icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
simi1510
23. led 2017

@trrr a co ty? Jak je?

trrr
23. led 2017

@simi1510 tak mas jeste chvilku cas u me dobry az na cerne myslenky 😕

simi1510
23. led 2017

@trrr ty se nesmějí připouštět hele, stres ubližuje nejvíce

trrr
23. led 2017

@simi1510 ja vim vysvetli to mozku 😂

simi1510
23. led 2017

@trrr je mi to jasné 🙂 Stejně tak, jako se říká, nemysli na snažení o mimi atp 🙂

trrr
23. led 2017

@simi1510 presne nejhorsi je ze citim jak mam mozek uz zavareny z toho 😂

tornadolu
23. led 2017

Holky dneska jsem 26dc mam očekávat Ms tak uvudime

carpatia
23. led 2017

Holky, mate nektera zkusenosti s temi digitalnimi clear blue? Kolik tak stoji? Mela jsem dneska uplne pidi duch na testu, ale az po limitu a rikam si, ze asi nevydrzim cekat ob den:D. Jsem dnes 25 DC, 12DPO, MS by mela prijit asi ve ctvrtek...

kstablova
23. led 2017

@carpatia digi je super, ale jestli bude mít citlivost 25, tak bych s ním ještě počkala.... já osobně bych ho udělala až v den vynechané MS. Stojí na netu různě, kolem cca 160,-Kč?

aptacek
23. led 2017

@carpatia já bych taky ještě počkala. měla jsem dva dny po sobě hezky viditelnýho ducha. clear blue ukázal negativní a za dva dny přišla opožděná MS. ale první nevydařené těhu mi po pár dnech zpoždění ukázal 🙂

carpatia
23. led 2017

@kstablova a jsou i s citlivosti 10 nebo jen tech 25? Ja si ho chtela prave koupit, ze treba bude citlivejsi, ale zas se mi nechce vyhazovat prachy zbytecne:D

carpatia
23. led 2017

@aptacek
@kstablova Ok, premluvily jste mne...mam doma jeste nejake ovulacni, tak svou zvedavost zkusim ukojit aspon tak:D

aptacek
23. led 2017

@carpatia rozumím ti, ta nedočkavost je hrozná 🙂 ale jsou drahý, takže jestli jsi měla dušíka, asi bych fakt počkala 🙂 🙂 držím palce!

vanea
23. led 2017

@carpatia clearblue digital mi ukázal test jako první (+ 1-2tt) , 10DC i když má citlivost 25mlU myslím. Zbytek testíků 10mlU byl ještě další den-dva téměř neviditelný🙂 teďka už mi píše + 2-3tt po týdnu =)

luska__
23. led 2017

@trrr moc jsem na Tebe myslela az z Vietnamu. Musela jsem Si to cele přečíst. Naděje umírá poslední , ačkoliv vim, ze doktoři vi, o cem mluví . Držím palce , buď statecna. Posílám pro štěstí 🍀

carpatia
23. led 2017

@vanea super, diky...a kolik DC jsi testovala?

kstablova
23. led 2017

@carpatia já vlastně ani nevím. Já ale měla vždycky jen 25

katiex
23. led 2017

Holky jakou máte zkušenost s Pepino testama 10mI/U ?. Já jen jestli má cenu na ně brát ohledy, nebo radši rovnou do Maxe...

laura1972
23. led 2017

Holky, tak už sedmi v čekárně a přede mnou ještě tri, takže docela nervy 😨

arielka222
23. led 2017

@katiex mě ukázal teď hezký // 🙂

arielka222
23. led 2017

@laura1972 držím palce...doufám ze jsi si smůlu vybrala už v létě a teď už to bude fajn ;)

laura1972
23. led 2017

@arielka222 děkuji, taky doufám.

vanea
23. led 2017

@carpatia jé kecám, jsem se upsala🙂) bylo to 10DPO (po ovulaci), 3 dny po zahnízdění a 28DC🙂

vanea
23. led 2017

@katiex pepino ukazuje hrozně slabounce🙂 víc nevím🙂

luska__
23. led 2017

@katiex me ukázal úplne první , ze jsem tehotna 🙂 ale pak jsem si kupovala uz mamatest

carpatia
23. led 2017

@vanea aaaha, tak to jsi byla porad o tri dny dal nez ja...tak ja jeste pockam radsi🙂

luska__
23. led 2017

@trrr omlouvám se ta zprava byla pro @laura1972 🙈

luska__
23. led 2017

@carpatia ahoj 🙂 ja mám cykly treba 50 dni , od dubna "léčeno" Hrůza 🙂 poslední ms jsem měla 7.12.2016 a 6.1.2017 jsem našla první pozitivní tt , který jsem si dělala na základě snu. Normálně by me vazne nenapadlo 31dc řešit test 😄 Ale jsem tehotna ❤a to je nejdůležitější. Ja bych testla 🙂 akorát se člověk pak víc nervuje. Ale je fakt; ze kdybych měla testovat 50 den cyklu, tak by mi utekly skoro 3 týdny bez kyseliny listové, kterou jsem vysadila někdy v říjnu

carpatia
23. led 2017

@luska__ gratuluji, to je skvele...ja se na to ted hrozne upinam...s muzem jsme se milovali noc predtim, nez mi rano nahle umrel dedecek, zrovna v dobe ovulace, tak si porad rikam, ze nam treba poslal miminko...ja vim, je to hovadina, ale mam takovy nejaky pocit...moc bych si prala, aby to tak bylo..

luska__
23. led 2017

@carpatia ja na tohle věřím , takže klidně si udělej . Jsou nastesti jen dvě možnosti . Buď a nebo .. navíc, kdyz nebude dnes/zítra muže byt ve středu . Držím palce ať děda pošle miminko. Říka se jeden za jednoho ❤