Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@lucianek123 budu moc držet pěsti 🙂
První je ráno, druhý navečer s rozdílerozdílem 3a pul dne
Ja
Ja jd zítra už k dr, ale chtěla jsem si ho udělat ještě na večer, jestli zesílí.. Dekuji za radu, fotila jsem po 4 minutách
laura1972 dekuji, příště budu chytřejší 😊 hcg jsem mela 99,3 minulý pátek, tak snad se zvýšilo 🙁
laura1972 doufám.. Mooc dekujii, bude se hodit 😘😍
Holky, všem Vám posílám ❤ pro štěstí🍀...snad se nám to tajné Vánoční přání vyplnilo 😘 🌹
helinka88 sleduj priznaky pokud je stale mas tak je vse ok a na testech nezalezi a jinak se opravdu delaji jen rano to je hcg nezredene 😉koukej byt v klidu hodne stesti
trrr jo priznaky mam, uz me boli i prsa.. V klidu jsem uz i v praci, delam spise admi i kdyz je jednodussi chystat material
😂
@trrr s tema priznakama to ani tak neni pravda. Nekomu neni vubec nic a nekomu prestanou bolet treba prsa a normalne bylo vse v poradku 🙂 a nekdo ma priznaky a stejne uz to je spatny :-/ takze asi dle priznaku bych to nebrala. Ale pravda, ze ja si na prsa saham porad jestli boli 😀
leymea ja to samozrejme vim slo mi o uklidneni priznaky nejsou cele tehu vetsinou do 3mes nebo take vubec,ale ja se priznaky uklidnuju 😉
helinka88 dej pak vedet jak u dr 😉
@trrr podle prsou bych se taky neorientovala - mě vždycky šíleně bolely (nemohla jsem na nich ani spát) a pak jsem potratila. A při těhotenstvích, které se drží tak mě sice pobolívaly, ale neeee moc 🙂 Spíš jsem v nich cítila trošku tlak. A příznaky těhotenství jsem třeba teď měla až tak od 7 tt 🙂
lucinka58taky nechapu 😠
lucinka58 nejsem blba jsem po 4tehu slo mi o uklidneni a vy to poserete 😂😂
Holky já mám 3 děti a ani u jednoho mě nebolely prsa nikdy ani před těhu před ms prostě nikdy ... 4 těhu které bohužel nevyšlo tak mě děsně bolely prsa a měla jsem na nich žilky vypadala jsem jak mapa ČR potoků a řek 😂 teď poslední rok mě bolej prsa vždy před ms cca 4 dny ale tento měsíc mě už ty prsa bolej nějakych 14 dnů před ms což se mi nějak nezdá :/ každé těhu je jiné tak buďte v klidu 😊

laura1972 Moc děkuji, snad to vyjde, byla bych úplně nejšťastnější na světě 😇🙏 Zítra uvidím co HCG v krvi, pak to už bude vesměs jasné...