icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
28. led 2017

@klarinka999 moje starší dcera to mela taky tak první test pozitivní ji vyšel až někdy kolem 5-6 tt. Tak možná ještě je čas. Držím palce🙂 zkus třeba za tři dny 🙂

jatecka
28. led 2017

@klarinka999 napíšu, hned jak otestuju 🙂

petapal
28. led 2017

@klarinka999 já měla 2krat IVF po dvou nevyšlo pak KET dvě zas nic teď bylo 3IVF a v 8+6 revize po 5letech se zadarilo a bohužel.pokusy házené pojišťovnou už nemám Teď jdem naposled do nativu minimální stimulace hrazení samoplatce takže kolem 10.2.mám mít ms od 2dc začnu brát prášky a pak už se snad dočkáme.Ji ak já jsem úchyl na testování ,ale jen po zakrocich u nás je moc špatný spermiogram takže přirozeně se nechytame

klarinka999
29. led 2017

@laura1972 dekuji zkusim v pondeli🙂

klarinka999
29. led 2017

@petapal teda to te obdivuju ze jsi to vse zvladla,jses silna👍muj kamarad se takhle snazil se zenou 10 let,utratili za to hodne penez a nakonec kdyz mu bylo 45 se jim to povedlo a maji zdravou krasnou holcicku🙂drzim palecky at vam to vyjde🙂

petapal
29. led 2017

@klarinka999 děkuji

peta73
29. led 2017

@petapal držím moc palce, ať to už konečně vyjde. My jsme právě jako samoplatci zaplatili minulý měsíc náš první a
zároveň určitě poslední ivf cyklus. Zbyly dvě hatchujici blastocysty 6 denní a teď nás čekají dva kety. I ten jeden cyklus mi připadal fyzicky i emocionálně velmi náročný a obdivuji všechny co to dokázali podstoupit vícekrát. Hodně štěstí 🍀

simi1510
29. led 2017

Holky dotaz, delala jsem clearblue digi, ten ukázal minus, ale kdyz jsem ho rozebrala, tak vypada takto:

Je to normální?

laura1972
29. led 2017

@simi1510 ahojky, tak to je zajímavé. a mas foto nez si ho rozebrala? A zkoušela jsi i obyc. test? Je tam vidět pěkná čárka.🙂

lucinka58
29. led 2017

@simi1510 Kdyby jsi byla těhotná, tak se na obou objeví další jasná čárka 🙂 Tady to vypadá jako duch, ale myslím, že s těmi Clearblue počítá jako s negativním výsledkem. A kolik jsi dní před nebo po? Clearblue mě ukázal 4 dny před očekávanou MS +1-2 a druhá čárka byla jasně patrná na obou testech. Nebyl to žádný duch, ale fakt jasná čárka.

laura1972
29. led 2017

@simi1510 dnes si kolikaty DPO?a pozitivní test na ovulku si měla kdy?

simi1510
29. led 2017

@laura1972 na normálním včera duch, ráno zas nic... A klasické mínus tam bylo a nic víc 😉

@lucinka58 to je právě to... Dle minulých cyklů jsem měla 10-11 dní LF, teď jsem 12 DPO, 39 DC..

Jestli to funguje jako ovu test digitální, tak jestli se to zobrazí až po nějaké té koncentraci :-/ Nevím no.... Tento cyklus je jedna záhada za druhou

simi1510
29. led 2017

@laura1972 pozitivní ovu test byl 15.1. - to byl i smajlík na digitálním, 17. proběhla ovu dle teploty, dneska 12 DPO, 39 DC jinak

luska__
29. led 2017

@simi1510 12 dpo je asi brzy 🙂 uvidíte v ut

simi1510
29. led 2017

@luska__ tak já měla předchozí LF 10-11 dní, tudíž dneska se dá říct, že už je 1 den zpoždění

petapal
29. led 2017

@peta73 držím palečky nás to teď vyjde už na 100tis celkem je to psychicky náročné mám do toho roztrousenou sklerózu. Ale nevzdávám se .Bude mi 39let mám syna 17let z předešlého vztahu a hrozně bych si cvrčka malého přála ještě znova to prožít a hlavně teď bych si to více užila než v 21letech dříve

laura1972
29. led 2017

@simi1510 tak ted na to koukam znovu a ted mi to došlo, že vlastně ti to ukazuje jako klasický test // a tenhle jak jsi psala ma ukazovat pus nebo mínus, takže to je asi vážně vada testu. No asi bych počkala do zítra a zkusila 10 jiný. A asi bych šla tam,kde jsem ho kupovala a ukázala jak ti to ukázalo a měli by to brát jako vadný test a dát ti jiný.

luska__
29. led 2017

@simi1510 hcg každému a po každé roste jinak, dnes test nezachyti zítra uz jo 🙂 skočte na krev, ja jsem rada, ze jsem hned šla, abych rychle šla pro listovku, a nepopijela po večerech aperol

simi1510
29. led 2017

@laura1972 jako některé diskuze uvádějí, že těhotné pak nebyly... jenže v půlce cyklu jsem tam rozhodně takhle čárky neměla... Jiné pak, že v nějaké příručce (odkaz neexistuje, co byl na stránkách uk clearblue), tak že se to stává a je to pak těhotenství, jen to nesplňuje ještě tu hranici pro detekování plusu a týdnů

simi1510
29. led 2017

@luska__ tak já vitamíny beru již od září - od revize, takže z tohoto důvodu je to ok

laura1972
29. led 2017

@simi1510 a nebo tak. Můžeš mi třeba nízké HCG, tak zkus počkat 1-2 dny a pak bych zkusila normální obyc. 10 test.Držím moc palce 🙂

simi1510
29. led 2017

Shodne s tim digi jsem delala comfort, ale nejde to moc vyfotit, ale prijde mi, ze duch tam je nakonec

petapal
29. led 2017

@simi1510 taky vidím👍

alicie_k
29. led 2017

@simi1510 Ruku do ohně za to nedám, ale někde už dřív tady holky psaly, že rozebírat digitál by se neměl, že z toho člověk nic nevyčte, pak některá dokonce psala, že by tam měly být čárky tři, ale nevím, asi nikdo, kdo ho měl pozitivní ho nerozebíral 🙂
Jinak já teda vidím tady na tom posledním klasickém ducha 🙂 Zkusila bych zítra z ranní moči, pokud vydržíš, tak v úterý nejlépe...

simi1510
29. led 2017
simi1510
29. led 2017

jinak holky možná to zase bylo, ale mrcha přišla, jak se to zdá... takže smůla no, příští měsíc na to komplet už kašlu a bude to, aspoň mám čas si dát dohromady jiné věci, které jsem si v tomto týdnu vzala do hlavy

petapal
29. led 2017

@simi1510 to mně mrzí drž se

simi1510
29. led 2017

@petapal já jsem možná na jednu stranu raději, nerada bych aby to pak byla revize... Jelikož tento cyklus se hodně protáhl, bylo to celé divné takové... a než se zase hádat na týdnech a že se to nevyvíjí atp. tak raději červenou 😉

lucinka58
29. led 2017

@alicie_k
@simi1510 Ano, digital ukáže čárky tři - ale dohromady na obou dvou proužcích. Na jednom se ukážou dvě čárky jako pozitivní těhotenský a na druhém jedna - ta určuje jaký týden těhotenství jsi 🙂

Jinak Simi, asi bych si skočila na krev - to budeš mít největší jistotu. Možný je, že hladina HCG je ještě nízká a tím pádem byl negativní výsledek. Ale co jsem se tak dívala, tak jsi psala, že 15.1. ti digitální ovulační ukázal smajlíka - já to brala, jako že ten den mám ovulaci. Teda nikdy jsem ji neměřila, ale Clearblue píše, že ovulace přijde od pevného smajlíka do 12-24 hodin.... Takže já bych asi jako směrodatný brala, že ovulace proběhla toho 15.1.....

Je fakt, že já nikdy nezkoušela jiný ovulační testy jak Clearblue, takže za mě prostě 100% spolehlivost. A to stejné i u těhotenského testu. Je fakt, že jsem testovala těhotenství i normálními testy, ale jak už jsem tu hodněkrát psala nesnáším honění duchů a takový to zkoumání čárek. Prostě jsem testla rovnou digitálem a bylo. Ale je fakt, že digitál mi ukázal pozitivitu a na normálním se duch objevil až s vynecháním menstruace.... Takže u mě takhle.

Prostě krev je asi jistota, tak si ji nech zítra vzít a budeš vědět na čem jsi 🙂 Moc drží pěstičky 🙂

lucinka58
29. led 2017

@simi1510 Jééé, Simi, tak odpověď jsem psala asi až v tom čase, kdy jsi napsala ty, nebo jsem nedočetla. Tak to mě mrzí, ale zkus se teď na všechno testování vykašlat a zkusit to měsíc bez toho. Ono možná to pomůže k úspěchu. Moc Ti ho přeju 🙂