Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

já sem,taky napjatá jak to paní dopadne . Mě to čeká zítra v 10:00 třeba mi vysvětlí co znamená to biochemické těhotenství. Já sem z toho na nervy :(
@carpatia Mno... jak říkám, tak to bude asi legrace 😀 Strašlivě mě bolí podbřišek, jako kdybych měla dostat menstruaci (pokud si ještě dobře vzpomínám na ty pocity, protože jsem měla poslední v září 2015). A jsem 8. den od milování. Nejsnažili jsme se... mám s půlroční holčičkou celkem dost, co dělat 😀
@majaaa82 já nevidím nic, může to jen vypadat, rýha v místě čárky... 8 dní po milování je to blbost, aby byla čárka už, zopakuj test za dýl... aspon Tři dny, spíš týden
@majaaa82 taky vidim..ale spis me zarazi,to jde,kdyz nemenstrujes?
@ms.neomagic asi proběhla zrovna první ovulace.🙂 To bude rychlyý první rok po druhém porodu.
@ms.neomagic ovulace se po porodu navrací dříve než samotná menstruace, proto to je možný, ale tělo dostává hodně zabrat když jsou těhotenství takhle brzo od sebe. Doporučuje se odstup dětí 2 - 3 roky.
@misulinka44 s prvnim tehotenstvim jsem mela devaty den rano taky pozitivni.... tohle je osmy den vecer. Holky, jestli to bude, tak se picnu ;-D
@misulinka44 To není blbost, u dvou těhotenství se mi slaboučká čárka objevila 8 den po ovulaci.
@majaaa82 a jestli je to mamatest,tak ten takove duchy dela casto... je to proste ryha pro barvivo,jak prochazi moc,tak to zvlhne a zustane seda ryha...
@misulinka44 nene, je to comfort. Kojim uz jen trikrat denne... no, uvidime pozitri...
@misulinka44 dokonce 8dpo večer byl silnější a je to i celkem logický, pod podmínkou, že jsi před tím tak dvě hod nepila.
Na úplném počátku je možné sledovat zvýšené vyplavování hcg i za třeba 10 hodin. To Hcg se ti v noci v moči nesčítá, ani se v noci víc nevyplavuje, jen žena v noci nepije, tudíž moč neředí.
Přes noc se průměrují nižší hodnoty z večera a už vyšší z rána, když se ale odpoledne dojdeš vyčůrat a pak nepiješ, později tam logicky budou zase už vyšší hodnoty z posledních třeba třech hodin.
Teda to je zkomolenina, ale snad mi aspoň trochu rozumíte.😅
@trrr, @tornadolu, @arielka222, @ple, @luska@lucinka58, @janinasvecova, @digisek, @simi1510, @leymea, @kstablova, @snezenka123,@jarmulka tak jsem konečně doma. Tak ještě dnes nepadl naštěstí poslední verdikt. Mimisek povyrost o 9 mm, srdečný akce ještě není, ale prý ještě počkáme do pátku, tak snad srdíčko se rozběhne. Přítel se na všechno poptal, takže ted alespoň tak nějak víme, co se děje. Tak ta velká bublina je prý ten gestační váček, ve kterým by embryjko mělo být, ale je mimo ní. tzn.že do pátku by se mělo dostat do té bubliny dovnitř. Jinak co se týče tech rozměrů, tak vše prý je v mm, ne v cm, jak jsme si mysleli 🙂 0,46 cm. Takže ted už nezbývá než doufat, ze v pátek se ukáže srdíčko. Přikládám UTZ 🙂
@majaaa82 já teda nic nevidím.
@laura1972 mám radost, aspoň ze tak. Moc moc držím palečky ať je v patek srdicko ❤ Mimisek je bojovník když tak hezky vyrostl ;) určitě to bude v pořádku.

@laura1972 moc na Tebe myslím a nemůžu uvěřit tomu, že si vybíráte tolik smůly ☹ .... Dej vědět... Všechny jsme s Tebou - alespoň myšlenkami 😔