Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

🙄🙏 to už je moc.
@aleenka1234 to už snad přeháníte ne??? Proč by měla chtít @kstablova aby se jí závidělo?
Ano, neříkám, že mě vůbec nikdy nezamrzí, že se to někomu povedlo a nám už půl roku od revize ne... Ale abych tvrdila toto??? Kór když znám např. @kstablova a vím, čím si taky prošla. Ale vím, že až bude správný čas, tak ke mně přijde, stejně jako k jiným.
Ale co Vám dává důvod psát takovéto kraviny? Že sem lezete tedy, když jste dle profilu těhotná už xx týdnů???
@leymea daná osoba za prvé psala, jak se sem chodí pobavit ... a za druhé, takové názory, že sem určitá osoba dává test jen pro to, aby se pochlubila a závidělo se jí???
Pokud vím, tak tato diskuze byla založená pro to, aby se sem dávaly testy, jestli na nich něco je nebo není... A není tu ani zakázáno, aby sem někdo dával další testy, kde ukazuje, jak se to vyvíjí, jak to krásně sílí atp.
Co tu tedy pak takový člověk, který tu dává takovéto komenty místo toho, aby když už, tak poradil těm ženským?
Vezmi si, ty taky čekáš a radíš holkám, okomentuješ to... ale nikomu se tu nevysmíváš, neříkáš, že ti to závidí atp.
@leymea Nevim, proc tady ty diskuse jsou...Rekla jsi to hezky - test bud je pozitivni nebo neni...Mozna by melo vyznam spekulovat nad nespravne provedenym testem ci vadnym testem, vymenit si zkusenosti a rady, jak a kdy testovat. Tahle diskuse se zvrhla uplne nekam jinam a sama autorka uz se odmlcela (popravde receno se ji nedivim). At si samozrejme kazdy testuje dle sveho uvazeni - treba petkrat denne, ale kdyz vznese nejakou otazku na verejne pristupnem foru, musi pocitat s ruznymi reakcemi. A uprimna reakce je podle me cennejsi nez plane chlacholeni...Ja bych autorce samozrejme prala, aby to nakonec vyslo, at uz ted nebo priste...Psychosomatika je ale mocna a spoustu zenskych uz se takhle "zablokovalo" a nemohlo otehotnet, protoze se na to zkratka nezdrave upnuly...Zadna snazilka to nechce slyset, ale kdyz snaha po diteti preroste ve fanatickou schizu, tim spis to nepujde. Klasickym pripadem budiz pary, ktere adoptovaly nebo se smirily s ivf a bum...najednou slo samo a prirozene to, co leta predtim neslo...
@kstablova moc děkuji 🙂 ja se konečně včera dočkala porevizní MS po 6 týdnech, začínala jsem být uz nervózní jestli bude vše OK. Ted čekáme na výsledky genetiky, cca ještě měsíc a uvidíme, co bude dál. Včera jsem tu moc nebyla, až dnes a nestačila jsem se divit, jak se to tu rozhádalo kvůli tt. Ja se 😒 jelikož jsem tady stejně jako ty a @simi a něco jsme si zažili, tak mi zamrzelo názory některých, které tu předtím nebyly a naváží se tady do někoho, o kom nic neví včetně tebe. Můj nazor je takový, že tahle stránka byla založena právě k tomuhle účelu, kdy se tady vkládají tt. a holky si tu píší názory a podporují se navzájem. A ty co se jim něco nelíbí, tak ať buď jdou na jinou stránku a nebo ať se k tomu nevyjadřují vůbec, pokud chtějí někoho urážet. Je to každého věc a všemu co tu napsala Simi 👍
Holky serte na to někdo je úchyl s testem někdo kdo nezažil snažení delší dobu těsně jednou.
V pátek jsem to měla dostat ,ale od soboty jen slaboulince spinim a trošku s krví ,ale s klasická to není.scéně bolí podbrisek takže pokud to bude bolet skočím asi zítra má gyndu zda je vše jak má být.To je vše koho to nezajímá ať to nečte.Jo test jsem dělala ve čtvrtek a negativni už jiný nemám.
Proboha nehádejte se vždyť o nic moc nejde jen proste mi přijde,ze pokud opravdu na testu není nic vidět myslím tím vůbec nic tak je zbytečně to sem dávat. Pokud je tam alespoň slabá čárka chce se někdo přesvědčit. Ale nikdo nemyslí špatně to,aby se některé slečno ničily tím,ze opravdu nic není a pak jsou nešťastné... já se s přítelem snažila skoro rok o miminko a mohu říct,ze jsem teď šťastná,ze se to podvedlo. Taky jsem dělala roli testu za den,ale ten dusík tam byl. Ale dávat každý den negativní test je proste už divné. Jak jsem psala tak je tu spousty slečen co buď potratily nebo se proste něco stalo. Chodí do téhle skupiny pro podporu. A rozhodne tady není nikdo kdo by se chlubil nebo povysoval. Je to můj názor. A je mi upřímně líto,ze se sem někdo chodí pobavit
@monikavitezslav ahoj ovu jeste nebyla kolik jsi dc?
@monikavitezslav taky myslim, ze ovu jeste nebyla.
Ovulace podle testu ještě neproběhla, jak píší holky. Testovací čárka musí být opravdu sytá - alespoň stejně jako kontrolní...Potom se uvádí, že ovulace proběhne v rozmezí od 12 do 48 hodin od toho pozitivního testu. Takže se asi nejvíc vyplatí snažit hlavně následující den po pozitivním výsledku. Ale ani ten samý den to není na škodu, spermáci si prý počkají. :D
@jullli 15dc a cyklus pravidelně po 28 dnech.
@monikavitezslav hmm tak to vypada blbe a mela jsi nekdy prokazanou ovu? Testovala bych dal. Urco mas fakt kazdy mes pravidelny 28??
@jullli právě že ms je už od června minulého roku pravidelná po 28 dnech. Takže to spis vypadá že třetí nebude.

@kstablova prostě se potřebujete pochlubit pozitivním testem, aby netehotne snazilky záviděly a bylo jim to líto. Jiný důvod není.