Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@absintka19 ono je na jednu stranu jedno, kdy člověk testuje... Pokud to má být ok, tak to ok bude... K čemu je radost, když testuješ týdny po vynechání, doktor ti to potvrdí... aby se záhy během pár týdnů ukázalo, že je vše špatně?
Na jednu stranu pak by bylo lepší netestovat vůbec a prostě počkat, kdy přijde případně ms a nebo pak to zjistit na kontrole u gynekologa po nějaké době.... Jen taková úvaha po tom všem...
@ester_ka ja se na mimi take tesila 🙂 ale ani me nenapadlo testovat tak brzy 🙂 navic kdyz to bylo po ket a dalsi pokus znamenal dalsi penizky (i tak bych do toho sla). Asi jsem jina 🙂 livit duchy neni moje kafe 🙂))
@absintka19 jj, naprosto chápu, moje kafe až do tohoto týdne to taky nebylo, ale prostě člověk míní a pak mění a tak jsem si ulovila ducha 😀
Achjo holky to je hrozná noc... prvně jsem neumela usnout.. sla jsem si lehnout v 9 do pul 12 jsem se prevalovala a ted je 5 a zase jeste neumim zabrat..co to je sakra ☹
@kubatovapetra Taky vidím ☺
@ester_ka ahoj 🙂 ale totálně 😀 ještě jsem včera vypila 2 kávy protoze jsem mela chuť,to taky nechápu plno holek tu pise jak jim najednou začlo kafe smrdět a já jsem měla ještě větší chut vcera nez kdy jindy 🙂 no moc sem toho nenaspala,ale nevadí mi to 😀 přemýšlím i teď porad.. ve stredu si udelam jeste jeden test a uvidim..ale uvazuju kdy si me pozve dr.kdybych fakt byla tehotna..
@bigbig no my asi tak podobně měla jsem anovulacni cykly .. tento mesic to byl nas prvni kdy jsem mela ovulaci jeste k tomu bez jakýchkoliv příznaky krom bolesti břicha ktera se me drží dodnes.. a ze by se na prvni sup podařilo mi prijde jako hodne velke stesti .. snad to dopadne dobre.. porad na to musim myslet jestli se to povedlo a miminko bude hlavne zdravé
@bigbig presne aspon vite ze to jde
Holky je tu nektera z vas co dela narocnou praci a mely byste jit na rizikove tehu ?
@vesnicanka17 já ne,ale zase jsem cetla ze kdyz ma žena pco tak je tam větší procento potrativosti tak aby me pak doktorka nerekla jestli nechci jit.. porad se bojim 😄😔
@leniiid no ja delam v gastru a citim se ok. V rest.se nekouri ale v kuchyni jo takze to stejne dycham. Preskladavam obcas basy s nealkem ale na to uz taky prdim. Protoze me pak boli bricho. Prace mi nevadi ale taky tam nechci pak behat s pupkem. Spis me zajimalo jestli to je pak na dr. Kdy me posle. V list. Sem prodelala revizi
@vesnicanka17 podle mě kdyz ty si reknes ze chces jit tak ti to vypíše.. nikdo do tebe nevidí jak se citiš takže byt tebou tak jdu hned.. já dělám v optice,takze víceméně zadny stres zadna namaha,takze ja to asi resit nebudu
@leniiid no zatim sem ok. Uvidim pozdeji ale jestli dr.napise branit se nebudu. Je tam teda nekdy litacka ale pokud nebudu tahat tezke veci tak si myslim ze to bude ok
@vesnicanka17 já jsem byla na rizikovém kvůli práci při prvním těhu, jako super, že jsi doma, nic neděláš, odpočíváš, spíš kdy chceš, a tak, ale zase máš max. 6 hodin vycházek denně a tak jsi x měsíců zavřená doma, brrr....
@vesnicanka17 jinak dr. Ti klidně neschopenku napíše, stačí, když mu řekneš, že taháš basy🙂 a hlavně je netahej🙂
@ester_ka no jasne nesmim ale jeste si chchci dat brezen praci a pak uvidim. Myslim si ze me stejne asi posle po tom co mam za sebou. Pristi tyden jdu na kontrolu tak snad bude vse ok....
@leniiid hele vubec nic zadne priznaky
@vesnicanka17 jak bychom ani nebyli těhotné že ? Já nevím no už ať je středa ať se přesvědčím že sílí

@leniiid tož uvidíme🙂 držím pěsti