icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
terka228
22. bře 2017

@laura1972 Držím pěsti a těším se na tt testy🙂❤

laura1972
22. bře 2017

Holky moc děkuji snad to vyjde 🙂 ❤

jullli
22. bře 2017

@laura1972 urcite ano a uz vis nejake vysledky??

laura1972
22. bře 2017

@jullli dneska jsme zkoušeli volat sami na genetiku, ale prý ještě máme vydržet týden, dva, že něco už mají, ale ještě nejsou všechny. Ted v pátek už to bude 6 týdnů, ale prý to někdy trvá déle. Jinak z genetiky embryjka už výsledky máme, nevím jestli jsi to tu někde četla, jak jsem psala.

laura1972
22. bře 2017

@jozuzik1 ahojky, jak se daří? Je vše v pořádku a co je nového 🙂

jullli
22. bře 2017

@laura1972 ano ano to jsem cetla myslela jsem nejake dalsi.. Tak moc drzim palecky at jsou vysledky aspon trochu priznive 🙂

jozuzik1
22. bře 2017

@laura1972 ahojky ja myslela ze jsi taky tehu 😲 teda co se deje? 😲 u me prozatim o.k. tloustnu jsem doma na rizikaci ale mimi se drzi zatim .jdu zitra hrde do 12+0.... Zatim o.k. uvidime uz mesic jsem mimi nevidela na utz jdu az v utery 😇 a co se stalo u tebe? 😢

laura1972
22. bře 2017

@jozuzik1 tak u nás to bylo špatné. Špatně se vyvíjelo, nebylo srdíčko, začalo se ztrácet a opět revize. Z genetiky se u embryjka potvrdil Downův a Edwardsův syndrom, vady naprosto neslučitelné se životem. Bude to nejspíš věkem, i když na genetice ta dr. říkala, že nikde není psáno, že bych nemohla donodit a porodit zdravé dítě, ted už je to prý spíš na náhodě. Ted čekáme výsledky z genetiky co jsme byli s přítelem před 6 týdny, tak uvidíme, co se zjistí.

jozuzik1
23. bře 2017

@laura1972 ježiši to je mi tak líto a promiñ ja to nevedela....Ale vy jste velci bojovnici a no nevidet bude tady dalsi fotka z ultrazvuku 😍 zdrave krasne miminko 😘 bidi na tebe porad myslet a tfuj tfuj pliv pliv posilam par tehu bacilu jenom a jenom k tobe 😘

laura1972
23. bře 2017

Tak večer jsem.ještě testla ovu, jak to vypadá a vypadá to, že ještě bude jedna ovulka, protože čárka zesílila. Tak to je mazec 😀 a bez clostilbegytu.Testnu tak za hodku, až se vrátím domů, jsem teď s přítelem u dr.jestli zesílila.

laura1972
23. bře 2017

Ovu test včera ráno a večer 🙂

elenadavis
23. bře 2017

Ahoj holky, jsem tu nová. Chtěla bych poprosit o váš názor. Mám první den od spožděné menstruace. O miminko se snažíme. Jelikož to dříve nešlo zkusila jsem tes z odpolední moči. Co myslíte je nějaká naděje? Zatím všechny testy co jsem si kdy dělala byly sněhobílé a tohle je uplně první s nějakým náznakem ducha. Viz. Foto.

denisa3101
23. bře 2017

@elenadavis je to tam vidím krasne //

jullli
23. bře 2017

@elenadavis neco by z toho mohlo byt

zuzanaav
23. bře 2017

Zdravím ženy😊 máte některá zkušenost s bolením prsou,pokud jste byly jen krátce těhotné?
Mám po ovulaci a do začátku menstruace mi zbývá 12 dní .

jullli
23. bře 2017

@zuzanaav ahoj prsa me boli vzdy po ovu. Tentokrat me boleli ken bradavky tak jsem vedela te to vyslo...

Jinak pises 12dnu do ms jak dlouhou mas LF a kdy jsi mela ovu

renatka1111
23. bře 2017

Ahoj prosím o radu mám dnes 6den zpoždění ms nikde testy negat mám ještě počkat?

gruzicka
23. bře 2017

Dneska druhá kontrola,tak držte palce,trochu se bojím.

elenadavis
23. bře 2017

@denisa3101
@jullli Mám strach že to dostanu. Bolí mě děsně břicho jako když to mám dostat a takový divný pocit horka v podbříšku. 😕

misula29
23. bře 2017

@elenadavis je to buď a nebo

gruzicka
23. bře 2017

Nakonec nejdu,zvracím,tak nemůžu jít .Zajdu až příští týden.

laura1972
23. bře 2017

@zuzanaav me celé roky vždy před oček. ms, tak cca 10 dní před vždy bolely a při ms to hned ustalo. A když jsem otěhotněla, tak 7 DPO mi začalo popichavat okolo bradavek a 11DPO tt. pozitivní 🙂

tomikjoejoe
23. bře 2017

@elenadavis gratuluji a držím palce, test mi takto vyšel cca třikrát - jednou z toho nebylo nic, a výsledky těch dalších dvou mi chodí po bytě 🙂

laura1972
23. bře 2017

@elenadavis také vidím // 🙂 udělej test třeba ráno, bude určitě silnější 🙂, ale i tak tam je 🙂 držím palce 🍀

zuzanaav
23. bře 2017

@jullli děkuji za zkušenost 😊 tedka budu vypadat jako hloupá,ale nemám absolutně ponětí co znamená LF 😂 jinak ovulaci jsem měla před 2 dny.

zuzanaav
23. bře 2017

@laura1972 děkuji za zkušenost . Necelý měsíc užívám fertility blend(podpora početí),tak jsem myslela,ze to možná bude taky tím... Tak to bude asi tím,že budu mit za par dni očekávanou menstruaci.

laura1972
23. bře 2017

@zuzanaav ja myslím, že ms už nedorazí 🙂 u mě je to také věkem, děti už mám tři z toho dvě dospělé a je mi 44. Myslím, že u tebe to bude určitě v pořádku. Moc držím palce a dej vědět, jak jsi dopadla. Přeji hodně moc štěstí 🙂 🍀

zuzanaav
23. bře 2017

@laura1972 kéž by dal pánbůh a MS nedorazila😊dám vědět😊 děkuji.

renatka1111
23. bře 2017

@zuzanaav já dnes 6den zpoždění a test negativní no 🙂

zuzanaav
23. bře 2017

@renatka1111 zdravím,tak to asi budeš těhotná 🍀pokud nemáš žádné problémi a MS dorazí vždy přesně 😊