Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@lenejewel89 asi bych zkusila jiný test. Ale ja to měla taky tak 10DPO jen rysky a malinko když jsem pak zaměřila, tak tam byla vidět barva růžová a pak už silili. Takže nezoufej, třeba jsi ještě krátce. I když ja už to brala po tom posledním ZT s rezervou, ale jasně, že člověku to nedá a stejně doufá, že to vyjde. Držím palce 🙂
@laura1972 Dekuju. Zkusim v sobotu, to uz by melo byt videt.
@lucinka58 Já si taky říkám, že to mohlo být tím, že po tom odstavení ještě tělo nebylo cajk a poslalo do boje špatný vajíčko. Protože manžel je zdravej s ukázkovým spermio a já jinak taky. Už jsem se dostala do fáze, že mě to jen krapet mrzí, ale nebulím. Krvácím jak blázen, tělo se čistí a moje duše taky. Vzhledem k tomu, že po vysazení všech různých pilulí vč. Utrogestanu, kterej mi sice rovnal cyklus, ale o den až dva překrýval ovu, jsem otěhotněla na první dobrou a po odstavení teď taky, tak se nebojím, že by to v budoucnu nešlo.
Už je mi fakt líp a doufám, že ostatním holkám taky. I když samozřejmě jinak to asi ponese holčina, která na těhotenství čeká roky... to je mi jasný...
dekuji moc no je videt i normalne ale aby to bylo videt na fotce tak musim ke svetlu a ani neni rozmazana v realu ted po hodine je takova seda a tlusta stejne jako kontrolni.Uvidim jeste v patek testnu.A mela bych tedy ted byt 9dpo ,mam takovy mazlavy kremovy vytok,dnes uz min me boli podbrisek,citlive bradavky,a je mi nevolno ale dopoledne mi je fajt az odpoledne mi byva na zvraceni.Tak to bude mazec jestli to klaplo pred temi deviti dny 🙂
@majaaa82 jeje to jsi mi nemela psat 🙂 chci vydrzet do patku ale takhle asi nevidrzim 🙂 gratuluji k holcicce a drzim palecky s druhym miminkem.Vzdycky si rikam ze to tak proste ma byt at se to týká cehokoliv ze nic neni jen tak a zadne kdyby proste neni,musi to clovek brat pozitivně i kdyz je to mnohdy hooodne tezke ale bude lip 🙂
já tam tedy nevidím nic....zkus za dva dny
@monikadeny dnes jsem byla na kontrole co ty porad ms nedorazila?
@monikadeny jinak jsem doktorovi rikala ze jsem po zakroku spinila 7dni a on mi rekl ze to byla ms,tak si myslim ze tebe ms uz jedna probehla kdyz jsi psala ze jsi 10dni spinila.Jinak me rika ze deloha vypada dobre a ze by transfer udelal uz ted tak sem docela prekvapena.
🍀🍀🍀
@lenejewel89 ja bych zkusila taky už v pátek, to už tam bude vidět určitě 🙂
Tak tehu nevyslo, musim na revizi.☹
no tak uz je mi zase blbe,do ted vse ok a zacala me bolet zase hlava,spatne od zaludku a spala bych.hrozny stavy a dnes mam jit na nocni ach jo
@lenejewel89 je to zatím negativní, to je ta ryska, vzniká když na test kouknes tak za 5 min od udelani.

@jullli jojo ted kdyz na to koukam tak mi to prijde nejaky rozpity tak prubnu az v patek jinou znackou