icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
2. únor 2017

@viktory1990 také gratuluji, ať sílí 🙂

dobro16
2. únor 2017

@viktory1990 na digi mi vyšel pozitivní, na papírkách mam ted o něco malo silnější čárku než ty.. jinak mě to mešká teprve 3. den ale už jsem objednaná k doktorovi.. určitě vydrž a doufám, že máš štěstíčko a povedlo se..

cilam
2. únor 2017

Holky, taky si jdu pro radu... zkoušela jsem tři různé testy, všechny s citlivostí 10 - dr.max, Mamatest Comfort a obyč Mamatest proužky. Na všech je viditelný duch, ale jen na Mamatest Comfort sílí. U těch ostatních si to člověk skoro domýšlí.
Jsem dnes 15. den po punkci vajíček (IVF), kdy je ten den oplodnili a je to 10. den, kdy mi embryjko vrátili, celkově je to dnes 26.den cyklu.
Všude čtu o nespolehlivosti Mamatestu a přitom ten je jediný, který sílí a dává mi naději, že neduchařím zbytečně a že embryjko drží a sílí.

V pátek večer jdu na krev, takže výsledky budou počítám až po víkendu a do té doby mě asi hrábne 🙂

Co myslíte?

skripmart
2. únor 2017

@cilam Dle mého můžeme tiše gratulovat 🙂

zutinka
2. únor 2017

Vidím,vidím a zase vidím.Ano tiše jasej

mirkamodrackova
2. únor 2017

Tak mame tehu potvrzene. Holky dekuju mooc

snazimese2015
2. únor 2017

Tak spermiogram dopadl jak dopadl , 10% málo pohyblivých spermionu , takže přirozeně to nepůjde podle paní doktorky jedině umělé.
Aspoň víme na čem jsme.
Všem pozitivním testikum gratuluji mám z Vás radost 😊

leniiid
2. únor 2017

Dá se nějak zlepšit oligozoospermie(nedostatek spermii na ml) přítel měl 9 a má být aspoň 15... jinak všechny ostatní hodnoty máme nadprůměrné.. nebo myslíte že to zas až tak nevadí když morfologie dopadla dobře a i hybnost je super ?

laura1972
2. únor 2017

@cilam také tiše gratuluji a držím palce 🙂

katerinaf27
3. únor 2017

Holky, tak si říkám jsem těhotná nebo nejsem těhotná? 😔 Test je dělaný dneska ráno, je to teda LadyMax a vynechaná MS pátý den 🙂 Prosím prosím ❤

viktory1990
3. únor 2017

@katerinaf27 ahojky. Mám vynechanou MS teď 2 den, čárku o malilinko silnější. Myslím, že se tam určitě něco děje a potichoucku ti gratuluji! Ať sílí!

digisek
3. únor 2017

@katerinaf27 s největší pravděpodobností jsi těhotná......zkus ještě za 2 dny jak bude test sílit......nebo ten digitální od Clearblue ten ti to ukáže v týdnech.......gratuluji

xyrina
3. únor 2017

@katerinaf27 Určitě jsi těhotná. Gratuluju. :_)

dddkkk
3. únor 2017

@leniiid @snazimese2015 ... Holky jsem sama čerstvě po IUI a máme za sebou už 4x spermiogram ... přítel bere pravidelně vše co má, energyman, kotvičník, selen zinek, vit. E... vše co nám doporučili... a pokaždé je to spermio jiné. Jenou tam nemá žádné rychlé, pak najednou 15%, pak zase nic a pak 5%, ... taky jich má málo a jednou má 5mil/ml. pak 15mil/mil, 8mil/mil. a naposledy 2mil./mil. ... @snazimese2015 taky nám řekli, že přirozeně ani náhodou, protože já k tomu mám ještě problémy s ovulací... a pak mi Dr. v CARu řekla, že tam měli pár s ještě horšími hodnotami a než přistoupili k nějakému pokusu tak jim přišla paní těhotná přirozeně...

dddkkk
3. únor 2017

@katerinaf27
potichoučku gratuluji!!! 😉

leniiid
3. únor 2017

@dddkkk když mi ovu vyvolali pregnylem a možná se nepovedlo tak co se mohlo stat ze se nepovedlo.. je mozne aby ve folikulu nebylo žádné vajíčko ? Ovu 100% po pregnylu musela byt ne ?

kstablova
3. únor 2017

@katerinaf27 no jasně že ano 🙂 🙂 🙂

leymea
3. únor 2017

@leniiid kdyby se nezadarilo tak toho je hodne. Spermie se nedostali kam meli, zadna spermie proste neoplodnila vajicko. Oplodnilo se, ale kvalita vajicka byla spatna, to samy muze byt spatna spermie. Je toho dost a pak se stane zazrak, kdy spermie oplodni vajicko a vsechno je tak jak ma byt a ty zjistis, ze jsi tehotna 🙂 proto se udava, ze rok je naprosto normalni pokud neotehotnis. Pak uz bys to mela resit. 🙂

leymea
3. únor 2017

@leniiid jo a ve folikulu nemusi byt vajicko. To mas taky pravdu 🙂 a myslim, ze ovulace by mela probehnout 🙂

leniiid
3. únor 2017

No spermie má přítel vic nez dobre i morfologie vyšla na průměr.. takže asi bude chyba ve mě. Čemu bys přikládala že mě od ovulace boli nebo spis tlačí břicho.. není to bolest spis citim tlak .. jednou to je v podbrisku pak nad břichem vcera dokonce chvilku vajecnik

dddkkk
3. únor 2017

@leniiid To Ti nikdo neřekne... může být spousta důvodů proč to nevyjde ... Taky jsem měla Pregnyl a měli jsme kultivaci sperma před IUI ( vybrali ty nejlepší) a třeba se za týden dozvím že nic... doktorka říkala tak 85% že to nevyjde... že si nemám dělat naděje... taky cítím tlaky v podbřišku a není mi do zpěvu a mám žaludeční nevolnosti, jenže to může být, že člověk je těhu, nebo to je vsugerované, nebo zaražené prdy, nebo prostě reakce na hormony, ať je to pregnyl, nebo gynprodyl... nebo i jiné co se berou... Nikdo Ti to neřekne :( ... Kdy (ne)čekáš MS?

leniiid
3. únor 2017

No mám ji nepravidelnou a příští tyden v nedeli budu 32. Den cyklu což bych už mohla dostat.. ted me začlo bolet levé prso 😄😄 nevim proc porad jen to levé,par dni zpatky me svědila bradavka na levém .. nechapu

misa147
3. únor 2017

Holky 18dni po styku a hcg z krve <0,5 takze je to uz prukazne? Od pripadne ovulace by to melo byt 12-13dpo

cilam
3. únor 2017

@skripmart
@zutinka
@laura1972 holky, tak asi nakonec nebude k čemu :/
Dneska jsem zkusila ten původně sílící plastovej Mamatest a čárka zeslábla, Dr. Max stále duch, ale nesílí a k tomu špiním :/ Za hoďku jdu na odběr, ale už tomu moc nedávám. Teď už se děsím akorát mimoděložního, pač hCG tam evidentně nějaký je :/

skripmart
3. únor 2017

@cilam i u momodelozniho by ti stoupala hladina hcg tak neztracej naději... držím palce

snazimese2015
3. únor 2017

@dddkkk já podstupuju hormonální léčbu a díky té mám pravidelně MS a ukázkové folikuly, koupila jsem manželovi selzink tak uvidíme jestli se to zlepší.
Když ne tak jdeme na to ivf
Děkuji za podporu 😊😊😊

luckakolmanova
3. únor 2017

Prosím. Vidíte neco? Stale jsem nedostala menstruaci, dnes je to 12 den od vyvolavaci injekce...jsem asi 69 den cyklu....☹

lucinka58
3. únor 2017

@luckakolmanova Já tam nic nevidím. Zkus si zavolat doktorovi co máš dál dělat 🙂 Určitě něco vymyslí 🙂 Případné těhotenství už by fakt bylo jasně vidět - byla by to jasná dálnice.

lindaatobias
3. únor 2017

@luckakolmanova Já teda vidím ducha, hlavně na té originál fotce bez negativu 🙂 A právě proto je zvláštní, že to není silnější čárka, když jsi 12 dní po vyvolávací injekci. Leda, že bys měla ovulaci těsně před MS, pak by to mohlo odpovídat těhotenství...

luckakolmanova
3. únor 2017

@lucinka58 dekuji za radu 😉 k Dr jdu v pondělí na další kontrolu. Tak snad mi rekne, co to je 🙂 a nejde to moc vyfotit fotaken