icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
lucinka58
29. led 2017

@rosalline Teprve až se zahnízdí, tak začne tělo produkovat HCG (i když teda já měla takové to hnědá zašpinění až po pozitivním testu 🙂). Takže určitě dej tomu ještě tak 4 dny minimálně a pak znovu zkus testnout 🙂

rosalline
29. led 2017

@lucinka58 děkuji ....teď už budu čekat na ms...když nepřijde...budu testovat... ty jsi měla kdy // ? včera jsem vůbec nemohla spát...od 2:00 hodin jsem byla vzhůru..a vydržela do 4:00...pak utíkala testovat ...a pak bulila a bulila...depka celý den...ale defakto mám ještě naději..o)

simi1510
29. led 2017

jinak toto jsem našla ke clearblue digitálnímu těhu testu

dobro16
29. led 2017

@simi1510 dnes mi vysel pozitivni tak ho zitra rozeberu a hodim foto? Dnes mam za zadkem mojeho tak furt frfle ze uz mi hrabe..

klarinka999
29. led 2017

@dobro16 to jsem docela zvědavá na ten rozebrany test...Taky jsem to už udělala 😂😂😂tak zítra hod fotecku a držím palečky ať je vše v pořádku 😉

vesnicanka17
29. led 2017

@rosalline cekatelka

lucinka58
30. led 2017

@rosalline Já dělala digital a ten jsem měla pozitivní 4 dny před MS. Ale na normálním se mě ukázala velmi slabá čárka až v den meškaní MS 🙂 Takže určitě máš ještě čas. Každá jsme jiná a to HCG roste fakt individuálně, takže určitě počkej a pak testni 🙂

deli_lah
30. led 2017

Ja svuj digi rozebrala, ale pak vyhodila 😀 krucis...

lucinka58
30. led 2017

@simi1510 Tak jak koukám na ten návod Clearblue, tak mě měl snad hnedka nahlásit 2-3 🙂 Ale jsi šikula, že jsi to dohledala, aspoň všichni víme 🙂 Jinak já je taky rozebrala abych viděla výsledek - jsem takový technický typ a hrozně mě to zajímalo 😀 Jen je fakt škoda, že to na displeji zůstane cca den a pak zmizí. Člověk si to musí vyfotit, protože žádnou památku z toho nemá za ty peníze 🙂

klarinka999
30. led 2017

@lucinka58 ahojky takže chápu dobře že to musí ukázat takhle výrazné čárky a ne jen slabé? Jaké jsi je měla ty po rozebrání?

dobro16
30. led 2017

Tak muj rozebrany ..

laura1972
30. led 2017

@dobro16 krásné moc gratuluji 🙂

klarinka999
30. led 2017

@dobro16 tak to je nádhera gratuluju 😉

dobro16
30. led 2017

@laura1972 děkuju ale ještě stale mam strach že to dnes nebo zitra dostanu, blbě mi je kvalitně ale to vždy před MS

dobro16
30. led 2017

@klarinka999 a ty si ho už teda zkoušela? jsem zvědavááá

klarinka999
30. led 2017

@dobro16 zkoušela dnes ráno a mínus 😑po rozebrání slabé čárky dvě a třetí výrazná...Dnes 3 den zpoždění ...Tak asi nic

tornadolu
30. led 2017

Ahojky ženy tak pruští týden je na kontrolu na gindu tak snad bude vše ok už konečně uvidíme nu

dobro16
30. led 2017

@klarinka999 jejda tak to je mi líto, ja mam negativní ty klasické.. dnes ráno jsem to zkoušela tak snad tento nelže, uvidíme další dny

dobro16
30. led 2017

@klarinka999 ale dokud nepřišla MS tak je ještě naděje ne?

laura1972
30. led 2017

@simi1510 ahojky, tak koukam, na ten test clear blue co rozebrala dobro16 a ty to máš taky tak jen o malinko slabší tu druhou, ale je tam. A ty uz jsi ms tedy dostala včera?

laura1972
30. led 2017

@dobro16 to bude dobré. Vim, ze se píše, že to bývá, ze někdo otěhotní a před ms má PM příznaky, ale nemusí to hned znamenat příchod ms. Někde jsem to četla. Pokud to ještě najdu, poslu ti to 🙂 a kdy cekas ms? Držím palce, bude to OK, věř mi 🙂

klarinka999
30. led 2017

@dobro16 no nevím, doteď jsem nějak doufala,ale dnes jsem se nad tím vším zamyslela a myslím,že se to opozdilo jen že stresu když na to tak čekám a kontroluju...Bude lepší tomu nechat volný průběh...Jen teď se rozhoduju o nástupu do jiné práce tak jsem na to dost pospíchala...A teď nevím co dělat... Když to nedostanu do čtvrtka tak půjdu na krev...A ty nezoufej tenhle test určitě nelže 😊😉

dobro16
30. led 2017

@laura1972 děkuji za útěchu, očekávám ji dnes/zítra.... zatím jsem z toho nevozni, takže mi je možná blbě i kvůli tomu.. ani nevím kdy se objednat případně k doktorovi 😨

dobro16
30. led 2017

@klarinka999 ja byt tebou tak si zase nedělám stresy kvůli práci, klidně bych nastoupila do nové.. skončit můžeš vždy.. mě tento rok kočena 3 dny po tom co jsme ji prodloužili smlouvu-teda už přešla přes zkušebku, řekla že je těhotná a za par měsíců jde na PN a svět se nezbořil, chvili jsem byla naštvana ale neuděláš nic.. nakonec jsme rádi že vše probíhá v pořádku a místou vytoužené holčičky čeká dva kluky, ale zdravé a to je podstatné...

deli_lah
30. led 2017

@dobro16 já měla v den očekávané ms skoro stejné bolesti jak při ms a i blbě mi bylo, takže jsem myslela, že už je tu a ejhle, ono ne 🙂

elodii
30. led 2017

Holky, vidíte něco?

dobro16
30. led 2017

@elodii jojo je tam a celkem dost výrazná.. takovou ja tam teda nemám :D

elodii
30. led 2017

@dobro16 tak nejsem blázen? Test je z dneška, dneska má dorazit MS, ale nevydržela jsem to a musela testnout...

lusili1
30. led 2017

@elodii krásná čárka, gratuluji!

deli_lah
30. led 2017

@elodii to je krásná čárka, gratulace 🙂