Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

jo, holky, mám pocit, že je to už jenom o čekání co :o(
přemýšlím, že se prostě odmlčím a nebudu na to myslet. Nebudu si dělat ovu testy, ani těhu a udělám ho, až prostě nedojde menstruace. Protože mám pocit, že mě to stresuje ještě víc a pak jsem jen smutná....čekání každý měsíc na dvě // je hrozný....život je nespravedlivvej, co ženskejch dá mimi pryč a tady je tolik toužících maminek a nic. A když už, tak prostě těhu zamlkne a jsme tam znova...achjo...
všem snažilky moc a moc držíím palečky....já se prostě ozvu později...už nemám ani sílu číst tu ty řádky. Holky ahoj všem Monča
@luckasnazilka nemám právě ... bojím se kazdy den .. u dr.jsem byla v pondeli to rikala ze bublinka tam je ale jeste hodne mala a ze mam prijit za 2 tydny a to uz snad pujde neco videt.. tak se bojim aby bylo co videt
@monikadeny z vlastní zkušenosti vím ze na to nemyslet a nestresovat se tim je to nejlepsi co muzes udelat... ja uz ani nedoufala a vyslo to.. kamarádka co se 3 roky snažili po jednom potratů uz mela domluvenou schůzku do caru a den predtim ji rusila protoze otěhotněla ..
holky, to bude dobrý....tak se tu mějte krásně, sem už chodit nebudu.....přijdu, až budu těhu, jestli se ještě podaří.
pa
@luckasnazilka nám potvrdili srdíčko až 8+4 tt. Ještě je čas na předčasné závěry 😉
Ahojky holky potřebuji radu. Dnes sem skončila s bolestmi na pohotovosti. Potřebuji radu deloha v avf 75x32mm co to může znamenat?
@monikavitezslav koukala já na net je to zapomenu děloha nic špatného
RVF je běžná zkratka, znamená děloha je v poloze směřující dozadu, je to normální stav, jiné ženy mají dělohu v AVF, to je opačná, ale také normální poloha, ...
@monikavitezslav mělo být zaklonena deloha
Děkuji moc snažíme se o mimco ale nedaří se dnes 3 dny do MS a hcg 0,10IU/I takže nula:_(
@monikavitezslav to vyjde musí přijít ten správný čas já teď také čekám jsem po 3IVF 1KET a teď v úterý po IUI
Tak jsem volala v utery bylo 252 dneska 452Hcg neni to uplne dvojnasobek.zitra zavolam do centra a uvidime...

@leniiid ahoj kočko, na kontrole jsem byla včera a dobrýý, bublinka je v děloze, srdíčko ještě nebylo, dle ms 5+3, na kontrolu jdu za 14 dní....to nevím, proč Ti to počítá jinak, nemáš to ten poslední den v týdnu těhu?