Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Tak snad už menstruace nedorazí.Už jsem tomu nevěřila,před ms se nemá dělat.
@adelaine91 také gratuluji😀
Že by další do party ?? 🙂 holky měříte ještě bazalní teplotu ?
Já měřím první měsíc bt.
Zdravim,muzu poprosit o nazory?8.2 jsem zacala spinit,9.2
Jsem sla k lekari a rekl ze mam brutalni ovulaci byla jsem 10dc a folikul 23mm ze az praskne tal se mi ulevi a 11 jsme se s pritelem tulili a ja zacala krvacet docela dost a 12 tuleni druhe no a porad krvacim ale uz ne tolik.Nemela jste to nektera,je to normalni?
dobrá dopoledne, ženy🙂
Já si dnes test už neudělala, nechci být už trapná sama sobě🙂) zkusím dnes zavolat dr., na kdy mě objedná...
@ms.neomagic bohužel nic nevidím...
Já měřím i teď ať vím .. kdyby se náhodou něco nedej bože stalo tak ať vím... kdy budete ještě testovat? Já zítra.. už jsem nedočkavá
Já testovala i dneska a čárka tam je,tak snad se povedlo,už sice děti mám ale velké a proto už nemám moc času na odkládáni těhotenství.
Vcera mela byt ms a nic, rano růžové spineni a ted nic ... ovulaci jsem mela 5. Nebo 6.2.
Myslíte, ze se povedlo? Nebo ms prijde?☹
Holky jsem na hadry, vypada to, ze jde videt jen vacek bez plodu dr rikal ze pockame do 20.2. Ake ze to vypada spatne, brecim jak zelva👎

@gruzicka vidim