icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
tornadolu
3. bře 2017

@sukubka gratulace

zlatickon
3. bře 2017

ahojky holky tak ted ty ovulacni testy nechapu uz vubec,dva dny za sebou slaba carka,vcera nic a dneska je druha carka silnejsi nez predevcirem????

bigbig
3. bře 2017

@majaaa82 To mě mrzí. Drž se.

luckasnazilka
3. bře 2017

@majaaa82
To mě mrzí...Ale třeba to nemusí být definitivní....🤒

lenka080
3. bře 2017

@majaaa82 prosim te kolikaty den mas spozdeni??? Jsem z tech tvych testu na hlavu uz.ne kolikaty dpo jsi.proste kolikaty den mas meskani ms?

leymea
3. bře 2017

@sukubka jak Te doktor muze objednat takhle brzo na srdicko kdyz jsi teprve dneska 5+4. Ja na srdicku byla 7+2tt. Nechapu to. Zbytecne Te stresuje.

nursinka86
3. bře 2017

@sukubka @luckasnazilka
tak to jste me uklidnily, ze se jeste fakt k dr.nepozenu..nechci zbytecne ultrazvuky a vagin.vysetreni. jsem dnes 5+0, tak jsem si rikala, ze nekdy ve stredu zavolam a v tom příštím týdnu bych sla..No možná jeste pozdej zavolám..Chtela bych vydrzet a jit nejdriv 7+0.

@majaaa82 to me mrzi..Asi to tak melo byt...Bude te hnat na revizi nebo se počká na ms?

misula29
3. bře 2017

@majaaa82 mrzí mě to, ale lepší teď než později...blbě řečeno😔

nursinka86
3. bře 2017

@leymea 7+2 jsi uz asi srdíčko mela, ze? Taky bych chtela jit nejdriv 7+ neco

misula29
3. bře 2017

@luckasnazilka tohle je bohužel definitivní,tady už žádný chlácholení nezabere☹

kkac83
3. bře 2017

@majaaa82 to je mi líto.. vím, jak ti je.. ale neboj, bude to lepší.. držím pěsti 😘

kkac83
3. bře 2017

@zlatickon já těmhle testům moc nevěřím..taky jsem testovala, ale pak jsem zjistila, že to jsou vyhozené peníze.. Jak píšeš, že druhá je silnější, tak by ovulace měla být do 48 hodin.. ale ty předchozí dny to vůbec nechápu..

klarka0902
3. bře 2017

@sukubka mám radost zlaticko za tebe ❤️❤️já jdu až 15.3 takže já budu nějaký ten čas ještě ve stresiku 😂😂

nursinka86
3. bře 2017

@klarka0902 kdy jsi mela posledni ms?

kkac83
3. bře 2017

@sukubka taky gratuluji, moc ti to přeju 😘 a neboj, na srdíčko je ještě čas 😉

klarka0902
3. bře 2017
lucinka58
3. bře 2017

@majaaa82 tak to mě mrzí, ale třeba to aspoň odejde samo a nebudeš muset na revizi.....

majaaa82
3. bře 2017

@lenka080 nemam zpozdeni ms. Naposledy jsem menstruovala v zari 2015, pak tehu a kojeni. Tohle bylo z prvniho cyklu po odstaveni male. Jen testy nesilily spravne.

Holky, moc diky. V utery jdu na gyndu, tak se domluvim, co dal. Jste moc hodne, ze jste mi drzely palce a podporovaly me.

jullli
3. bře 2017

@majaaa82 moc me to mrzi :/

nursinka86
3. bře 2017

@klarka0902 tak to jo, to mam jeste casu dost, ja 29.1.

lenka080
3. bře 2017

@majaaa82 je mi to lito 😢

luckasnazilka
3. bře 2017

@majaaa82
Majiku,oni te vyčistí pohnojí a pak to půjde samo a hladce uvidíš! 😍

leniiid
3. bře 2017

Když to tady tak čtu tak se děsím co mě řekne v pondělí.. nevím jestli se těšit že uvidim tu moji bublinku nebo se strachovat co příjde 😕

majaaa82
3. bře 2017

@luckasnazilka Jee, lucko, diky moc za vzpruhu a pohlazeni. Ono tohle byla takova celkem nahoda, mela jsem pozitivni ovu test, ale ty testy jsem delala nepravidelne, spis jen kvuli prubeznemu sledovani rozjezdu cyklu po odstaveni. Milovali jsme se jeste predtim, takze kdyz byl ovu test pozitivni, uz bylo "zadelano", aniz bychom vedeli. Mame osmimesicmi dcerku, takze on by to byl celkem kalup, kdyby to vyslo. Mrzi me to, ne ze... ale obe tehotenstvi jsou tzv. na "prvni stouch", takze vim, ze s timhle problem v budoucnu snad nebude. Cekam ted, co se bude dit, mimodelozne by to snad byt nemelo, tak snad embryo odejde a nebudu muset na revizi. Docela by me zajimalo, kdy zacnu krvacet... nikdy jsem tohle driv nezazila, tak netusim a jsem spis nervni z toho bezcasi ted.

sukubka
3. bře 2017

Holky moc dekuji ale ja se moc neraduji spis naopak.myslela jsem.ze uz ho uvidi.a prislo mi ze byl taky zarazenej ze tam neni..nevim no..je aspon dobre ze ten pludek povyrost ze?ale nevim vubec o kolik..neptala jsem se..
@majaaa82 je mi to strasne lito broucku..

kstablova
3. bře 2017

@majaaa82 mrzí mě to strašně moc ☹. Přeji ať je brzo líp a brzy se zadaří.

leymea
3. bře 2017

@sukubka nikdy jsem necetla, ze by nekdo mel srdicko 5+4tt. Takze bud v klidu, je strasne brzo. Na kdy Te objednal?

leymea
3. bře 2017

@nursinka86 jj mela. Byla jsem 5+2tt aby vyloucila mimodelozni ( mela jsem hroznej strach, proste jsem blazen ) a pak mi rekla, ze mam prijit za dva tydny, ze driv to nema smysl 🙂 takze 7+2tt bylo srdicko 🙂

vjercik
3. bře 2017

@majaaa82 drz se., vim jak ti je. Presne tohle jsem zazila pred 14dny, test nesilil, zacala jsem krvacet, hcg slo dolu. Revize. Dnes jsen po kontrole, jsem v poradku a cekam na porevizni ms a, jdeme na to.
Drzim ti pesticky.

lenka080
3. bře 2017

Srdicko byva az uplne na konci sestyho tydne.teda ja to tak mela.ale je lepsi jit az v 7 tydnu.