icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
28. únor 2017

@kotito no je mi to záhadou, včera zas nic a dneska zase nepatrně vidět. Test foceny dnes

kotito
28. únor 2017

@laura1972 tohle je mamatest?

peta73
28. únor 2017

vidím 🙂

laura1972
28. únor 2017

@kotito to je woman secret

kastanek87
28. únor 2017

@laura1972 taky tam něco vidím 😉 nezbývá než čekat... držím ti pěsti!!!! 🍀 kolik jsi dpo? Nebo dc?

laura1972
28. únor 2017

@peta73 no nevím co z toho bude no. A co ty kdy dnes budeš testit? Jsem napnutá 🙂

peta73
28. únor 2017

@laura1972 až odpo. Hodím sem pak fotečku. Jsem z toho taková rozpačitá. Myslela jsem si, že v tuhle dobu už budu mít jistotu a ono nic. Musíme holt obě vydržet 😀

laura1972
28. únor 2017

@kastanek87 děkuji, ale vůbec nevím. Jsem totiž po revizi a trošku se nám to zvtlo no. Ale nevím jestli z tohodle něco bude. V pátek jsem testovala, něco tam vidět bylo nepatrně, v neděli nic a dnes zase. Tak už nevím, co to má být. Co ty dlouho ses neozvala, uz je něco nového u tebe? Kolikrát jsem si na tebe vzpomněla, ale nějak tu ted moc nejsi, vid?

kastanek87
28. únor 2017

@laura1972 moc ne no, já to tady spíš pročítám a sem tam něco přispěji. No holka u mě blbý... stal se opět zázrak a otěhotněla jsem, teď jsem jakože 7+nevím kolik, ale je to prý prázdný váček bez embrya, takže mám čekat 14dní, než to ze mě vyjde, což mě dosti ubíjí, jelikož mám těhotenské příznaky dost a nevypadá to, že by ze mě mělo něco odejít. takže tak 😒
jj, já to četla, že jsi krátce po té revizi, hele co se má stát, stane se, takže to ber tak a když tam něco bude, tak to tak být mělo 😉 každopádně doufám že vám to už konečně vyjde!!!♥

majaaa82
28. únor 2017

Tak dobrá zpráva... test konečně začal pěkně sílit. Horní je včerejší, dolní dnešní 🙂 A v reálu je čárka sytější 🙂

kstablova
28. únor 2017

@jullli Ahoj, já včera počítala a počítala a domnívám se, že ovulace byla 17. nebo 18.2., takže nevím jistě, ale myslím, že 11DPO. dnes jsem netestovala, já to ráno nedávám. Mám většinou fofry. Tak buď večer nebo zkusím přivstat zítra a otestovat ráno. Každopádně první euforie opadla a teď se intenzivně snažím zahánět tu nervozitu, jestli to klapne, neklapne...

kstablova
28. únor 2017

@sukubka budu na tebe myslet a přeji jen ty nejlepší zprávy.

nikolinka10
28. únor 2017

Ahojky holky prosim moc o radu 18.2mi zkoncila menstruace 21.2sem se vyspala s přítelem a mozna se do me trochu udelal druhej den sem si šla pro postinor2 pak 24.2 zase nehoda ale to uz sem si nekoupila nic dneska je 28.2 a uz 2-3 dny spinim i trochu krvacim myslíte ze je to stoho postinoru bojím se moc ze budu těhotná takova směšná nehoda se muze stat jen me prosim moc o radu moc se bojím Dekuji moc

simi1510
28. únor 2017

@majaaa82 no vidis to 😉

majaaa82
28. únor 2017

@nikolinka10 Ahoj, to je po tom Postinoru. Do deseti dnů se po něm dostavuje krvácení.

simi1510
28. únor 2017

@kastanek87 jeee ☹ to me moc mrzi!!! ☹

ninusch
28. únor 2017

Holky teď koukám na ty vaše příspěvky a zaráží mě, to když se na testu objeví "duch", tak zase může druhý den zmizet a byl to planý poplach?

majaaa82
28. únor 2017

@ninusch Mně to připadá spíš jako ryska. A ta se u některých testů dělá a u některých ne. Proto se tihle šedí dušíci občas objevují a zase s dalším testem mizí. Občas mi to dělaly testy Comfort.

laura1972
28. únor 2017

@kastanek87 děkuji, ale zatím tomu spíš moc nevěřím. Hormony asi nejspíš pracujou a tělo klame.U tebe mi to moc mrzí😔 myslela jsem, že už to bude v pohodě avtaky koukám, ze to vůbec nemáš lehké 😔 co se to sakra děje. Ani se kolikrát nedivim, že ty holky otěhotní a odmlčí se tady, když to tady kolikrát čteš, je to běs a psychika pak pracuje. No zatím tomu tak nějak nechávám volný průběh. Ono je to lepší, než pak být zklamaný. Tobě moc držím palce a myslis, že už tedy není žádná šance?

nikolinka10
28. únor 2017

@majaaa82 bojím se moc ze budu těhotná stalo se mi to 2x po druhy uz jsem si nevzala ten prášek prave jsk dlouho účinkuje ten podtinor?

ninusch
28. únor 2017

@majaaa82 Díky za vysvětlení 🙂 Mně se na testu ukázal včera, ale je to tak strašně divný a nepravděpodobný, že si spíš myslím, že to byl nějaký úlet testu 🙂 Tak mě zajímalo, nakolik je to pravděpodobný, že se zbláznil test 🙂

jullli
28. únor 2017

@kstablova jee tak to ja mela 19.2 ovu a vypocitalo mi to dnes na 9dpo takze jsi asi tech 11. No drzim palce carka byla hodne slibna ja bych to nevydrzela :D

kotito
28. únor 2017

@laura1972 zkus určitě jiný. Fakt ti to moc přeju, ale jsou totálně na prd! Měla jsem 2 krabičky i když nebyla vidět testovací čárka udělal se partnerovi duch. Pročti si hodnocení na ně, je opravdu hrozné

majaaa82
28. únor 2017

@nikolinka10 Postinor nemá účinek od-do. Zafunguje jednorázově. Pokud došlo ke spojení vajíčka a spermie, zabrání v pokračování dělení buněk a následnému zavrtání do děložní sliznice.

laura1972
28. únor 2017

@sukubka bude to OK 🙂 držím palce 🙂

majaaa82
28. únor 2017

@ninusch Uvidíš, zkus zopakovat za pár dní 🙂 Někdy z podobných dušíků po limitu bývají prosperující těhotenství 🙂)

nikolinka10
28. únor 2017

@majaaa82 takže riziko tam je ted jen cekat 😟😟😟

ninusch
28. únor 2017

@majaaa82 U mě je to spíš o tom, že jsme před čtrnácti dny vysadili HA, pak jsem to hned dostala, tak se mi nezdá, že bych už měla být těhotná, navíc když podle internetových propočtů by měla být ovulace až koncem tohohle týdne. Zarazilo mě, že mám všechny příznaky jako při prvním těhotenství, tak jsem si včera udělala test a byl tam duch. Hlava mi to nebere. Přijde mi nemožný, že bych mohla takhle divně rychle otěhotnět, když jsem ani nestihla dojít podle propočtů k ovulaci.

majaaa82
28. únor 2017

@nikolinka10 Hodně záleží na tom, jak dlouhé míváš cykly. Pokud počítám dobře, k druhému nechráněnému styku došlo cca 12. den cyklü (počítáno od začátku menstruace), což je v všeobecně bráno jako celkem rizikové období. Takže ano, počkej na další menstruaci a když nedorazí v termínu, dělej test. A když dorazí, nech si předepsat antikoncepci, ať se nestresuješ. Postinor není antikoncepce, ale záchranná záležitost.

sukubka
28. únor 2017

@majaaa82 krasny testik mam radost!!!
@laura1972 dekuji mooc.
@kstablova take dekuji