icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
kastanek87
7. bře 2017

@ktl něco slabého tam vidím!

leniiid
7. bře 2017

@luckasnazilka no to nevím ☹ když vás tolik končí.. je to hrozné chce se mi z toho brečet.. co to je v dnesni době.. mamka mi rikala ze se vubec neřešilo že by se to nepovedlo.. a teď v této době pořád má ženská nějaké problémy

majaaa82
7. bře 2017

@leniiid spis se to tolik neresilo v tom, ze, nebyly tehu testy. Proste se zene zpozdila ms treba o ctrnact dnu ci tri tydny a to bylo vse. Nemuzes to takhle srovnavat. Karcinomu take neni vic, jen se jich na vic prijde diky lepsi prevenci. Nestrachuj se, dobre ti to dopadne.

sassanca
7. bře 2017

@leniiid Dneska si děti porizujeme mnohem později a taky nebyla taková drbaci fóra, kde by to řešily...podle doktoru, je to bohužel uplne normalni a běžné. Ja věřím, ze příroda ví, co dela a pořad jsem se tim uklidňovala. Je silene, kolik toho musi některé zakusit než se zadari🙄

leniiid
7. bře 2017

No mě je 21 tak ještě že jsme začli "tak brzo" 😀 horší by bylo kdyby mi bylo 30,jako moje známa ktera ma za sebou taky potrat a ted je podruhé tehotna a porad spini nebo krvaci.. zadna sranda fakt.. a těm kteří si "dite udělají na diskotéce" tak to vyjde.. to je nefer

leymea
7. bře 2017

Holky, moc me to mrzi ☹

lenka080
7. bře 2017

@ktl je tam dusik 👍

aleenka1234
7. bře 2017

@lenejewel89 máš jasný negativní test.

monikadeny
7. bře 2017

ahojky- ježiš Sukubjko, nééé, ty jsi se tak těšila a vnášela sem otimismus - já jsem po delší době nabrala odvahu a šla jsem se sem podívat. Jsem měsíc po revizi a četla jsem, tu, že někdo začal s mimi v šestinedělí - tak to je bomba. Piji Kontryhel, jím vitamin A, B a kys. listovou, práý obnovuje výstelku - po revizi jsem krvácela jen jeden den a cca 10 dní špinila, od té doby nic - strašně bych chtěla být znovu těhotná, ale paní doktorka říkala, že mám vyčkat na první menzes a pak jukne na sono,jak děloha vypadá a řekne nám....

monikadeny
7. bře 2017

holky, nestrašte, mě je 42 a snažíme se o mimi - nevíte, kdy po revizi je dobrý se pokusit znovu, prý máme čekat dvě menstruace, to je dlouuuuhááá doba :o(

anela85
7. bře 2017

@monikadeny me doktor rikal ze kdyz bude deloha pripravena staci kdyz mensez probehnou jedny a muzu jit na dalsi pokus.Ja spinila 7dni a ted cekam na ms ale porad mrska ne ne dojit.

monikadeny
7. bře 2017

anelko, a za jak dlouho menzes dorazí, už je to měsíc a nic :o(

anela85
7. bře 2017

@monikadeny ja jsem 14po hysteroskopii a taky porad cekam zitra jdu na kontrolni ultrazvuk aby se na me podival mam ms nepravidelnou a tak ani poradne nevim kdy mi dojde ale mesic po revizi asi tak na hrane bych zasla bud na gynekologii nebo jestly chodis do centra tak tam.

monikadeny
7. bře 2017

tak děkuju - a hodně štěstíčka.

petapal
7. bře 2017

@monikadeny já počkala jednu a zkusili jsme po revizi jsem to dostala 5tyden od ní.A další MS už jsem začal stimulovat léky na umělé stále čekám nám ti dopadne,ale spíš je to v prdeli s prominutím.Už jsem psychicky vyčerpaná

nursinka86
7. bře 2017

@sukubka ach joooo :((( to není možné, vypadalo to tak nadějně ☹

nursinka86
7. bře 2017

@leniiid taky se teď začínám víc bát..a to jsem ještě ani nedošla na kontrolu

leniiid
7. bře 2017

@nursinka86 já už byla na dvou 🙂

nursinka86
7. bře 2017

@leniiid kdy ti vychází TP? Já jsem dneska polde poslední ms 5+4 a chci jít až tak někdy příští týden nejdřív, aby bylo už srdíčko.

luckasnazilka
7. bře 2017

Tak uz to mám za sebou....
Tak ted a dlouhých 6neděl....!

nursinka86
7. bře 2017

@petapal kolikate umělé teď zkoušíte? Třeba to ještě dopadne dobře, mě taky vždycky bolelo břicho jak na ms a nepřišla.

gruzicka
7. bře 2017

Já jdu dneska na první kontrolu,tak snad bude vše ok,je mi hrozně zle,tak snad to zvládnu a doktora nepobliju.

bigbig
7. bře 2017

@gruzicka Tak to jsme na tom úplně stejně. Za hodinu jdu na první kontrolu, měla bych být 7+1. A je mi strašně špatně...

bigbig
7. bře 2017

@gruzicka Ty jsi kolikátý týden?

klarka0902
7. bře 2017

Holky je mi moc líto co se děje jak je to vše nespravedlive... držím všem moc moc palečky. Když to tak čtu začínám se bát čím dal víc ☹

gruzicka
7. bře 2017

Jsem 6+4,podle ms.

leniiid
7. bře 2017

@nursinka86 nevím .. myslela jsem ze jsem 7+5 podle aplikace ale vcera mi dr.rekla ze na 7 to je malé ze jsem tak 6+2 a termín porodu nevim je to strasne brzo.. ale srdíčko jsem vcera viděla a vsevhno je v poradku tak uvidime🙂

majaaa82
7. bře 2017

@klarka0902
@gruzicka
nestrachujte se, smulu jsme si vybraly my... budete v poradku 😉

majaaa82
7. bře 2017

@luckasnazilka musis dodrzet sestinedeli? A nevis, jak ja, kdyz bych na revizi nakonec nemusela? Taky radeji sest tydnu klid a pauzirovani?

kkac83
7. bře 2017

@monikadeny ahojky, my jsme šestinedělí nějak přežili, ale bylo to dlouhý teda.. říkala jsem si, že počkám na první MS a pak to už budem zkoušet. Jenže byla moc slabá, spíš jen špinění, tak jsme raději počkali na druhou, jednou nám to ujelo se přiznám.. MS jsem dostala dnes a vypadá to líp než minule, tak jak skončí, tak jdem do toho 🙂 držím palce, je to všechno těžký a bolí to, ale musíme jít dál..