Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky kdyby aspon ty hormony neblbly prsa atd.
☹
Stejne je to fakt zazrak za prve otehotnet vubec. Pak cekat na vysetreni jestli je plod ok a tim to nekonci.....fakt zavidim maminam co zapadnou a jsou ok. Podle tech diskuzi tady to u nas nemuze proste probihat normalne vse ? Vsem nam drzim moooc palce
Tyjo holky my to zvládneme všechny a miminka budou zdravé a donosime je 🙂 jen doufam ze tam nemam dvojčata 😀
@vesnicanka17 díky, aj já nám držím pěsti...to je tím, že to "moc" řešíme a už od brzo...úplně to vidím na svém prvním těhotenství, to jsem zjistila až někdy na konci 6.tt a žádné diskuze jsem nečetla, nic neřešila, a vůbec si nepřipouštěla, že by se něco mohlo pokazit a vše bylo úplně v pořádku...jenže letama jsem poznala, že se to občas pokazí, začala číst kvůli infu diskuze a to je cesta do pekel🙂) Pak má člověk pocit, že se to kazí vždy a všude a porodit zdravé dítě je zázrak často se nevyskytující...což si myslím je zkreslením, neb sem asi fakt chodí vyhraněná skupina žen, co řeší nějaký problém, jinak by sem nechodily🙂
@ester_ka ja to prvni taky neresila do 6tt sem to nevedela. Byla sem v 7 tt na vys.a vse ok. Pak objednana az ve 13 tt na Ultra a tam se to vse podelalo. Ted si rikam ze to musi vyjit
@vesnicanka17 určitě🙂
Já vím hlavně ať je to zdravé a vše v poradku .. ale radsi bych jedno ktere bych si vypiplala 😄
Holky a můžete mi říct co mě v ponděl
í čeká při první kontrole ? To se jeste kontroluje asi vaginalně že ?
@leniiid co jsem byla ja tak jo. Na ultra az v 12 tt
Aha.. myslis ze uz pujde neco videt ? Budu v 5.tt
@leniiid hele netusim ale je to dost mozne. Ja jdu v utery a budu v 6 tt tak snad budu taky moudrejsi. Dam vedet
@vesnicanka17 musis 🙂 vsechno si tu budem rikat .. porad se chci o tom bavit 😀 a nevim co me vsechno ceka.. je to moje prvni tehotenstvi
@leniiid no moje taky....
@leniiid revizi samozrejme nepocitam
Holky tak dnes jsem byla na první kontrole u dr. Mimisek má 0.8mm a krásné busi srdicko. Jen nevychází termín dle ms, je asi o 9 dní mladší takže jsem v 7 týdnu. Dr. koukala ze se nám povedlo tak brzy po revizi ;) doufám ze teď už bude vse v pořádku a borůvka hezký poroste ;) za dva týdny další kontrola.
@arielka222 jéé, tak to nic gratuluji 🙂 ty jsi byla jak dlouho po revizi? Rys byla teď poprvé nebo uz předtím jsi nějakou měla? Jestli nevadí, te se tak vyptavam. Ja budu zítra 3 týdny po revizi a předtím jsem býka v září a zadařilo se nám 3 měsíc po revizi, i když opět neúspěšně 😔
Dobry vecer. Taky patrim mezi snazilky a zkoumani tehotenskych testu. V sobotu me ms dorazit a nedorazila. Asi dva dny na to jsem zacala trochu spinit a tak jsem si myslela ze se ms rozjede,ale nic. Zatim se nedostavila a testy taky ukazuji negativni....
@laura1972 děkuji moc. Doufám ze ted uz hezky poroste, minule přestalo tlouct v desátém týdnu :/ Povedlo se nám 3 měsíce po revizi respektive třetí porevizní ms už neprisla 🙂 byla to moje první revize, a doufám ze taky poslední. Totál mi to rozhodilo cyklus. Neboj se teď už se určitě podaří jak na to vlitnete a doklepete to do zdárného konce. Já dnes na kontrolu ale sla teda s pěkně staženým zadkem jestli je vše ok.
@arielka222 ahoj pro Lauru! Ka to mela uplne stejne taky po revizi treti mrcha neprisla. Pohlidala sem si ovulku. Ted sem v 5 tt
@arielka222 tak to moc gratuluji! A držím pěsti ať to dotahnes do konce! 😉 muzu ti napsat zprávu ?
@arielka222 tak to he mi líto. A pak si člověk myslí když už je srdíčko, ze je vyhráno a pak.tohle 😔 musí člověk věřit, ze to byla holt náhoda. U nás právě srdíčko nebylo vůbec. Ani v tom září a ani teď, i když ted uz to vypadalo hodně dobře a už věřili, že to bude v pohodě a zase nic. V létě když jsem otěhotněla, tak prý muselo být už od začátku něco špatně, jen to nebylo hned poznat. Pak přišla revize v září a třetí porevizní ms už také nedorazila. Ted uz jsme se trochu báli, ale kdyz při druhé kontrole a UTZ řekl dr. že to vypadá lépe než čekal, tak nám trochu spadl kámen ze srdce. Byl už vidět i terčík na srdíčko a prý v létě to tam vůbec nebylo, takže jsme odcházeli s nadšením. Bohužel ne na dlouho. Po 14 dnech opět kontrola a prý málo povyrost a zatím bez srdeční akce. Takže pockáme 3 dny a když povyroste, tak snad i srdíčko se ukáže. Byla jsem 7+0 a ta tři dny pořád stejné bez srdeční akce a navíc se tam vytvořila nějaká bublina, která tlačila na embryjko. Ani nebyl uvnitř jak to je u ostatních, ale mimo plodové obaly. Pak o dva dny později mi začali přecházet i příznaky nevolnosti atd.a bylo jasno. Potvrdili to hned druhý den i v nemocnici a embryjko se prý pomalu ztrácí 😔 takže druhý den revize. Dnes nám dal doporučení na genetiku, tak uvidíme, co bude dál.
@laura1972 ty jo to je taky teda drsny pribeh. To musis byt teda moc silna. Drzim palecky

@simi1510 dekuji jsou to nervy