Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@vjercik
A ty homeopatika máš nějak doporučené od lékaře nebo jak?
@luckasnazilka ano, to mi doporucila dr.brat po revizi na obnovu sliznice.
@jullli no testovala, zrovna dnes, ale test pořád stejný něco nepatrně je pořád vidět, ale vypadá to spíš na to zbytkove HCG. Ms ještě nedošla , i když ještě pořád mám čas, pozitri budu 6 týden po revizi. V pátek jsem měla výsledky HCG, tak naměřili jak jsem už psala minule 1,17 ale to je nejspíš zbytkové. Kdybych byla určitě by se test už dávno zbarvil, od toho pátku do dneška, určitě by se HCG zvedlo za ty 4 dny a něco by tam.už bylo vidět. Stejně ted je to takové na houby, když genetika potvrdila u embryjka Downův a Edvadsuv syndrom a ted budeme čekat ještě my na výsledky krve z genetiky 6.týdnů. Takže zatím nevíme co bude.
Holky nemáte někdo zkušenost s darovanymi embryjky zda se čeká jak to probíhá
@laura1972 a řekli vam, ze ten DS byl z genetického zatížení nebo jen nahoda ?
Já jsem v září ukončila těhotenství v 17tt kvůli potvrzenemu DS z plodovky... a nám prave řekli, ze z těch testu poznají zda se jednalo o náhodu nebo ne ( u nas tedy prý nahoda a na žádné další testy jsme nesli )
@lenejewel89 nic nevidím,jak dlouho meskas nebo kdy to mas dostat?
@lenejewel89
Nic 😐
Kdyby tam byl predtim dusik, tak ted uz by musel zesilit.....
Jdi na krev a nemusis lovit duchy 🙂
@lenejewel89 nevidím nic......
@lenejewel89 Ja tam ducha vidim 🙂 Drzim pesti do dalsich dnu 🙂
@lenejewel89 Myslím, že jsou to bohužel jen rysky, to co vidíš...
Tak to je potom pekne na prd...😔
Já vidím dee12.

@laura1972 Ahooj ano ano uz 🙂 ale tusila jsem od 8dpo vse bylo jinak :D tak doufam ze to zdarne doklepeme. Dekuji.a co ty? S tim hgf testovala jsi jeste? Cetla jsem ze jsi mela 1,neco tak zda je to zbytek nebo nove??