Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@lucinka58 ja jsem byla silnej kurak. Krabicka denne. Kdyz jsem nasla // carky omezila jsem to na 8 cigaret z 20ti. Od prvni kontroly jsem si nezapalila. Ne ze by mi to nechutnalo, ale proste jsem chtela prestat. A drzim se 😉 10 let jsem kourila. Mozna jsem zla, ze jsem neskoncila ihned, ale pry ze zacatku si z Tebe mimi nic nebere 🙂
Ahoj ženy, bude pozitivní zítra nebo už je? Po zaschnutí mi přijdou čárky stejný. Jak to bylo po tech par minutách, tak mi přijde že zítra bude ještě víc. ... už z toho blbnu. A to jsem měla testy docela sílící už minulý tyden tak jsem se bála ze tu ovu prosvihnu, poněvadž já jsem se po 14ti dnech uzdravila a partner chytil silnou rýmu a nejen že nemel na nic chuť, což je pochopitelné, tak já jsem taky úplně neměla chuť chytit bacil znovu 🙂 🙂
@ms.neomagic ano, ja jsem taky jak pubertak, vlasy hrozny, rychle se masti. Je to hrozny 😀
@leymea ahojky s tím kouřením - já to nemyslela zle. I když je fakt, že jako odnaučenej kuřák jsem asi stokrát horší jak člověk, který nikdy nekouřil. Smrdí mě to a fakt jsem alergická když mi někdo kouří pod nos 😀 Zase je fakt, že když už uvidíš ty // na testu, tak je potřeba to omezit. Asi ani ne hnedka ze dne na den úplně skončit - to tělo taky potřebuje chvilku aby se bez nikotinu obešlo 🙂
Fatal jojo, menstruační bolesti jsou dost podobné jako těhotenské,bolí prsa,podbřišek,hlava,znám i holky,co zvrací a mají průjem. Držím palečky 🙂
@fatal_error ano, břicho může pekelně bolet na začátku těhotenství. Já to tak měla u dvou ze čtyř - hrozně nafouklý a bolavý 🙂 Přeju ať sílí 🙂
@fatal_error ahoj, břicho na začatku tehotenstvi boli stejne jako pred ms Proto si to nektere ženy zamenuji s PMS 🙂
Ahoj holky, dlouho sem se neozvala, ale snažim se vas čist 🙂...momentalne sem cca 3DPO. V sobotu mela byt ovu, souhlasilo by to i s křeči kterou sem mela a to tak velkou, že sem chodila s krčena. ale co me prekvapilo že 2 dny po tom sem zacala spinit a dneska jeste taky a bricho me boli jako bych to mela dostat. pritom na to mam cas jeste 2 tydny. nemate nejake vysvetleni co by to mohlo byt? :/
@luss1994 mám to stejný co ty od prvního dne ovulace poboliva břicho jemně jako na ms tu mám dostat až za 3 dny :/
@denisa3101 no za to ja mam dostat ms az za 12 dni tak mi to prijde divne
@luss1994 Mě taky ne. Ale taky jsem nikdy necítila ovulační bolesti. V březnu jsem absolvovala neúspěšné IVF a od té doby ovulační bolesti cítím. Doktor říkal, že se nemám divit, když jsem si tím IVF rozbouřila hormony (asi k lepšímu). Jen se mi poslední 3 měsíce začala zkracovat luteální fáze, tak mi předepsal Utrogestan. Užívám ho 2 měsíc, ale asi mi snižuje tlak (který jsem mám už tak nízký), tak si někdy připadám jak na kolotoči. 🙂
@fatal_error jj mě břicho bolelo ještě cca 10 dní po nepříchozí MS,pořád jsem čekala že to přijde a nakonec to jsou dvojčátka 😉
@luss1994 Já už mám 17letého syna, ten byl počatý druhý měsíc po vysazení antikoncepce bez problémů, celé těhotenství jsem ani nevěděla, že jsem těhotná, tak jsem si myslela, že když žiju docela zdravě, že nebude problém. Ale 17 let se na plodnosti pěkně podepíše ☹. Proto jsme zkusili IVF, aby bylo jasno. Sice ovuluju, ale kvalita vajíček asi nebude Ok. Přesto stále doufám, že jedno bude perfektní. Jinak jsem úplně zdravá, nikde žádné srůsty, měla jsem sice stresové zaměsnání, tak to jsem raději změnila. Nemůžu říct, že bych se nějak pozorovala, ale ty ovulační bolesti prostě nejde ignorovat. I při sexování mě bolí podbřišek. Ale díky za ně.🙂
@sipkovarose houby fakt? :D no tak to abych skusila v nedeli test :D
holky tak já jdu zítra, jsem nervózní snad víc, než před maturitou. nemám chuť ani nic balit na dovolenou, letíme za nějakých 55h a nemáme ani vyměněné peníze..
včera a dnes se cítím, jako když nic, což mi moc nepřidává, to byl lepší stav jako kocovinka. Jen prsa a průjem. Někdo nějaký novinky???
@luss1994 já to pobolivani mám od 3.1 😁 ms čekám 20-22.1
@denisa3101 wow ty už ma 3 deti a jdete do čtvrteho? tak to te obdivuju 4 bych už nedala :D

@lucinka58 ja vim proto sem to dala do ""ale diky tak jeste 4tydny vydrzet 😂