icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
leymea
5. bře 2017

@sukubka jj 🙂

absintka19
5. bře 2017

@sukubka 5+4 = ukonceny 5.tyden a ze sesteho 4 dny; 5+0 až 5+6 je 6tt.

nursinka86
5. bře 2017

@sukubka kočko, ja myslim, ze to vsechno zbytecne resis..Chapu, ze mate vymodlene tehotenstvi, ale stejne uz tomu nijak nepomuzes, proste co se ma stat, to se stane..Jak píše @leymea - zkus být v klidu a věř miminku 😉 Jinak si taky myslím, že si tě dr. mohl pozvat od pátku spíš za týden..ve středu ještě srdíčko být nemusí..

sukubka
5. bře 2017

@absintka19
@nursinka86 moc dekuji holky...

zlatickon
5. bře 2017

Na tema barveni vlasu v tehotenstvi : vliv na vyvoj miminka to nema,jediny vliv je ten ze ma tehulka jine hormony v tele a nemusela by chytnout barva a nebo by mohla barva chytit do jineho tonu.Nic vic nic min,tak ze bez obav 😉

zlatickon
5. bře 2017

Jinak devcata jsem 6dpo a boli me v podbrisku jako na menzes ale cipek je ok dole a tvrdy,bradavky mam citlive a ted na vecer je mi docela soufl ale zase po tom mnozstvi a kombinaci jidel co jsem dnes snedla se ani moc nedivim 😉

kastanek87
5. bře 2017

@majaaa82 moc bych ti přála aby ti to dopadlo dobře. Ale hcg nevylučuje plod ale právě ten vacek. Já mám testy ukazkove,dálnice jak hrom. Proto mám i všechny příznaky i když žádný plod tam není. Je to na palici,v létě jsem mela samovolny potrat a to jsem se vybrecela a srovnala se s Tim. Ale takhle když se nic neděje ale skonči to spatne je to horší.

majaaa82
5. bře 2017

@kastanek87 Děkuju moc za odpověď. Já už ani moc nedoufám, přijde mi, že je ten test pořád slabej na to, aby z toho bylo prosperující těhotenství. Spíš mě překvapuje, že sílí. Myslela jsem, že bude hCG klesat, když se embryo nevyvíjí. Když jsem byla ve středu na UZ v té Thomayerce, tak Dr. viděla gestační váček, prý je v děloze. Takže o mimoděložní by snad jít nemělo. Ještě jsem pak zprávu z Thomayerky konzultovala s lékařkou, která zaskakovala za tu mou gynekoložku, co byla na dovolené akorát. A prý dle nálezu se mimoděložního bát nemusím. Tak jak to, že je test silnější?

klarka0902
5. bře 2017

@sukubka Ahojky 🙂 ale tím,ze se budeš takhle nervová si taky moc nepomůže ☹ musíš být co nejvíce v klidu. A hlavně věřit

jullli
5. bře 2017

@majaaa82 Maji vzdyt ti kastanek odpovedela hcg nevylucuje plod ale vacek... Ktery jak rikas je v deloze coz je dobre. Ze to neni modelozni.. A proc test sili? Tezko rict a radit..bud je to zbytkove hcg ktere jen tak nevyprcha a nebo se stane zazrak... Kazdopadne dr ti nejlepe vysvetli proc pripadne test sili

vapka
5. bře 2017

@luckasnazilka Na barvu, melír atd klidně choď, ničemu tím neuškodíš, u obou dětí jsem si to před porodem hezky naplánovala, abych šla rodit hezká 😀 spíše po porodu je to pak náročný.... Jinak já chodila i na nehty. U prvního miminka jsem vše přehnaně řešila, ale u druhého už tolik ne, jen jsem nejedla syrové maso, majonézu a plesnivé sýry... Pila jsem občas kafe a colu (tu docela často, měla jsem velké nevolnosti a nic jiného nezabíralo), no a pak šlo o chutě.... takže vše možné 😀 přeji krásné těhulkování 😀

kastanek87
5. bře 2017

@majaaa82 no hele pokud test zesílil tak asi hcg stoupa ale pomaleji,rikam mne testy sili normalne . Pokud nekrvacis, tak není důvod aby klesalo, jakože to nevypadá ze by to samo zatím odešlo. Kolikátý jsi týden? Je dobře že si nedavas plane naděje, protoze pak byt prijemne překvapena je lepší než byt zase znovu zklamana. Kdy jdes zas na kontrolu?

kastanek87
5. bře 2017

@sukubka zlato ty už se přestaň nervový nebo k miminku ti přibudou ještě žaludeční vředy 😂 ne,opravdu,verim ze ti ve středu ukáže srdicko a bude VŠE v pořádku! Na špatný scénáře zapomeň a myslí pozitivne! !!!

leymea
5. bře 2017

@zlatickon no netvrdila bych to tak jiste. Nikdo nedokazal jestli to muze uskodit a nebo ne. Uvedomte si, ze barva je docela svinstvo 🙂 kdyby to bylo stoprocentne bez rizika tak o tom nikde psat nebudou 😉

majaaa82
5. bře 2017

@kastanek87 Mám 20 dní od ovulace. Předtím jsem nemenstruovala, kojila jsem a odstavila 31.1. Ovulace byla 13. 2., to jsem poznala, bolelo mě naprosto ukázkově břicho. Milovali jsme se den předtím... nic netuše. Takže pokud bych brala odstavení jako 1. DC, tak zítra ukončuji 5. týden. Na gyndu jdu v úterý, jsem tam objednaná, volala jsem Dr., když jsem našla pozitivní test. Tak to s ní pořeším. Teď jsem o tom mluvila s manželem. Ani mě neštve, že z toho nic nebude, máme osmiměsíční dcerku, byl by to děsnej zápřah, ale strašně mě štve ta nejsistota a to, že to nemůžu uzavřít. Pořád je to embryo uvnitř a nenechá mě jít dál. To mi vadí.

majaaa82
5. bře 2017

@jullli Jj, asi jo. Já už z toho fakt asi začínám magořit. První těhotenství bylo naprosto ukázkové, vůbec jsem neřešila, že by se něco mohlo pokazit. Prostě jsem jen chodila na kontroly a odcházela úplně v klidu. Tohle se mi nikdy nestalo, měla jsem jen 2x biochemické - na testu dušík a o den až dva dny později dorazila ms. Tak vlastně vůbec nevím, jak se s tím vším srovnat a hlavně, nevím, co mě čeká. A ta nejistota je horší, než zkutečnost, že to nevyšlo.

leymea
5. bře 2017

@majaaa82 myslim na Tebe. Posilam hodne sil a hodne stesti. Treba se stane zazrak. 🙂

majaaa82
5. bře 2017

@leymea Děkuju. Zítra udělám další test. Našla jsem tady na koníkovi jednu diskuzi, kde dávala slečna fotky svých testů. A ještě 18DPO měla čárku slabší než já dnes, šlo jí to taky strašně pomalu. A vypadá to, že těhotenství bylo nakonec zdárné. Dávám link, jen kdybyste byly zvědavé... 🙂 Takže tohle mě trošičku povzbuzuje, ale ta racionální část mé hlavy říká, že mám čekat v úterý jednoznačný verdikt.

https://www.modrykonik.cz/forum/1-trimestr/tehotenske-testy-sili-pomalu-prosim-o-povzbuzeni/

zdenule23
5. bře 2017

@majaaa8myslim na tebe a posilam ti mnoho stesticka aby se vse zadarilo jak si jen prejes. Budu cekat az se zde ozves s velmi dobrou zpravou ze je tehu prosperujici..

zdenule23
5. bře 2017

@majaaa82 myslim na tebe a posilam ti mnoho stesticka aby se vse zadarilo jak si jen prejes. Budu cekat az se zde ozves s velmi dobrou zpravou ze je tehu prosperujici..

kstablova
5. bře 2017

@majaaa82 Ahoj, mi testy sílily pořád, protože mi pořád rostlo HCG ale ne tak, aby to bylo prosperující těhotenství. Nebylo zamlklé, ale neprosperující. Čekala jsem 3 týdny, jestli odejde samo nebo se něco zlepší a pak jsem byla už opravdu ráda za termín revize.

majaaa82
5. bře 2017

@kstablova ahoja, moc diky za info. Myslim, ze to bude asi stejny pripad. V utery budu moudrejsi a dam vedet. Uz aby to bylo za mnou. Jak to s tebou vypada ted? Cetla jsem rano neco v jine diskuzi... das foto testu?

kstablova
5. bře 2017

@majaaa82 díky. jojo, teď se zadařilo, po třetí MS po revizi, uvidím, jak to půjde, test mám tady v mobilu ze včerejška, to bylo 15DPO a 30DC, tak dávám. K mudr půjdu v pátek, tak uvidím, co mi řekne.

kstablova
5. bře 2017
kstablova
5. bře 2017

@majaaa82 moc ti přeji, aby se to už všechno brzy rozseklo a věděla jsi na čem jsi! Držím palce.

terka228
6. bře 2017

@kastanek87 Je mi moc líto, co prožíváš. Doufám, že sis to teď uz vybrala a příště to klapne. Držím pěsti, aby Ti bylo brzy dobře.

karin1712
6. bře 2017

@kstablova myslím že čárka je pěkná. Já mám dnes takovouto. Ta druhá je z předvčera. Tady 15DPO a 17DPO.

karin1712
6. bře 2017

Ta nahoře je dnešní. Nějak se mi to otočilo

sukubka
6. bře 2017

@kastanek87 mic dekuji vim ze stresuju ale clivek si porad rika coby kdyby..dekuji.moc...

jullli
6. bře 2017

@karin1712 juu ta horni je krasna 🙂 uz se nantakovou taky tesim :D dnes jsem 15dpo bohuzel testovat budu zitra dnes nemam test