Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@nikuskaaa05 No krásné 🙂 Určitě se objednej k doktorce, pozitivní je 🙂
Já myslim, ze určitě jo i když ja prodělala v září ZT a v prosinci se nám opět zadarilo, ale bohužel opět to samé a ted jsem 14 den po revizi. Prostě si myslím, kdo tohle zažil, tak ten strach už tam bude.I když ted jsme věřili, že tentokrát to vyjde a opět zklamání. Ale u každého to není stejné. Tobě přeji hodně štěstí a ať je vše v pořádku.🙂
holky, taky jsem prodělala dva potraty a nakonec se zadařilo a máme krásnou zdravou holčičku. Při těhotenství jsem si musela píchat injekce na ředění krve, špatná hustota krve mohla být příčinou potratů. Ale každopádně chci poradit všem holkám, které miminko chtějí a nejde to. Zkuste si dát na nějaký čas pohov. Třeba na 3 měsíce. Zkuste si říct, že teď miminko nechcete a odpoutejte se od stálého sledování se. U mě to totiž tak fungovalo. Tak moc jsme chtěli a tak moc to nešlo. Nešlo nám to 6 let a až poté, co jsem si dala " pohov " na půl roku a nemyslela na to tolik, přišlo to samo.
Ahoj, cely tyden bt 36,6 a dneska 36,4
Středa a ctvrtek na ovu testech duch a dneska nic. Tehu to asi nebude, ze? ☹
@nikuskaaa05 ihned bych si šla alespoň pro utrogestan
@verdasekuj MS uz neprijde 🙂 jinak k doktorovi si zavolej, oni si Te objednaj jak uznaj za vhodne 🙂 ale asi bych pockala tyden po vynechani a nebo proste rekni, ze mas pozitivni test a posledni MS byla toho a toho. 🙂
@leymea děkuju za radu 🙂 ty jsi zjistila v jakém týdnu těhotenství?
@katuskad1 já tam nic moc nevidím, ale možná je to tou fotkou - že klame
@verdasekuj koukám, že na PC, taky nic moc nevidím :D ale na mobilu a na živo jo 🙂
@verdasekuj ve 4tt, ale byla jsem objednana uz predtim na gyndu tak jsem tam sla v 4+2tt. Hned mi delala utz, coz me bylo jasne, ze tam jeste nic neuvidi, ale ani krev nebrala a objednala me za tyden. Kdybych nebyla uz objednana a volala tam, tak nevim jam by me objednala 🙂
Holky poradte je to normalni oz skoro v 7tt jsem krvacela byl mi predepsan ustrogestan. Vcera na kontrole vse v poho doktor mi snizil davku ustrogestanu ale ja se dnes probudila a zase spinim jsem tedy dnes 9+4tt.. Vim ze doktor rekl ze pri krvaceni muzu navysit davku az na 6 prasku denne.. Ale ja nekrvacim jen slabo spinim. U predeslych dvou tehotenstvi jsem tohle nemela jsem z toho uz spatna.. Mate nektera prosim alespon malou zkusenot s timhld dekuji
@katuskad1 vím, že je to těžké netestovat (sama jsem taky nevydržela), ale opravdu chytrá budeš až v den MS - pokud nedorazí, tak potestuj - čárka už by měla být silnější a ty budeš aspoň už vědět, jestli ano nebo ne.. ;)
Nikušce : to vypadá dobře, zkus za tři dny znova, a čárky už by mohly být masivní - hodně štěstí (ps: já přišla o tříměsíční plod ve středu....ted jsem doma z nemocnice a jen pláču...) Hodně štěstí všem....ahojky
@monikadeny určitě to zase za pár dni zkusim.snad to tentokrát dopadne dobře. To je mi opravdu moc líto, já v září potratila v 6tt, určitě se vám zase brzy zadari. Budu držet palce!!!
@monikadeny trimesicni? ☹ to me moc mrzi. Ja jsem ted ve tretim mesici a nedokazu si to predstavit ☹
@monikadeny tak to mě moc mrzí, zamklý potrat? posílám hodně sil

@vesnicanka17 ovul test?