Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky dneska jsem 26dc mam očekávat Ms tak uvudime
Holky, mate nektera zkusenosti s temi digitalnimi clear blue? Kolik tak stoji? Mela jsem dneska uplne pidi duch na testu, ale az po limitu a rikam si, ze asi nevydrzim cekat ob den:D. Jsem dnes 25 DC, 12DPO, MS by mela prijit asi ve ctvrtek...
Holky jakou máte zkušenost s Pepino testama 10mI/U ?. Já jen jestli má cenu na ně brát ohledy, nebo radši rovnou do Maxe...
Holky, tak už sedmi v čekárně a přede mnou ještě tri, takže docela nervy 😨
@katiex mě ukázal teď hezký // 🙂
@laura1972 držím palce...doufám ze jsi si smůlu vybrala už v létě a teď už to bude fajn ;)
@arielka222 děkuji, taky doufám.
@carpatia ahoj 🙂 ja mám cykly treba 50 dni , od dubna "léčeno" Hrůza 🙂 poslední ms jsem měla 7.12.2016 a 6.1.2017 jsem našla první pozitivní tt , který jsem si dělala na základě snu. Normálně by me vazne nenapadlo 31dc řešit test 😄 Ale jsem tehotna ❤a to je nejdůležitější. Ja bych testla 🙂 akorát se člověk pak víc nervuje. Ale je fakt; ze kdybych měla testovat 50 den cyklu, tak by mi utekly skoro 3 týdny bez kyseliny listové, kterou jsem vysadila někdy v říjnu
@luska__ gratuluji, to je skvele...ja se na to ted hrozne upinam...s muzem jsme se milovali noc predtim, nez mi rano nahle umrel dedecek, zrovna v dobe ovulace, tak si porad rikam, ze nam treba poslal miminko...ja vim, je to hovadina, ale mam takovy nejaky pocit...moc bych si prala, aby to tak bylo..

@trrr a co ty? Jak je?