Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky moc děkuji snad to vyjde 🙂 ❤
@jullli dneska jsme zkoušeli volat sami na genetiku, ale prý ještě máme vydržet týden, dva, že něco už mají, ale ještě nejsou všechny. Ted v pátek už to bude 6 týdnů, ale prý to někdy trvá déle. Jinak z genetiky embryjka už výsledky máme, nevím jestli jsi to tu někde četla, jak jsem psala.
@jozuzik1 tak u nás to bylo špatné. Špatně se vyvíjelo, nebylo srdíčko, začalo se ztrácet a opět revize. Z genetiky se u embryjka potvrdil Downův a Edwardsův syndrom, vady naprosto neslučitelné se životem. Bude to nejspíš věkem, i když na genetice ta dr. říkala, že nikde není psáno, že bych nemohla donodit a porodit zdravé dítě, ted už je to prý spíš na náhodě. Ted čekáme výsledky z genetiky co jsme byli s přítelem před 6 týdny, tak uvidíme, co se zjistí.
Tak večer jsem.ještě testla ovu, jak to vypadá a vypadá to, že ještě bude jedna ovulka, protože čárka zesílila. Tak to je mazec 😀 a bez clostilbegytu.Testnu tak za hodku, až se vrátím domů, jsem teď s přítelem u dr.jestli zesílila.
Ahoj holky, jsem tu nová. Chtěla bych poprosit o váš názor. Mám první den od spožděné menstruace. O miminko se snažíme. Jelikož to dříve nešlo zkusila jsem tes z odpolední moči. Co myslíte je nějaká naděje? Zatím všechny testy co jsem si kdy dělala byly sněhobílé a tohle je uplně první s nějakým náznakem ducha. Viz. Foto.
@elenadavis je to tam vidím krasne //
@elenadavis neco by z toho mohlo byt
Zdravím ženy😊 máte některá zkušenost s bolením prsou,pokud jste byly jen krátce těhotné?
Mám po ovulaci a do začátku menstruace mi zbývá 12 dní .
Ahoj prosím o radu mám dnes 6den zpoždění ms nikde testy negat mám ještě počkat?
Dneska druhá kontrola,tak držte palce,trochu se bojím.
@denisa3101
@jullli Mám strach že to dostanu. Bolí mě děsně břicho jako když to mám dostat a takový divný pocit horka v podbříšku. 😕
@elenadavis je to buď a nebo
Nakonec nejdu,zvracím,tak nemůžu jít .Zajdu až příští týden.
@elenadavis gratuluji a držím palce, test mi takto vyšel cca třikrát - jednou z toho nebylo nic, a výsledky těch dalších dvou mi chodí po bytě 🙂
@elenadavis také vidím // 🙂 udělej test třeba ráno, bude určitě silnější 🙂, ale i tak tam je 🙂 držím palce 🍀
@zuzanaav já dnes 6den zpoždění a test negativní no 🙂
@renatka1111 zdravím,tak to asi budeš těhotná 🍀pokud nemáš žádné problémi a MS dorazí vždy přesně 😊

@laura1972 Držím pěsti a těším se na tt testy🙂❤