Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@klarinka999 napíšu, hned jak otestuju 🙂
@klarinka999 já měla 2krat IVF po dvou nevyšlo pak KET dvě zas nic teď bylo 3IVF a v 8+6 revize po 5letech se zadarilo a bohužel.pokusy házené pojišťovnou už nemám Teď jdem naposled do nativu minimální stimulace hrazení samoplatce takže kolem 10.2.mám mít ms od 2dc začnu brát prášky a pak už se snad dočkáme.Ji ak já jsem úchyl na testování ,ale jen po zakrocich u nás je moc špatný spermiogram takže přirozeně se nechytame
@laura1972 dekuji zkusim v pondeli🙂
@petapal teda to te obdivuju ze jsi to vse zvladla,jses silna👍muj kamarad se takhle snazil se zenou 10 let,utratili za to hodne penez a nakonec kdyz mu bylo 45 se jim to povedlo a maji zdravou krasnou holcicku🙂drzim palecky at vam to vyjde🙂
@klarinka999 děkuji
@petapal držím moc palce, ať to už konečně vyjde. My jsme právě jako samoplatci zaplatili minulý měsíc náš první a
zároveň určitě poslední ivf cyklus. Zbyly dvě hatchujici blastocysty 6 denní a teď nás čekají dva kety. I ten jeden cyklus mi připadal fyzicky i emocionálně velmi náročný a obdivuji všechny co to dokázali podstoupit vícekrát. Hodně štěstí 🍀
@simi1510 Kdyby jsi byla těhotná, tak se na obou objeví další jasná čárka 🙂 Tady to vypadá jako duch, ale myslím, že s těmi Clearblue počítá jako s negativním výsledkem. A kolik jsi dní před nebo po? Clearblue mě ukázal 4 dny před očekávanou MS +1-2 a druhá čárka byla jasně patrná na obou testech. Nebyl to žádný duch, ale fakt jasná čárka.
@laura1972 na normálním včera duch, ráno zas nic... A klasické mínus tam bylo a nic víc 😉
@lucinka58 to je právě to... Dle minulých cyklů jsem měla 10-11 dní LF, teď jsem 12 DPO, 39 DC..
Jestli to funguje jako ovu test digitální, tak jestli se to zobrazí až po nějaké té koncentraci :-/ Nevím no.... Tento cyklus je jedna záhada za druhou
@peta73 držím palečky nás to teď vyjde už na 100tis celkem je to psychicky náročné mám do toho roztrousenou sklerózu. Ale nevzdávám se .Bude mi 39let mám syna 17let z předešlého vztahu a hrozně bych si cvrčka malého přála ještě znova to prožít a hlavně teď bych si to více užila než v 21letech dříve
@simi1510 tak ted na to koukam znovu a ted mi to došlo, že vlastně ti to ukazuje jako klasický test // a tenhle jak jsi psala ma ukazovat pus nebo mínus, takže to je asi vážně vada testu. No asi bych počkala do zítra a zkusila 10 jiný. A asi bych šla tam,kde jsem ho kupovala a ukázala jak ti to ukázalo a měli by to brát jako vadný test a dát ti jiný.
@laura1972 jako některé diskuze uvádějí, že těhotné pak nebyly... jenže v půlce cyklu jsem tam rozhodně takhle čárky neměla... Jiné pak, že v nějaké příručce (odkaz neexistuje, co byl na stránkách uk clearblue), tak že se to stává a je to pak těhotenství, jen to nesplňuje ještě tu hranici pro detekování plusu a týdnů
@simi1510 Ruku do ohně za to nedám, ale někde už dřív tady holky psaly, že rozebírat digitál by se neměl, že z toho člověk nic nevyčte, pak některá dokonce psala, že by tam měly být čárky tři, ale nevím, asi nikdo, kdo ho měl pozitivní ho nerozebíral 🙂
Jinak já teda vidím tady na tom posledním klasickém ducha 🙂 Zkusila bych zítra z ranní moči, pokud vydržíš, tak v úterý nejlépe...
@alicie_k nn, návod je dle uk stránek: http://uk.clearblue.com/sites/default/files/HCP...
jinak holky možná to zase bylo, ale mrcha přišla, jak se to zdá... takže smůla no, příští měsíc na to komplet už kašlu a bude to, aspoň mám čas si dát dohromady jiné věci, které jsem si v tomto týdnu vzala do hlavy
@alicie_k
@simi1510 Ano, digital ukáže čárky tři - ale dohromady na obou dvou proužcích. Na jednom se ukážou dvě čárky jako pozitivní těhotenský a na druhém jedna - ta určuje jaký týden těhotenství jsi 🙂
Jinak Simi, asi bych si skočila na krev - to budeš mít největší jistotu. Možný je, že hladina HCG je ještě nízká a tím pádem byl negativní výsledek. Ale co jsem se tak dívala, tak jsi psala, že 15.1. ti digitální ovulační ukázal smajlíka - já to brala, jako že ten den mám ovulaci. Teda nikdy jsem ji neměřila, ale Clearblue píše, že ovulace přijde od pevného smajlíka do 12-24 hodin.... Takže já bych asi jako směrodatný brala, že ovulace proběhla toho 15.1.....
Je fakt, že já nikdy nezkoušela jiný ovulační testy jak Clearblue, takže za mě prostě 100% spolehlivost. A to stejné i u těhotenského testu. Je fakt, že jsem testovala těhotenství i normálními testy, ale jak už jsem tu hodněkrát psala nesnáším honění duchů a takový to zkoumání čárek. Prostě jsem testla rovnou digitálem a bylo. Ale je fakt, že digitál mi ukázal pozitivitu a na normálním se duch objevil až s vynecháním menstruace.... Takže u mě takhle.
Prostě krev je asi jistota, tak si ji nech zítra vzít a budeš vědět na čem jsi 🙂 Moc drží pěstičky 🙂

@klarinka999 moje starší dcera to mela taky tak první test pozitivní ji vyšel až někdy kolem 5-6 tt. Tak možná ještě je čas. Držím palce🙂 zkus třeba za tři dny 🙂