icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
vesnicanka17
13. únor 2017

@gruzicka vidim

laura1972
13. únor 2017

@gruzicka nádhera gratuluji 🙂

gruzicka
13. únor 2017

Tak snad už menstruace nedorazí.Už jsem tomu nevěřila,před ms se nemá dělat.

terka228
14. únor 2017

@adelaine91 také gratuluji😀

leniiid
14. únor 2017

Že by další do party ?? 🙂 holky měříte ještě bazalní teplotu ?

gruzicka
14. únor 2017

Já měřím první měsíc bt.

zlatickon
14. únor 2017

Zdravim,muzu poprosit o nazory?8.2 jsem zacala spinit,9.2
Jsem sla k lekari a rekl ze mam brutalni ovulaci byla jsem 10dc a folikul 23mm ze az praskne tal se mi ulevi a 11 jsme se s pritelem tulili a ja zacala krvacet docela dost a 12 tuleni druhe no a porad krvacim ale uz ne tolik.Nemela jste to nektera,je to normalni?

ester_ka
14. únor 2017

dobrá dopoledne, ženy🙂
Já si dnes test už neudělala, nechci být už trapná sama sobě🙂) zkusím dnes zavolat dr., na kdy mě objedná...

ester_ka
14. únor 2017

@leniiid já si bazální tepl. neměřila nikdy...

ester_ka
14. únor 2017

@ms.neomagic bohužel nic nevidím...

leniiid
14. únor 2017

Já měřím i teď ať vím .. kdyby se náhodou něco nedej bože stalo tak ať vím... kdy budete ještě testovat? Já zítra.. už jsem nedočkavá

ester_ka
14. únor 2017

@leniiid já nevím, možná zítra, možná se na to už vykašlu...včerejší čárka byla už dost silná, beru to jako hotovou věc🙂 tak teď hlavně ať dr. řekne, že je vše ok....

ester_ka
14. únor 2017

@gruzicka blahopřeji a vítej v klubu🙂

leniiid
14. únor 2017

@ester_ka aha tys včera testovala... já právě ne,jen v tu neděli a to byla slabá tak jsem pořad taková nejistá a testnu zitra ráno tak jsem zvědavá.. bojím se ze ta druhá vymizela a byl to planý poplach ☹

gruzicka
14. únor 2017

Já testovala i dneska a čárka tam je,tak snad se povedlo,už sice děti mám ale velké a proto už nemám moc času na odkládáni těhotenství.

ester_ka
14. únor 2017

@leniiid jj, testovala jsem od středy do pondělí každý den🙂)abych tomu uvěřila🙂)

ester_ka
14. únor 2017

@leniiid neboj, bude to dobré...jak Pán Bůh dá...

gruzicka
14. únor 2017

Snad sílí,zatím nic neříkám,jen přítel ví,už mám taky věk ,až budu mít jistotu,že je vše v pořádku,tak řeknu novinku i rodině.Děkuji za přijeti.

bigbig
Autor odpověď smazal
terezkaag
14. únor 2017

Vcera mela byt ms a nic, rano růžové spineni a ted nic ... ovulaci jsem mela 5. Nebo 6.2.
Myslíte, ze se povedlo? Nebo ms prijde?☹

bigbig
Autor odpověď smazal
leniiid
14. únor 2017

@bigbig mě se taky drží nahoře a jsem 34DC a já měla včera 37,1 a dnes pokles na 37 tak doufám ze to nic neznamená

bigbig
Autor odpověď smazal
leniiid
14. únor 2017

@bigbig taky budu zitra ráno testovat 😀 tyto tak to jsme na tom stejně akorát jsem 4 dny před tebou 😀 pořad nemůžu uvěřit myšlence ze čekám miminko

terka228
14. únor 2017

@gruzicka To naprosto chápu 🙂 Taky už mám věk 🙂 A testy Ti krásně sílí...přeji, aby bylo vše v pořádku❤

terka228
14. únor 2017

@leniiid Ahoj,hlavně pozor,v těhu už by se pak bt měřit neměla,a to kvůli možnému zanesení infekce.Já přestala měřit po potvrzení z krve.Jinak přeji ,ať je vše v pořádku🙂

bigbig
Autor odpověď smazal
leniiid
14. únor 2017

@terka228 Jj jeste asi zitra zmerim a hned udelam test a pokud bude silnější nez v nedeli tak přestanu.. diky za upozornění 🙂

viti
14. únor 2017

Holky jsem na hadry, vypada to, ze jde videt jen vacek bez plodu dr rikal ze pockame do 20.2. Ake ze to vypada spatne, brecim jak zelva👎

terka228
14. únor 2017

@bigbig Tak to jo 🙂