Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@sistinka ona je vidět docela hodně dva zpět jsem tam neměla vůbec nic
@klarka0902
Děkuju,bude to Adélka 🙂 A ty dej určitě vědět jak jsi dopadla 🙂
@29sarinka dobře dam🙂 krásné jméno 🙂
@klarka0902 ja 13 den po ET 252 vcera 15 po Et 452 neni to uplny dvojnasobek coz jsem zklamana...ale pry to je v norme kdyz to ob den stoupne aspon o 60%..no dnes zavolam do CAR tak uvidim..jsou to nervy..ted asi budu cekat az na ultrazvuk
@gabcat kolikaty den po ET nebo KET jsi mela tu hodnotu?mame to asi podobne ja 252 po 13 den po ET nemela jsem prodlouz.kultivaci.jen jsem zklamana ze to za dva dny neni dvojnasobek ale pry to nevadi staci narust tech 80%..prosim kam se chodi jako samoplatce?na gyndu moc nechci uz jsem tam byla na krvi 2x objednam se tam.az na ultrazvuk...
Ahoj holky, tak jsem zase testovala, čárky sílí, i když jsem si myslela, že bude ještě silnější, když je rozdíl v testech 3 dny a dneska mám termín ms. Ale hlavně, že sílí 🙂
@klarka0902 pěknýý, to by nám vycházel podobně termín 😉
@nursinka86 krasny testik.mohlo by nam to dopadnout super a uz nas bude vic řijnovych mamin😊😊😊
@laura1972kolikátý jsi den
@nursinka86 krásný také tiše gratuluji.🙂

@sukubka já půjdu na krev až po víkendu 🙂 a jak jsi na tom ty?