icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
jullli
7. bře 2017

@laura1972 Ahooj ano ano uz 🙂 ale tusila jsem od 8dpo vse bylo jinak :D tak doufam ze to zdarne doklepeme. Dekuji.a co ty? S tim hgf testovala jsi jeste? Cetla jsem ze jsi mela 1,neco tak zda je to zbytek nebo nove??

luckasnazilka
7. bře 2017

@vjercik
A ty homeopatika máš nějak doporučené od lékaře nebo jak?

lbourova
7. bře 2017

@majaaa82 taky bych si to prala,aby zesilily, ale uz tomu moc neverim. Hlavne nechci na dalsi revizi. Je mi mito,toho co te potkalo, vim,jake to je. Nedavno jsem prodela zamlkle tehu.

vjercik
7. bře 2017

@luckasnazilka ano, to mi doporucila dr.brat po revizi na obnovu sliznice.

lbourova
7. bře 2017

@lenka080 taky si myslim,ze to neni dobry. Zitra zajdu k mudr. a uvidim. Mam z toho strach.

majaaa82
7. bře 2017

@lbourova Budu ti moc držet place a myslet na tebe, Dej pak vědět... a kdyby to nebylo dobrý, buď silná...

laura1972
7. bře 2017

@jullli no testovala, zrovna dnes, ale test pořád stejný něco nepatrně je pořád vidět, ale vypadá to spíš na to zbytkove HCG. Ms ještě nedošla , i když ještě pořád mám čas, pozitri budu 6 týden po revizi. V pátek jsem měla výsledky HCG, tak naměřili jak jsem už psala minule 1,17 ale to je nejspíš zbytkové. Kdybych byla určitě by se test už dávno zbarvil, od toho pátku do dneška, určitě by se HCG zvedlo za ty 4 dny a něco by tam.už bylo vidět. Stejně ted je to takové na houby, když genetika potvrdila u embryjka Downův a Edvadsuv syndrom a ted budeme čekat ještě my na výsledky krve z genetiky 6.týdnů. Takže zatím nevíme co bude.

laura1972
7. bře 2017

@lbourova taky moc držím palce, ať je vše v pořádku 🍀🍀

petapal
7. bře 2017

Holky nemáte někdo zkušenost s darovanymi embryjky zda se čeká jak to probíhá

alli005
7. bře 2017

@laura1972 a řekli vam, ze ten DS byl z genetického zatížení nebo jen nahoda ?
Já jsem v září ukončila těhotenství v 17tt kvůli potvrzenemu DS z plodovky... a nám prave řekli, ze z těch testu poznají zda se jednalo o náhodu nebo ne ( u nas tedy prý nahoda a na žádné další testy jsme nesli )

jullli
7. bře 2017

@laura1972 To mas pravdu no cetla jsem o tech vadach :/ je to zajimave ale hlavne ze na to dosli a budou nejak dal neco resit. Drzim palce at se spolecneho potomka dockate 🙂

petapal
7. bře 2017

@laura1972 taky držím palce ať přijdou na to jak to vyřešit a ty se dočkáš miminka.Já teď hlídala celý víkend kamarádce 4mesicni holčičku a byla jsem unesená z ní i kdy už to. byl zahul po 17letech😅

laura1972
7. bře 2017

@alli005 ty testy co ted vyšly byly z tkáně embryjka a ještě brali nám krev na genetice, tak prý se uvidí. Dr.nám řekla, ze vyšším věkem se bohužel to riziko syndromu o hodně zvyšuje, ale spíš šlo o nahodu

laura1972
7. bře 2017

@alli005 ale prý jak vyjdou naše testy, nás bude ještě objednávat na imunologii, takže uvidíme. Jinak ja mám děti tři, z toho 2 dospělé a se současným přítelem jsme chtěli ještě jedno společné, ale bohužel během půl roku 2x ZT 😔

laura1972
7. bře 2017

@petapal takže jsi cca věkově podobně na tom asi jako já. I když jsem asi budu o něco starší. Děti mám 23, 22 a 12 🙂

petapal
7. bře 2017

@laura1972 jojo bude mi teď 39let a byl to Teda zahul máme půjčenou postýlku a je hrozný koukat do ní jak je teď prázdná než ji zas budu hlídat

petapal
7. bře 2017

@laura1972 10.3.to mám dostat ,ale necítím žádné příznaky test dnes odpoledne dělaný negativní tak počkám už do toho 10.3.

laura1972
7. bře 2017

@petapal kéž by mi bylo aspoň 39 🙂 možná by to.bylo o něco snazší. Tak třeba ta postylka dlouho prázdná nebude, i zázraky se občas dějí 🙂 držím palce, ať to brzy vyjde 🙂

petapal
7. bře 2017

@laura1972 děkuji tobě také

lenejewel89
8. bře 2017

Holky...co myslíte? Ten spodní dnes...

misula29
8. bře 2017

@lenejewel89 nic nevidím,jak dlouho meskas nebo kdy to mas dostat?

lucinka58
8. bře 2017

@majaaa82 Hele mě to první těhu po odstavení taky nevyšlo. Ale vyšlo to další. Říkala jsem si jestli bylo připravené vajíčko a nebylo nějaký vadný když jsem vlastně na první menstruaci čekala 13 měsíců od porodu....

adusku
8. bře 2017

@lenejewel89
Nic 😐
Kdyby tam byl predtim dusik, tak ted uz by musel zesilit.....
Jdi na krev a nemusis lovit duchy 🙂

lucinka58
8. bře 2017

@lenejewel89 nevidím nic......

lenejewel89
8. bře 2017

Holky já na tom spodním z dneška vidím...uvidíme další dny...

lindaatobias
8. bře 2017

@lenejewel89 Ja tam ducha vidim 🙂 Drzim pesti do dalsich dnu 🙂

alicie_k
8. bře 2017

@lenejewel89 Myslím, že jsou to bohužel jen rysky, to co vidíš...

lenejewel89
8. bře 2017

Tak to je potom pekne na prd...😔

dee12
8. bře 2017

Ahojky holky, tak co myslíte? Je tam nebo ho vidím jen já ve své hlavě? 😅

gruzicka
8. bře 2017

Já vidím dee12.