icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
kotito
8. únor 2017

@ester_ka vidim ducha

simi1510
8. únor 2017

@kotito já měla dobrou, jen některé nedávné balení jsem měla takové, že tam byla ryska, které na předchozích nebyly...

kotito
8. únor 2017

@simi1510 jdu kuchnout ten druhej ,ale myslím, že tam nic nebylo

jajaapaja22
8. únor 2017

Děkuji všem za odpovědi, budu doufat, snad to bude v pořádku 🙂

simi1510
8. únor 2017

@carpatia já měla minulý cyklus, kdy jsem měla víckrát pozitivní ovu testy, holky, ať zkusím těhu test, ten jeden den byl negativní, pak o pár dní později slabší čárka... pak zase nic, ale jelikož ovu testy mohou indikovat předem těhotenství, tak těhotenské testy indikují ovu... ty hormony se provázejí. A pokud je cyklus 28 dní, tak 13 DC klidně mohou být už čárky na ovu testech...

Nehledě, i když je např. ms, tak je možné, že je žena už těhotná....

simi1510
8. únor 2017

@kotito jinak to vypadá, že tam růžová čárka je 🙂

kotito
8. únor 2017

@simi1510 nejde mi vložit fotka, ale ten druhý je bez rysky , ach jo, že jsem nevydržela netestovat 😀

simi1510
8. únor 2017

@kotito tak máš to lepší balení a hold uvidíš. Kolik dní chybí do ms případně?

carpatia
8. únor 2017

@simi1510 tak tu posledni moznost bych si samozrejme prala, ale to by uz snad tim padem musely byt na testu dalnice, ne? Kdybych otehotnela tesne pred menstruaci...i kdyz je fakt, ze nekdy ve ctvrtek jsem mela jakoby velky kus pruhledneho hlenu s troskou ruzoveho kousku, ale prisuzovala jsem to jeste doznivajici MS, ktera mi skoncila nekdy v utery...Ted si zas rikam, jestli to nemohla byt uz ovu, pac ted mam vytok jen bilej hustej...fakt se z toho sveho tela zblaznim..a to jsem si libovala, jak mam krasne cykly co 28 dni, ze to vsecko musi slapat jako hodinky...prdlajz...

kotito
8. únor 2017

@simi1510 dnes jsem 9DPO, 26DC a podle OvuWiev měla přijít MS dnes, ale první cyklus jím na začátku cyklu Clostyl a ke konci Duphaston , hned tento první cyklus se mi ovu posunula krásně na 17DC mívala jsem jí 23-26DC . Před lékama bych počítala příchod MS 12-14.2.

simi1510
8. únor 2017

@carpatia jediné řešení je případně si dojít na krev a bude jasno. Popř. pak zkusit digitální, ale je cca stejně drahý jako odběr krve coby samoplátce a navíc u krve budeš vědět i hodnotu.

Jiný případně těhu test nemáš? Popř. teplotu si asi nesleduješ, viď?

simi1510
8. únor 2017

@kotito tak držím moc moc pěsti!

carpatia
8. únor 2017

@simi1510 ee, prave, ze vubec, to jaksi s nasi dracici moc nejde🙂, vstavam i nekolikrat za noc, tak tezko pak merit v klidu🙂..no, ja to spis necham konovi, uvidim, co bude delat ovu test a budu cekat...priznaky stejne zadne nemam a uz se nechci zas zbytecne k necemu upinat...

adelaine91
8. únor 2017

@carpatia Vidím malýho ducha..🙂

simi1510
8. únor 2017

@carpatia tak držím palce, ať je to hlavně všechno v pořádku... jako minulý měsíc jsem z toho byla taky mimo... a navíc se mi cyklus prodloužil na 40 dní, tak jsem zvědavá, co bude tento cyklus

carpatia
8. únor 2017

@simi1510 hmm, no to je teda pruda, to taky nezavidim...to by clovek necekal, ze delani deti je takova veda, co?:D

ms.neomagic
8. únor 2017

@cilam porad sem nakukuju a cekam jak jsi dopadla po odberech?

simi1510
8. únor 2017

@ms.neomagic co ty vůbec? Jak je?

ms.neomagic
8. únor 2017

@simi1510 ahojik..jj,je dobre..cekam na ms,kterou ani nevim kdy mam dostat,nic uz nesleduju..co ty?

simi1510
8. únor 2017

@ms.neomagic já nic neměřím, netestuju, po minulém cyklu, který se protáhl, ani nevím, kdy má být ovu, kdy bude pak ms.... zakládám si podnikání, v půlce března budeme mít koťátko... takže tak 🙂

Jak člověk po čase totál rezignuje na vše co?

ms.neomagic
8. únor 2017

@simi1510 presne tak..my pracujem na baraku,ted nam privezli okna,tak uz se to zacne hejbat...

Ovu asi vim kdy byla,ale jen diky pritelovi,ktery pronesl uzasnou vetu,kdyz jsme si hrali a to ,,ty zlato,co to z tebe tece,ja se jeste neudelal,, 😀 bych ho kopla 😀 takze to byla asi ovulka..

My taky mame kocourka..prdlouse 😀

terezkaag
8. únor 2017

Mohl by duch na ovulacnim testu znamenat těhotenství?

luckasnazilka
8. únor 2017

Ahoj holky...Tak dle výpočtu jsem 5tt na kontrolu si mě pozvali už tohle pondělí. Tak jsem zvědavá jestli už něco uvidí. Jinak jsem chcíplá kašlu 12hodin vkuse... Smrkam doufám že mě tahle pochmurná imunita nikterak neohrozí 😒😓 ...??

viti
8. únor 2017

Ovulacni test pozitivni je prava slaba leva silna tmavsi o hodne

dyslovka
8. únor 2017

@terezkaag : mel by byt stejne silny jak pri ovulaci

leymea
8. únor 2017

@carpatia ne nebyla. Mela jsem MS, ale slabou, tak jsem ten test vytahla a nasla tu jakoby rysku a pak se MS rozjela klasicky silne 🙂

leymea
8. únor 2017

@ester_ka vidim 🙂

leymea
8. únor 2017

@luckasnazilka neboj, neohrozi 🙂

hejny
8. únor 2017

Tak co myslite

hejny
8. únor 2017