icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
monikavitezslav
3. bře 2017

@ebh rádi by jsme další mimco ale furt to nejde.

monikavitezslav
3. bře 2017

@bigbig jsem den po ms i když nebyla klasicka

majaaa82
3. bře 2017

Čauky, tak jsem teď byla na krvi, takže čekám. Ráno jsem dělala test, trochu zesílil. Nevím, jak moc to bude vidět na fotce, ale v reálu to vidět je, všeobecně mi ten foťák hodně ubrá kontrast, tady to vypadá spíš jak duch, ale duch to není. Ve středu bylo hCG 60. teď musí být minimálně 100, spíš ale 110, abych ještě mohla doufat.

bigbig
3. bře 2017

@majaaa82 Zesílil, vidět to je. Držím palce!

jullli
3. bře 2017

@majaaa82 trosku silnejsi je ;) kolik jsi od ms? Budu drzet pesti. Ja uz dnes nehonila duchy ale carku tak mam radost ..a myslim na tebe urcite to bude dobre

majaaa82
3. bře 2017

@jullli Děkuju, MS jsem ještě od porodu (resp. od minulého těhu) neměla, takže nemám zpoždění. Jsem dnes 20 DPO, přičemž ale k nidaci došlo až později, 10-11 DPO, to jsem špinila.

jullli
3. bře 2017

@majaaa82 Tak to urcite nadeje jeste je 🙂 drzim palce

risu
3. bře 2017

Hoj, na test mam tento cyklus jeste cas, ale zajima me, jestli pozitivitu testu muze ovlivnit Utrogestan? Tzn. jestli delat test den dva po vysazeni nebo pockat delsi dobu...?

jullli
3. bře 2017

@risu je to progesteron ne hcg vliv na to nema tehotne zeny berou progesteron na udrzeni...

sukubka
3. bře 2017

@klarka0902 diky broucku❤

misula29
3. bře 2017

@risu utrogestan nemá žádný vliv na výsledky testu 😉

klarka0902
3. bře 2017

@sukubka našla jsem tady jednu skupinku miminka říjen/listopad tak snad všechny tehulinky se můžeme sejít tam budeme mít všichni skoro stejný termín

sukubka
3. bře 2017

@klarka0902 to by bylo super.😉snad dobre dopadnu .

dobro16
3. bře 2017

@sukubka ja už ani nevím od kdy je mi zle, příjde mi to jako věčnost, ale asi od vynechání ms. Jako nezvracím, to já to rozdýchám ale žaludek mi plave celý den, do ted závislák na čokoládě a sladkostí ted do sebe sladké nedostanu.. hlavně jsem vždy měla dost špatné stravování... vždy jsem až obědvala a pak zas až večeře, teď když něco malého nesním co 1,5hodiny tak mi je totálně zle.. teda a ujíždím si na rohlíkách.. takže asi budu pěkně kynout

klarka0902
3. bře 2017

@sukubka to určitě dobře dopadne❤️

luckasnazilka
3. bře 2017

@sukubka
Tak kočko
Tfuj,Tfuj, Tfuj už se ti to blíží

lenka080
3. bře 2017

@dobro16 to jsem tak mela kdyz jsem cekala holcicku 😉

sukubka
3. bře 2017

@dobro16 ja citila zaludek ba vode tak zatim 1 x,ale mozna je mi min zle protoze ja jim hodne pravidelne..ale treba to neni tim.ja nikdy moc bejedla pecivo atd a ted?co den se cpu kolačkana a kakaem.😊takze jestli to tak bude pojracivat budu kulicka..ale pojud to dovre dopadne kohenim to jde kraasne dolu.ja po porodu syna byla do 3 mesicu jak pred otehotnenim..a to jsem diety nedrzela.

@luckasnazilka @klarka0902 dekuji kocky uz sedim v cekarne a srdce nam v krku ted vylezl doktor ze maji obedni pauzu...jsem az na 12h a uplne chapu..ale nervozni jsem.pak hned napisu az vylezu😊😊😊

dobro16
3. bře 2017

@sukubka držím pěsti

sukubka
3. bře 2017

@dobro16 dekuji a omlouvam se za překlepy😊snad to vzdy vylustite.na mobilu se mi blbe piše

risu
3. bře 2017

@jullli
@misula29
Diky 🙂

misula29
3. bře 2017

@majaaa82 kdy máš vědět výsledky?

misula29
3. bře 2017

@sukubka dobrý to bude ,klííííd 🙂

sukubka
3. bře 2017

Holky srdicko jeste nemam ale mimis pry povyrost.pry to asi uspechal a omlouval se mi.mam dojit ve stredu.

luckasnazilka
3. bře 2017

@sukubka
Jako že se Ti zvětšil ten Ges.vacek?

sukubka
3. bře 2017

@luckasnazilka taky to nechapu rikal mi ze oproti minule navstece jw mu zda ze povyrostl.ale co nevim...myslis ze to je ok ze srdicko byt jeste nemusi?jsem 5+ nevim kolik..doma spocitam..posledni menzes 23.1

luckasnazilka
3. bře 2017

@sukubka
Já myslím že je to v pořádku
Moji svagrovy našli srdíčko až v 8tt
A koukej na mě ... 7+3tt a teprve se tam nějaká akce objevila.
Buď ještě trpělivá... Přestože vím že to nejde radím to... Promiň 😇

sukubka
3. bře 2017

@luckasnazilka pry jsem asi 5+4 ale moc dekuji.zase se tesit na stredu🙂

majaaa82
3. bře 2017

Holky, tak hCG 57,6. O dve jednotk to kleslo...

lenka080
3. bře 2017

@majaaa82 to me moc mrzi.to je asi fakt konec ☹