Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Dobry ranko ženy 😉 😉 odpoledne zkusím test, ted jdu spinkat po noční jsem hyn 😞
@tornadolu brou noc a jsem zvědavá a držím palečky 😉
Tak holky, hlasim ze to zbytkove hcg vazne nebylo, máme potvrzene nove tehu, je tam krasna bublinka, tak snad ted bude vse tak jak má byt 🙂 všem ostatní držím palce ať to také vyjde a hlavně neztrácet naději 🙂
Holky mam nutkani si udelat test ale asi by na nem nic nebylo ne? Kdyz nebude z ranni moci. Ms ma prijit v pondeli ale doufam ze neprijde. Minuly patek jsem mela ruzove spineni tak doufam ze ms uz dalsich 9mesicu neprijde 🙂
@arielka222 gratuluju 🙂 urcite uz nedorazi 🙂 drzim palce 👍
@arielka222 gratuluji at ti to tentokrat vyjde 🙂
Holky mate zkusenosti z krevnim testem zap? Z lekarny
@zizulka2008 ty jsi byla ted nekdy tehu? Ze sis myslela, ze je to zbytkove hcg a zatim uz jsi tehule? 🙂 nejak jsem asi nestihla precist vse tak proto se ptam 🙂 jestli tedy nevadi
@laura1972 děkuji Laurinko, doufam ale mam teda fakt strach. A tobě strasne moc držím palečky ať se brzy dočkáš krásného mrnouska ❤
@heduskak děkuji moc 🙂
Tak ja uz mam revizi za sebou. Vcera uz jsem nepsala, divali jsme se s pritelem na film a odpocivala. Jen jsem nakoukla. A vsem co na me mysleli moc dekuji 🙂 ❤
@laura1972 ano v polovině prosince jsem potratila, byla jsem na rtg kdyz jsem nevedela ze muzu byt uz tehu tak me na to potom dr upozornovala ze pokud se plod poskodil tak sam odejde,naštěstí nebyla potřeba revize stačila jen injekce na dočištění a na kontrole mi dr potvrdila už ovulaci dvou vajíček cca kolem silvestra a zadarilo se hned

@lucianek123 gratuluji