Ke stresu vůbec není důvod. To, že nám testy ukazují těhu tak brzy je dvojsečné....

luska__
11. led 2017

@agar děkuju 🙂 uznávám, že máte pravdu, ale potom všem je to dost těžký..
ještě jednou všem děkuju za názory/informace..

sticker
lucinka58
11. led 2017

@luska_ budeš vědět na čem jsi - stresuj se až stres má přijít, ne dřív.... 🙂luska_ nestresuj se - nikdo ti takhle brzo nic nepotvrdí. zbytečně si děláš nervy.... a i kduž to řeknu hnusně - i kdybys seděla na zadku tak s případným špatným těhotenstvím nic nenaděláš.... Než odjedeš, tak určitě

lucinka58
11. led 2017

@luska_ promiň dnes to nějak blbne.... Než odjedeš určitě budeš vědět na čem jsi. Teď se nenervuj 🙂

radunkap
11. led 2017

@piguse ahoj, který DPO jsi?

zizulka2008
11. led 2017

Lucinka58 v to pevne doufám 🙂 dopoledne jsem volala dr jak to je s Tim hcg a prý nějaký minimální byt muže ale prý by to už test nezaznamenal nebo by to byl hodně slabý duch ale obycejne testy navíc 25 by to už ne zaznamenaly, tak máme vydržet do příštího týdne a pokud bude test stále dobře pozitivne viditelný tak mam přijít.. tak uvidíme 🙂 budu doufat 🙂

laura1972
11. led 2017

Tak jsem si holky udělala ještě radost a koupila poslední tehot. test 🙂 památkový 🙂

leymea
11. led 2017

@laura1972 jj 🙂

leymea
11. led 2017

@laura1972 ten ma citlivost 25