Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@lucinka58 děkuji ....teď už budu čekat na ms...když nepřijde...budu testovat... ty jsi měla kdy // ? včera jsem vůbec nemohla spát...od 2:00 hodin jsem byla vzhůru..a vydržela do 4:00...pak utíkala testovat ...a pak bulila a bulila...depka celý den...ale defakto mám ještě naději..o)
@dobro16 to jsem docela zvědavá na ten rozebrany test...Taky jsem to už udělala 😂😂😂tak zítra hod fotecku a držím palečky ať je vše v pořádku 😉
@rosalline cekatelka
Ja svuj digi rozebrala, ale pak vyhodila 😀 krucis...
@simi1510 Tak jak koukám na ten návod Clearblue, tak mě měl snad hnedka nahlásit 2-3 🙂 Ale jsi šikula, že jsi to dohledala, aspoň všichni víme 🙂 Jinak já je taky rozebrala abych viděla výsledek - jsem takový technický typ a hrozně mě to zajímalo 😀 Jen je fakt škoda, že to na displeji zůstane cca den a pak zmizí. Člověk si to musí vyfotit, protože žádnou památku z toho nemá za ty peníze 🙂
@lucinka58 ahojky takže chápu dobře že to musí ukázat takhle výrazné čárky a ne jen slabé? Jaké jsi je měla ty po rozebrání?
@dobro16 tak to je nádhera gratuluju 😉
@klarinka999 a ty si ho už teda zkoušela? jsem zvědavááá
@dobro16 zkoušela dnes ráno a mínus 😑po rozebrání slabé čárky dvě a třetí výrazná...Dnes 3 den zpoždění ...Tak asi nic
Ahojky ženy tak pruští týden je na kontrolu na gindu tak snad bude vše ok už konečně uvidíme nu
@klarinka999 jejda tak to je mi líto, ja mam negativní ty klasické.. dnes ráno jsem to zkoušela tak snad tento nelže, uvidíme další dny
@klarinka999 ale dokud nepřišla MS tak je ještě naděje ne?
@dobro16 no nevím, doteď jsem nějak doufala,ale dnes jsem se nad tím vším zamyslela a myslím,že se to opozdilo jen že stresu když na to tak čekám a kontroluju...Bude lepší tomu nechat volný průběh...Jen teď se rozhoduju o nástupu do jiné práce tak jsem na to dost pospíchala...A teď nevím co dělat... Když to nedostanu do čtvrtka tak půjdu na krev...A ty nezoufej tenhle test určitě nelže 😊😉
@klarinka999 ja byt tebou tak si zase nedělám stresy kvůli práci, klidně bych nastoupila do nové.. skončit můžeš vždy.. mě tento rok kočena 3 dny po tom co jsme ji prodloužili smlouvu-teda už přešla přes zkušebku, řekla že je těhotná a za par měsíců jde na PN a svět se nezbořil, chvili jsem byla naštvana ale neuděláš nic.. nakonec jsme rádi že vše probíhá v pořádku a místou vytoužené holčičky čeká dva kluky, ale zdravé a to je podstatné...

@rosalline Teprve až se zahnízdí, tak začne tělo produkovat HCG (i když teda já měla takové to hnědá zašpinění až po pozitivním testu 🙂). Takže určitě dej tomu ještě tak 4 dny minimálně a pak znovu zkus testnout 🙂