Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
@ms.neomagic jasně no. Ono se to nedá když člověk loví duchy ani kolikrát nafotit 😀 já mám aplikaci na negativ v mobilu a taky to pořád takhle zkoumám 😀 dokonce i dnes mi to nedalo a i když vím, že ještě je moc brzy na testování, zkusila jsem to.U mě většinou až tak 10 -11 DPO, je něco vidět, ale jak má člověk testy doma, říká si, co kdyby 😀 Taky jsem tu už viděla čárku 8-9 DPO, i když to jsou spíš výjimky, ale jdou no 🙂
@ms.neomagic a test na HCG v tom taky budeš mít? A co se týče testování, tak já raději ráno kdy je moc neredena, zvlášť když jsi třeba pár DPO.
@laura1972 ja ani testovat nechtela..uklizela jsem tasku a nasla tam jeden test.. 🙂
@laura1972 jeste jeden tmavsi..treba to bude videt lip..na mym je to videt pekne..
@ms.neomagic vždyť je to negativní test. Nejde tam, bohužel, vůbec nic vidět ;(
@jullli to se vubec neomlouvejte..i to je mozny 😉 vzdyt rikam,treba mam halusky 😀
@ms.neomagic na te prvni fotce to vypada na neco, ale kdo vi, kdyz neni normal fotka, ale na tech dalších nic nevidim :-/
@aleenka1234 no je to mozny..ja tam vidim hodne slabyho ducha...ale treba ho vidim jen ja...proto jsem to sem dala,abych slysela nazor ostatnich..v pohode.
@ms.neomagic já něco vidím, na té poslední s tmavým negativem. Tak zkusit třeba za dva dny z ranní moči.
Vzdyt o nic nejde...jen jsem chtela mit jistotu,abych u dr nevypadala jak debil,kterej tvrdi ze je urco neplodnej a byla jsem tehu 😀
achjo. V neděli ovulace a dnes mrcha přišla o týden dřív, nechápu...jen brečím :'(
@simi1510 co ty vis 😀 jako nahodou ja jsem totiz plodna jen jednou do roka a to ve stejnou dobu..kveten-cerven...Rozi byla v ty dobe pocata..a to druhy co nedopadlo bylo uplne ve stejnou dobu.. 😀
@monikadeny to me mrzi ☹ ale pokud ovulace byla v nedeli tak je to divne. Jak sis ji overila?
@leymea
celý týden jsem dělala testy a dva dny so a ne byly obě silné ovulační čárky...taky to nechápu, ted krvácím světlou ktví, žádné špinění....achjo....achjo...
@leymea
mám to pravidelně, měla jsem to dostat až 6. max 8.....potratila jsem ve 3. měsíci, na genetice, ani na pitvě nic nenašli...jím vitamíny, co mi řekli, a stejně na prd.....
@simi1510
taky mě to zarazilo.....asi po revizi, nevím, paní doktorka říkala, že výstelka je luxusní, at to zkusíme, tak jsem hlídala jen ovulaci....holky, je mi na nic...
@monikadeny zkus je hodit hele, i když zaschlé se hůře porovnávají... a nemůžeš to mít nidaci třeba?
Pokud to není jasně červená krev, co by odpovídala ms...
@simi1510
je to janě červená krev s malým cuckem tmavé krve, jako když začíná menzes (kromě toho cucku, ten vidím prvně :( - co je nidace?

@laura1972 jdu rano v 8h..vysledky urco hned nebudou,protoze se to nekam posila..jsou to nabery na zjisteni hormon.profilu..prvni nabery mi bral pred tydnem v utery..ted se to bude porovnavat s tema druhejma...jinak test je delanej po 17h.