Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@luckasnazilka no to nevím ☹ když vás tolik končí.. je to hrozné chce se mi z toho brečet.. co to je v dnesni době.. mamka mi rikala ze se vubec neřešilo že by se to nepovedlo.. a teď v této době pořád má ženská nějaké problémy
No mě je 21 tak ještě že jsme začli "tak brzo" 😀 horší by bylo kdyby mi bylo 30,jako moje známa ktera ma za sebou taky potrat a ted je podruhé tehotna a porad spini nebo krvaci.. zadna sranda fakt.. a těm kteří si "dite udělají na diskotéce" tak to vyjde.. to je nefer
Holky, moc me to mrzi ☹
@lenejewel89 máš jasný negativní test.
ahojky- ježiš Sukubjko, nééé, ty jsi se tak těšila a vnášela sem otimismus - já jsem po delší době nabrala odvahu a šla jsem se sem podívat. Jsem měsíc po revizi a četla jsem, tu, že někdo začal s mimi v šestinedělí - tak to je bomba. Piji Kontryhel, jím vitamin A, B a kys. listovou, práý obnovuje výstelku - po revizi jsem krvácela jen jeden den a cca 10 dní špinila, od té doby nic - strašně bych chtěla být znovu těhotná, ale paní doktorka říkala, že mám vyčkat na první menzes a pak jukne na sono,jak děloha vypadá a řekne nám....
holky, nestrašte, mě je 42 a snažíme se o mimi - nevíte, kdy po revizi je dobrý se pokusit znovu, prý máme čekat dvě menstruace, to je dlouuuuhááá doba :o(
@monikadeny me doktor rikal ze kdyz bude deloha pripravena staci kdyz mensez probehnou jedny a muzu jit na dalsi pokus.Ja spinila 7dni a ted cekam na ms ale porad mrska ne ne dojit.
anelko, a za jak dlouho menzes dorazí, už je to měsíc a nic :o(
@monikadeny ja jsem 14po hysteroskopii a taky porad cekam zitra jdu na kontrolni ultrazvuk aby se na me podival mam ms nepravidelnou a tak ani poradne nevim kdy mi dojde ale mesic po revizi asi tak na hrane bych zasla bud na gynekologii nebo jestly chodis do centra tak tam.
tak děkuju - a hodně štěstíčka.
@monikadeny já počkala jednu a zkusili jsme po revizi jsem to dostala 5tyden od ní.A další MS už jsem začal stimulovat léky na umělé stále čekám nám ti dopadne,ale spíš je to v prdeli s prominutím.Už jsem psychicky vyčerpaná
@sukubka ach joooo :((( to není možné, vypadalo to tak nadějně ☹
@leniiid taky se teď začínám víc bát..a to jsem ještě ani nedošla na kontrolu
@nursinka86 já už byla na dvou 🙂
@leniiid kdy ti vychází TP? Já jsem dneska polde poslední ms 5+4 a chci jít až tak někdy příští týden nejdřív, aby bylo už srdíčko.
Tak uz to mám za sebou....
Tak ted a dlouhých 6neděl....!
@petapal kolikate umělé teď zkoušíte? Třeba to ještě dopadne dobře, mě taky vždycky bolelo břicho jak na ms a nepřišla.
Já jdu dneska na první kontrolu,tak snad bude vše ok,je mi hrozně zle,tak snad to zvládnu a doktora nepobliju.
Holky je mi moc líto co se děje jak je to vše nespravedlive... držím všem moc moc palečky. Když to tak čtu začínám se bát čím dal víc ☹
Jsem 6+4,podle ms.
@nursinka86 nevím .. myslela jsem ze jsem 7+5 podle aplikace ale vcera mi dr.rekla ze na 7 to je malé ze jsem tak 6+2 a termín porodu nevim je to strasne brzo.. ale srdíčko jsem vcera viděla a vsevhno je v poradku tak uvidime🙂
@klarka0902
@gruzicka
nestrachujte se, smulu jsme si vybraly my... budete v poradku 😉
@luckasnazilka musis dodrzet sestinedeli? A nevis, jak ja, kdyz bych na revizi nakonec nemusela? Taky radeji sest tydnu klid a pauzirovani?
@monikadeny ahojky, my jsme šestinedělí nějak přežili, ale bylo to dlouhý teda.. říkala jsem si, že počkám na první MS a pak to už budem zkoušet. Jenže byla moc slabá, spíš jen špinění, tak jsme raději počkali na druhou, jednou nám to ujelo se přiznám.. MS jsem dostala dnes a vypadá to líp než minule, tak jak skončí, tak jdem do toho 🙂 držím palce, je to všechno těžký a bolí to, ale musíme jít dál..

@ktl něco slabého tam vidím!