icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
ester_ka
23. únor 2017

@leniiid ahoj kočko, na kontrole jsem byla včera a dobrýý, bublinka je v děloze, srdíčko ještě nebylo, dle ms 5+3, na kontrolu jdu za 14 dní....to nevím, proč Ti to počítá jinak, nemáš to ten poslední den v týdnu těhu?

monikadeny
23. únor 2017

jo, holky, mám pocit, že je to už jenom o čekání co :o(

monikadeny
23. únor 2017

přemýšlím, že se prostě odmlčím a nebudu na to myslet. Nebudu si dělat ovu testy, ani těhu a udělám ho, až prostě nedojde menstruace. Protože mám pocit, že mě to stresuje ještě víc a pak jsem jen smutná....čekání každý měsíc na dvě // je hrozný....život je nespravedlivvej, co ženskejch dá mimi pryč a tady je tolik toužících maminek a nic. A když už, tak prostě těhu zamlkne a jsme tam znova...achjo...

monikadeny
23. únor 2017

všem snažilky moc a moc držíím palečky....já se prostě ozvu později...už nemám ani sílu číst tu ty řádky. Holky ahoj všem Monča

simi1510
23. únor 2017

@alli005 to me mrzi ☹

leniiid
23. únor 2017

@luckasnazilka nemám právě ... bojím se kazdy den .. u dr.jsem byla v pondeli to rikala ze bublinka tam je ale jeste hodne mala a ze mam prijit za 2 tydny a to uz snad pujde neco videt.. tak se bojim aby bylo co videt

leniiid
23. únor 2017

@ester_ka no za dávala jsem tam prvni den posledni MS ale ovu byla pozdeji si myslim .. mela jsem 2 ovulace mam to takove zvláštní ... jsi asi tak jak já u mě taky jeste nevidela srdíčko

ester_ka
23. únor 2017

@leniiid tak to jsme na tom stejně🙂) a neboj, strach ničemu nepomůže🙂) držím Ti pěsti...

leniiid
23. únor 2017

@monikadeny z vlastní zkušenosti vím ze na to nemyslet a nestresovat se tim je to nejlepsi co muzes udelat... ja uz ani nedoufala a vyslo to.. kamarádka co se 3 roky snažili po jednom potratů uz mela domluvenou schůzku do caru a den predtim ji rusila protoze otěhotněla ..

monikadeny
23. únor 2017

holky, to bude dobrý....tak se tu mějte krásně, sem už chodit nebudu.....přijdu, až budu těhu, jestli se ještě podaří.
pa

leniiid
23. únor 2017

@ester_ka vím že ne 😊 už bych chtela mit pupek ☹

ester_ka
23. únor 2017

@leniiid cha cha, a pak budeš třeba nadávat, že Ti pupek překáží🙂)

simi1510
23. únor 2017

@leniiid mas pravdu... uvidime zda to jednou pomuze i u me... předešlý 4 cykly od revize to neslo...

evse
23. únor 2017

@luckasnazilka nám potvrdili srdíčko až 8+4 tt. Ještě je čas na předčasné závěry 😉

pajuska17
23. únor 2017

@laura1972
@sukubka
Tak hcg je na nule a dorazila ms. Ale i z tohodle mám radost. Vím, že je tam dole všechno v pohodě a můžeme se oficiálně začít snažit 🙂

monikavitezslav
23. únor 2017

Ahojky holky potřebuji radu. Dnes sem skončila s bolestmi na pohotovosti. Potřebuji radu deloha v avf 75x32mm co to může znamenat?

pajuska17
23. únor 2017

@sukubka Jak si dopadla ty? 🙂

petapal
23. únor 2017

@monikavitezslav koukala já na net je to zapomenu děloha nic špatného

RVF je běžná zkratka, znamená děloha je v poloze směřující dozadu, je to normální stav, jiné ženy mají dělohu v AVF, to je opačná, ale také normální poloha, ...

petapal
23. únor 2017

@monikavitezslav mělo být zaklonena deloha

sukubka
23. únor 2017

@pajuska17 volala jsem a jeste tam vysledky nejsou.mam volat v 17.30.desny...ach jo.
Tak to je mi lito,ale beres to dobre a brzy se zadari.je pohnojeno😉

monikavitezslav
23. únor 2017

Děkuji moc snažíme se o mimco ale nedaří se dnes 3 dny do MS a hcg 0,10IU/I takže nula:_(

pajuska17
23. únor 2017

@sukubka Určitě to bude dobrý 🙂 jo po potratu už k tomu přistupuju pozitivně. Končim v práci, kde byl akorát stres a chystáme se na dovču takže vím že je pohnojeno a ještě k tomu se budu cítit fajn tak věřím, že to klapne.

petapal
23. únor 2017

@monikavitezslav to vyjde musí přijít ten správný čas já teď také čekám jsem po 3IVF 1KET a teď v úterý po IUI

sukubka
23. únor 2017

@pajuska17 je a kam se chystate na dovolenou?

sukubka
23. únor 2017

@petapal ahojky a z toho IVF mas prvni dite nebo z Ket?

sukubka
23. únor 2017

Tak jsem volala v utery bylo 252 dneska 452Hcg neni to uplne dvojnasobek.zitra zavolam do centra a uvidime...

pajuska17
23. únor 2017

@sukubka Ale hezky to stoupá tak věř, že bude všechno v pohodě 🙂 ... do egypta, už se těším na sluníčko. Tenhle rok mi ta zima přijde hrozně dlouhá.

petapal
23. únor 2017

@sukubka první dítě mám z předešlého vztahu minule mi po 4ivF z et vyšlo těhotenství ,ale v 9tydnu jsem šla na revizi přestalo bit srdíčko

petapal
23. únor 2017

@sukubka ne syna mám z předešlého vztahu přirozeně.Teď vyšlo poslední IVF ,ale. Bohuzel skoro v 9tydnu revize

sukubka
23. únor 2017

@petapal takze 2 x v 9 tydnu revize?boze to bych nezvladla😢 kdy se chystate znovu do boje?kam chodite do Car?

@pajuska17 je v Egypte jsem nebyla.mi lerame Turecko ..Bulharsko.